Боби Борисов: Добре дошли, приятели на зрелището! Вие сте на петото издание на BWS Stampede! За първи път сме гости на Украйна, те ни посрещат в Арена Лвов, където 34 915 човека са готови да станат свидетели на историята! Толкова много сме ви подготвили...Най-големият екшън се случва тук! Вижте как крещят само тези украиници! Те са жадни за зрелище!
Ивайло Мексикото: Няма как да е, господин Сидеров ни е осигурил 34 915 зрители! Това е нечувано направо...Дори най-големите кеч компании нямат такъв интерес! Време е да видят тези хора защо са си дали парите!
Боби Борисов: Абсолютно! Нека да не се губи повече време! Изведнъж позната музика гръмва в залата! Не може да бъде...
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, бодигардът на председателят Николай Кадиев - Никълъс Кейдж.
Ивайло Мексикото: Грубо бяхме прекъснати от тази голяма фигура на киното и кеча! Дясната ръка на шефът - Nicolas Cage! Не трябва обаче да сме изненадани, защото този човек каза, че ще бъде тук тази вечер! На него му е писнало да бъде мачкан като куче от всички...И си е прав, вижте само размерите на тоз мъж, истинско чудовище е! Всички чухме какво каза на Волен Сидеров, когато взе участие в BWS Stampede - episode 5 "Pre Show"! Човекът си каза намеренията ясно, иска предизвикателство тази вечер и няма да си тръгне, докато не получи такова! Време е да видим какво има да ни каже "The A-Lister". Той вече е в средата на рингът, хванал е микрофонът! Нека чуем!
Никълъс Кейдж: Както виждате, аз имаме честта да отворя петото издание на BWS Stampede! И това не е хич случайно, тъй като си скъсвам задникът от работа за тази компания, а Николай Кадиев и Волен Сидеров, като че ли не ми дават това, което заслужавам. Да, дават ми добра заплата, живея хубавият живот, но съм на мнение, че може да бъде и по-добре! ПО ДЯВОЛИТЕ, АЗ СЪМ НИК ШИБАНИЯТ КЕЙДЖ! ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ АКТЬОРИ В КИНОТО. ДОРИ ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА КАЖА, ЧЕ СЪМ НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ, ЗАЩОТО МОГА! Мога да се хвана на бас, че няма никой в тази мизерна съблекалня, който да ми бъде предизвикателство! Предизвиквам ви да ми докажете, че греша! Тренирам по 7 пъти в седмицата, вижте ме само, от стомана съм, мамка му! Мога да сгъна всеки един кечист на две! Тази вечер сме в Украйна, в Арена Лвов, където 34 915 човека искат да гледат зрелище! И аз съм готов на всичко, за да им го дам. Кой ще ме спре, а? Има ли някой изобщо топките, за да спре бодиградът на шефът? Хайде, предизвиквам ви! Няма да мръдна от този ринг, докато някой не се появи и не ми даде предизвикателството, което чакам! Не ме карайте да чакам дълго, защото мога да ида в тази съблекалня и да си избера един кечист, а вие съм сигурен, че не искате това!
Боби Борисов: Никълъс не се шегува! Той си търси физическа саморазправа тази вечер, а украйнската публика е готова! Те вече нямат търпение, аз също! Изведнъж гръмва непозната музика за всичко...Той ли е!? Това възможно ли е???

Ивайло Мексикото: ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!!! ТОВА Е АРМАНИ ЧУКУНДУРОВ! КОЙТО Е С НИКНЕЙМ "РАМБОТО"! Той излиза под класиката на Survivor - Eye of the Tiger! Този мъж изглежда готов за битка, по дяволите! Явно иска да даде на Ник Кейдж. Това, което иска, а именно физическа саморазправа! Наистина ли ще видим тези двамата на един ринг? Някой да ми каже, че сънувам...
Боби Борисов: Определено не е сън! Явно точно това ще видим, дебютантът хич не си играе! Погледнете Cage! Той с свалил сакото си и е вдигнал ръкавите си! Готов е за битка, уважаеми зрители! Не се вижда никакъв страх в очите му, същото може да се каже и за Рамбо! Двамата вече са на бойното поле! Нещо голямо предстои, Никълъс излезе с намеренията да се бие, нека видим какво ще направи срещу човек, който е в неговата категория! Феновете крещят с цяло гърло! Напрежението е много голямо...Виждаме, че бодигардът на Кадиев тръгва за удар, с който да свали на земята Армани! Рамбото обаче е подготвен за това и успява да се наведе, след което рита в коремът Cage и опитва да му направи Бомбата на бай Рамбо! Ходът обаче не се получава, тъй като опитният актьор успява да се измъкне, след което се изнизва под въжетата, та чак извън ринга! Каква конфронтация между тези двамата само! Сега Nicolas Cage иска нов микрофон, явно иска да каже нещо на Чукундуров, нека чуем!
Никълъс Кейдж: За кой се мислиш бе? Идваш тука и ме нападаш...Искаш животът ти ли да приключи? Хубаво, щом е така, то нека имаме мач. Но не тази вечер! Ще бъде, когато аз кажа, ясно ли е?
Боби Борисов: Ник Кейдж действа като властен човек! Харесва ми това, но дали не си играе с огънят, когато става дума за Армани Чукундуров - Рамбо? Явно отговорът ще дойде, по-рано, тъй като чуваме изключително позната музика на всички!!!
Ивайло Миксикото: Това е музиката са Сър Волен Сидеров! Нашият главен мениджър, който също така държи правата на AlfaTV, чрез която се излъчва BWS Stampede! Освен това, той държи и 5 процента от печалбите на всяко шоу, а и напоследък го виждаме, че урежда много силни мачове! Нека чуем какво има да каже едно от официалните лица тук!

Волен Сидеров: Момчета, момчета! Успокойте се, няма нужда от нерви...Големи хора сме! Знаете, че много изнервяне води до здравословни проблеми. Затова искам спокойствието да видя във вас! Ако някой решава какви мачове ще има, то това е на първо място Николай Кадиев, а след него съм аз Волен Сидеров, лидерът на АТАКА! Напълно си прав Ник, имаш пълното право да кажеш, че мачът между теб и Армани ще се случи, когато кажеш. Но има едно нещо, което не си разбрал и то е, че има други хора, които взимат големите решения и ти не си от тях! "Никълъс Кейд изглежда бесен от думите на главният мениджър - Волен Сидеров"! Но имам разрешение на ситуацията! Още следващата седмица ще видим за първи път - "The A-Lister" Nicolas Cage срещу дебютантът Армани Чукундуров "РАМБОТО"! Харесва ви или не, не е важно! Важното е зрелището да върви, защото сме в Украйна! А ни очаква изключително голямо шоу тази вечер! 34 915 фенове са в очакване, нека да не ги караме да чакат повече! Наслаждавайте се на шоуто!
Боби Борисов: Какъв мач само се обяви за шестото издание на BWS Stampede! Singles Match между Рамбо и Никълъс Кейдж! Това ще е наистина зрелище, което не е хич за изпускане! При нас обаче няма спирка, понеже ни предстои мач за The BWS ALFATV Championship! Киро Бичето е първият и единствен носител на този колан! Тази вечер обаче ще се изправи срещу професионален кечист, в лицето на МЕТО! Нека се прехвърлим към Michael Buffer, който ще представи участниците!
Michael Buffer: Следващият мач ще се води до туш и ще бъде за The BWS ALFATV Championship! Първи излиза, от село Труд. Той е МЕТО.

Ивайло Мексикото: И под класиката на Bullet For My Valentine - Your Betrayal излиза професионалният кечист, легендата! Човекът, който се е учил от Русев! Дори можем да кажем, че го има за негов идол! Това е МЕТО! За първи път ще имаме честта да го видим на BWS Stampede ринг! Както чухме, този човек е от село Труд! За негов късмет и шампиона е от село, но никой не знае как се казва селото! Това обаче, което ми харесва е, че публиката, явно харесва МЕТО, защото му се радват! Те на са виждали такъв кечист досега! Виждаме как върху екипът на българинът пише MACHKA, което разбира се, е препратка именно към Мирослав Барняшев - Русев!
Боби Борисов: Нямам търпение вече да видя този мач, колега! За първи път ще видим селяндур срещу селяндур, който е професионален кечист! Къде на друго място ще видим подобно нещо? Отговорът е никъде! Само в BWS Stampede! Надявам се МЕТО да нарита нахалният задник на Бичето! Много си вярва това момче, откакто стана шампионът на телевизия АЛФА! А и да се има предвид, че има и бодигард, който е в лицето на Иван Боримечката, който си продаде душата на дяволът...Направо нямам думи, да се започва вече, че ми се повдига, като се сетя какъв шампион имаме...
Ивайло Мексикото: Това си е твоят проблем, ако не ти харесва, Боби. Аз лично съм голям фен на Киро Бичето, а и също на Боримечката! Фактът е, че тези хора са лицата на телевизията ни! И това няма как да се промени.

Боби Борисов: Мисля, че е време да видим и излизането на шампионът! Аз ще бъда много изненадан, ако този човек се появи тази вечер...МЕТО може да му отнеме титла като нищо! Той е има много повече опит от Бичето, но сме виждали, че това много пъти не е било от значение! Да видим как ще бъде тази вечер! Връщаме се към Michael Buffer!
Michael Buffer: И неговия противник, от село, с тегло 120 килограма. Той е настоящият BWS ALFATV Champion - Киро Бичето.
Ивайло Мексикото: Музиката на шампионът на телевизия АЛФА върви, но следа от него няма! Какво се случва? МЕТО опитва да говори със съдията, за да разбере какво става. Но е факт! Най-добрият Ар Ен Би Изпълнител не е тук! Виж какво става колега! Изведнъж на големият екран се показва нашият шампион - Киро Бичето, който в някакво музикално студио, седнал е на стол и държи чаша бяло вино, може би! Абе някакъв алкохол, явно се кани да каже нещо на Мето, нека чуем!

Киро Бичето: Кой сега е номер 1? Ще ти кажа кой, аз съм номер едно! Аз съм най-добрият Ар Ен Би Изпълнител! А ти си един глупак, Мето! Ще ти кажа защо си глупав, защото се върза на моят номер! Точно така, погледни се! Ти си на рингът, а аз съм във моето музикално студио, в което ще записвам новата си песен, която отново ще удари 100 хиляди гледания в Youtube. А ти, какво да кажа за теб? Ще продължиш да се бием в долнопробните физкултурни салони! Не си ми на нивото, МЕТО! Аз съм много по-умен от теб и ти го доказах тази вечер! Ще ти кажа нещо обаче, оценявам фактът, че си тук, облякал си екипът си, готов си за екшън! Кой съм аз, за да не ти го дам? Това се чудя! Знам обаче отговорът и на този въпрос! Аз съм настоящият BWS ALFATV шампион и аз определям правилата! Ще ти кажа това, МЕТО, щом искаш толкова мач, а сме и в Украйна, то ще направя компромис! Аз не съм в залата тази вечер, но моят слуга е тук - Иван Боримечката! Той с голяма радост ще приеме предизвикателството ти! И след като съм шампионът ще добавя и правилото, ако успееш някак си да минеш през Иван, то следващата седмица ще получиш мачът, който искаш. А именно за титлата! Успех ти пожелавам, ще ти е нужен.
Michael Buffer: И неговия противник, от село Алтъново, с тегло 133 килорама. Той е Иван Боримечката.
Боби Борисов: Явно за Киро Бичето важи правилото, че може да си прави каквото иска! Все пак е шампионът на Волен Сидеров...Каква страхлива постъпка само обаче...Не съм го очаквал от него, срамота е...Шампион е, мамка му...
Ивайло Мексикото: МЕТО беше изигран и изглежда много ядосан, но няма какво да направи! Той дори не знае къде е настоящият шампион, а ако иска да има някакъв шанс да го срещне, то трябва да спечели битката тази вечер, която ще е срещу бодигардът, човекът, който го пази - Иван Боримечката! Нямам търпение да започват вече, със сигурност зрелището за хората в Арена Лвов е гарантирано! Сега Боримечката влиза в рингът и застава в лицето на възпитаникът на Русев! Двамата са готови да ни представят мач, който ще е толкова добър, колкото и ако шампионът Бичето беше излязал! Да видим как ще е! Всеки момет ще чуем гонгът, уважаеми зрители!
Ето го и него, така чаканият гонг се чува в Украйна! И сега двамата се гледат лошо в центъра на бойната площадка! Най-прецаканият човек в залата ще е МЕТО...Тоя човек би целият път, за да му каже шампионът, че не е тук, после му сервира, че ще има битка срещу народният герой! Сега виждаме, че селянинът от Труд тръгва да прави вкопчване с големият селяндур от село Алтъново, но това се оказва и неговата голяма грешка, тъй като Иван успява да го изблъска с голяма лекота в другият край на бойното поле! Шокът се вижда върху лицето на МЕТО, той със сигурност не е очаквал такова нещо...Но ще трябва да смени стратегията, ако иска да се срещне с Бичето следващата седмица! Възпитаникът на Русев се изправя бавно, след което тръгва към героят за справедливост! Опитва да го хване за краката, но това се оказва нова грешка от негова страна, понеже Боримечката замахва с голямата си ръка и му забива мощен удар в гръбнакът! МЕТО пада на земята и започва да се гърчи от болка...Това е празник за приятелят на Киро Бичето, който сега изправя опитният кечист и го засилва с голяма сила! Следва и брутален Хайдушки ритник, който праща българинът обратно на земята! Това може да свърши работа - имаме моментален опит за туш - едно, две, ще има ли три? Не, повдигане на две! Много лошо начало за кечистът, който се има за голямата работа! Той буквално е доминиран от Иван Боримечката, който няма никакво намерение да спира! Напротив, мръсният селянин иска да прекрати кариерата на нашият гост, иска да изчисти каквито и пречки да има пред рейнът на най-добрият Ар Ен Би Изпълнител, дали обаче ще се получи? Ето това е голяма мистерия! Сега Иван Боримечката изправя леко МЕТО, след което започва да му говори нещо на развален български език, което не успяваме да разберем! След като се случва това, той се засилва към въжетата, отскача от средното и опитва нещо! Това обаче се оказва фатално за него, защото кечистът си е кечист. И сега успява да го хване с жестоко КОПИЕ!

Боби Борисов: Направи го на пъзел...Какво се мислеше този човек? Той тежи 133 килограма, не е му мястото да пробва такива рисковани ходове! Сторено е обаче, и така имаме опит за туш! Едно, две, ще видим ли и три? ДА, ДА И ДА! МЕТО успя да постигне една от големите победи в кариерата си и сега ще има шанс следващата седмица да предизвика настоящият BWS ALFATV Champion - Киро Бичето, за титлата! Определено ще се гледа това зрелище! Феновете в Украйна са доволни, а ние сме готови да минем на следващото нещо в програмата ни, а то е именно - backstage интервю с Големият Европеец - Der Große Europäer!
Jackie Redmond: Точно така! Тук съм вече с Големият Европеец - Der Große Europäer, който миналата седмица щеше да си загуби маската срещу The Sinister, но само късметът, че мачът свърши наравно го спаси, може би! Дали е така, той ще ни каже! Също така бих искал да те питам приключи ли вече с този човек? Защо изобщо се занимаваш с него?

Der Große Europäer: First Of All, искам да те похваля за красивата усмивка, с която ми задаваш тези въпроси! Продължавай да го правиш, добър ефект има! Другото, което искам да кажа е, че не съм приключил с The Sinister! Този човек, това чудовище се опита да ми махне маската...Искаше да ме победи, да ме унищожи, да ме унижи. Но не му се получи! Аз все още съм на крака, с маска върху главата ми и хората все още не знаят кой е големият европеец! И така смятам да остане, отново ще го кажа! The Sinister искам те още следващата седмица, ясен ли съм? Искам дебелият ти, меризлив задник на рингът, за да го сритам! Не ме е страх от теб, не ме е страх от никого! Дошъл съм в BWS, за да вдигам титлата и ти няма да ме спреш! Никой няма да ме спре.
Ивайло Мексикото: Der Große Europäer тъкмо приключваше с речта си, когато бива нападнат в гръб! Това е The Sinister! Той рита и налага с юмруци представителят на Брюксел! Jackie Redmond се изнася бързо от мястото, за да извика охраната, може би! Но какво ли ще направят те срещу този изверг? Вижте го само как блъска главата на Големият Европеец в циментът...Това може да свърши много лошо....В този момент се появява охраната, за да спре тази лудост, но за тези свои усилия, те също отнасят тупаници от Sinister, който просто не е на себе си тази вечер...Напълно е откачил този човек...Той вижда един съндък! Изправя Der Große Europäer и го тръшва с Powerslam върху съндъкът! Това чудовище е напълно озверяло...С тези си действия показва, че приема предизвикателството на европеецът, но какъв вид ще им бъде мачът? И дали изобщо човекът ще бъде в състояние да се бие? Всичко това ще се разбере следващата седмица! Сега обаче е време да минем и към втория мач за вечерта, през това време медицинският екип преглежда Europäer!
Michael Buffer: Следващият мач ще е от вида Уличен бой! Първи на рингът излиза, от Пордим, с тегло 300 килограма. Това е Виро Мекицата.

Боби Борисов: Време е и за втория дебютант за вечерта! Виро Мекицата, човекът, който има ход на име Пиян хипопотам! Направо не знам какво да кажа, уважаеми зрители, в пълен шок съм от това, което ни предстои да видим... Не знам как рингът ще издържи толкова килограми...Дано не се счупи само...
Ивайло Мексикото: Няма повод за притеснение! Рингът е подсилен за тази битка. Това ти го гарантирам! Какви правила само, уличен бой! Както всички знаем, в такива мачова няма правила, което пък означава, че ще видим използването на оръжия! Имайки предвид кой е противникът на Виро, то сме на път да видим лудост тази вечер! А скритата лимонка ще бъде лудият професор, който е и мениджър на Джо "Пещернякът", който пък вече има една записана победа! Със сигурност ще бъде много оспорвана тази битка, но това е магията на кечът! Всичко може да се реши за секунди!
Боби Борисов: Напълно си прав, понеже мачът е от вида уличен бой, професор Уайлдър има право да се меси под всякаква форма, без да се притеснява, че съдията ще му каже нещо! Да видим обаче какво ще стане, когато двете чудовища застанат лице в лице, и то не в надяждане с мекици, а в истински кеч мач!
Ивайло Мексикото: Аз се надявам наистина ринът да е подсилен, че иначе положението може да стане много опасно...Може да бъдат прекратени кариери тази вечер! Сега Виро Мекицата влиза вече в бойното поле и започва да загрява! Той изглежда напълно готов за това, което е на път да се случи! Време е да видим появата и на неговия съперник!
Michael Buffer: И неговия противник, от Пещерата, с тегло 102 килограма и придружаван от професор Уайлдър. Той е Джо "Пещернякът".
Боби Борисов: Време е и за втория участник в битката! Този човек е напълно луд за мен, живее в каменната ера, не знае и език, а неговия мениджър, който е и професор му превежда. Как е нормално това?
Ивайло Мексикото: Говориш пълни глупости. Джо е човек като всички нас. Професорът му е намерил работа в BWS и му взема заплатата всеки месец! Какво не е наред? Чиста работа си е! Може именно професорът да е ключът към успехът на Джо тази вечер! Кой знае? Като цяло и тримата участници са напълно луди в този двубой, но да видим кой повече! Като цяло няма какво да се каже повече. Време е да видим как ще изглежда първата среща между тези двамата! Вече Джо е в бойната площадка и моментално застава в лицето на Виро! Вече всичко е готово за началният гонг!
Боби Борисов: Гонгът е бит! Началото на този уличен бой е дадено и сега двамата започват да се налагат, логичното обаче се случва и Виро Мекицата взема надмощие. Този човек е с почти 200 килограма повече от Джо "Пещернякът"! Това е страшна разлика, с която пещерният човек ще трябва да се бори някак! До моментът обаче няма голям успех и сега е запратен зад въжетата от Виро Мекицата! Сега вече става страшно! Огромният Виро слиза долу, а съдията няма какво да направи. Той дори не може да започне да брой, понеже няма дисквалификации! Сега чудовищният мъж изправя Джо, след което го запраща с голяма сила в барикадата. Но това не е всичко, защото Мекицата моментално се засилва и премазва Джо "Пещернякът"! Барикадата е направена на парчета! Пресвета Дево, кечистът от пещерата е направен на мекица! Професор Уайлдър не може да повярва на очите си...Не сме виждали, откакто е дебютирал Джо някой да го доминира така...Но явно всеки си намира майсторът някога! Сега 300 килограмовият мъж изправя пещернякът, след което го връща вътре и опитва туш! Едно, две, ще има ли и три? Не, повдигане на две и половина! Виждаме, че спокойствието се появява отново върху лицето на професорът, но вътрешно съм сигурен, че е много изнервен за своя клиент! Сега Виро Мекицата си наглася Джо, явно се кани да направи рискован ход от въжетата! Цяло чудо е, че рингът е все още цял! Мили Боже, не го прави! Виро скача и опитва да прекрати кариерата на Джо "Пещернякът", но съвременният Фред Флинстоун успява да се отмести от пътя. И така се получава едно земетресение в Украйна!
Цялата арена се оплаши, уважаеми зрители! Изключително страшно беше...Дали обаче ще е достатъчно, за да донесе победата на Джо? Той опитва да се възползва - имаме опит за туш! Едно, две, ще има ли три? Не, повдигане има! Сега професор Уайлдър вади един метален стол, след което го дава на "Пещернякът"! Джо държи оръжието в ръцете си и се чуди какво да го прави! Това е невероятна ситуация, дами и господа! Чуденето дава възможност на Мекицата да се изправи, и след като това става факт, той нанася мощна Пържола в гърба на противникът си, която го кара да пусне столът и да залитне към един от ъглите! Сега Виро взема същият стол и започва да го дебне! В този момент обаче се намесва професорът! Уайлдър прави немислимото, нахвърляйки се върху Виро Мекицата! Той е върху врата му! Това кара 300 килограмовият мъж да пусне столът! Усещам, че нещо лошо ще се случи, дами и господа, и явно чувството не ме лъже, понеже Виро го хвърля на земята...Джо все още не е на себе си, след като отнесе пържолата! Дали е време да го видим?
Ивайло Мексикото: Явно е време, колега! Виро мекицата обикаля с пиянски стъпки, след което се стоварва върху Професор Уайлдър, правейки му Пиян хипопотам! Това ще е краят за професорът...300 килограмово чудовище се стовари върху тялото му! Това изнерви Джо и той тръгва с гневно лице към Виро, който обаче е готов за него, става и му нанася мощен юмрук в лицето, който е последван от Саблен удар! Джо е долу, но това не е всичко! Мекицата го завлича към един от ъглите, след което се качва върху най-долното въже, скача и прави Подводно гмуркане! Това трябва да бъде краят вече! Имаме опит за туш - едно, две, ще има ли и три? Това ли ще е първата загуба на Джо "Пещернякът"? ДА, ДА И ДА! Това беше. Успешен дебют за Виро Мекицата! Той подчини пещернякът тази вечер...Каква вечер само, Украйна са на крака и показват уважението си към тези двама кечиста! На Виро обаче хич не му пука, той игнорира приятелите на кеча и сега напуска бойната площадка! Вие обаче не сменяйте каналът, защото BWS Stampede по телевизия ALFA продължава след малко!