Drew McIntyre vs. Damien Priest vs. Jacob Fatu (c) vs. LA Knight - Фату е абсолютно MVP, не може да има две мнения по въпроса. Нямам търпение за евентуален мач между него и Макинтайър. И двамата са в убийствена форма, могат да се раздадат много. Джеф Коб прилича на Йокозуна в лице. Историята със Соло Сикоя започва да отива в някаква посока.
Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Започна малко бавно, но прерастна в нещо, което не бях виждал отдавна. Много ме кефи когато излязат от схемата "кечът е фалшив и правим спотове за публиката, бла, бла". И двете изглеждаха, все едно са на 0.01% разлика една от друга като умения и Лайра беше просто съвсем малко по-добра. Състезателният елемент го пропускат поне от времето на Брет Харт, но тук го направиха перфектно с финиша.
Dominik Mysterio (c) vs. Penta - изкефих се, вероятно най-добрият мач на Пента откакто е дебютирал. @WereWolf е прав, че приличаше малко на TV мач със всичките намеси и финиша, но според мене се получи силно. Общо взето продължават историята с Grande Americano (който и да е той).
Pat McAfee vs. Gunther - По-скоро бих го наеркъл "енгъл", а не "мач". Стори ми се малко дълъг за това, което беше. По принцип не обичам фюдове с коментатори, но Макафи е в сносна форма и направиха най-доброто с това, което имаха. За мен звездата на мача си остава Майкъл Коул, който преминаваше от "осанна" до "разпни го" през целия мач. Надъхан за Макафи като почне да се връща и после като яде бой, крещи на Гюнтер да го довърши. Също ми хареса, че Макафи не е точно кечист и го показаха като по-неопитен. Гюнтер се вдигна на 1 от някакъв ритник, после номерът с крака не мина. Има кейфейб разлика между обиконвените нахуйници, макар и бивши футболисти и боговете на кеча.
John Cena (c) vs. Randy Orton - Започна адски бавно, Ортън изпляска хедлока може би ви четвърата минута. 😄 Бяха им дали доста време, поне половин час. Радват ме мачовете, които ескалират и се изсипват от ринга. Ортън не можа да счупи коментаторската маса и извади друга изпод ринга, не изглеждаше планирано. После като излязоха всичките бекстейдж маниаци веднага ми стана ясно, че ще ядат RKO-та. Очаквах някакв ебня накрая предвид многото време, но в този случай съм ок с овърбукнатия финиш, върнаха ме 15 години назад по хубав начин.
Публиката беше много надъхана, сис сигурност по-надъхана от тази на Мания. Скандираха за всяка глупост, беше ми особено забавно на "You can't wrestle!" "Yes, he can!". Като изключим нещата с Макафи, нямаше слаб момент в турнира.