1.Tag team match
Joe Hendry and Elijah vs. Trick Williams and Frankie Kazarian

2.TNA Knockouts World Championship
Masha Slamovich (c) vs. Victoria Crawford

3.Singles match
Eddie Edwards vs. Cody Deaner
If Deaner wins, he will receive a new TNA contract

4.Tag team match for the TNA World Tag Team Championship
The Nemeth Brothers (Nic Nemeth and Ryan Nemeth) (c) vs. Matt Hardy and Leon Slater

5.Singles match
Tessa Blanchard (with Robert Stone) vs. Arianna Grace (with Santino Marella)

6.Singles match
Mike Santana vs. A. J. Francis (with KC Navarro)

7.Tag team match for the TNA Knockouts World Tag Team Championship
Ash by Elegance and Heather by Elegance (with The Personal Concierge) (c) vs. Spitfire (Dani Luna and Jody Threat)

8.Singles match for the TNA International Championship
Steve Maclin (c) vs. Matt Cardona

За последния мач не можах да намеря снимка,ще извинявате,за пръв път правя подобно нещо 😅

Леле, имаше време, когато не пропусках шоу на TNA, камо ли ППВ. 🙁 Тъжно ми е като гледам в какво са се превърнали - треторазрядно шоу, което едва разпродава някакви малки залички.

Повечето от кечистите даже не ги знам. А от тези които знам - просто са стари муцуни, отдавна минали прайма си.

Няколко пъти се опитах да започна да ги гледам отново през годините, но не се получава вече - скучно ми е. Въпреки това ми беше интересно да чета постовете на Фил с най-интересните моменти. Дано и в тоя форум има някой, дето да ги следи и да драсва по някой ред чат-пат.

uncleG Според мен са много,ама много по-добре от последните години,когато бяха Impact Wrestling.Не ги гледам,гледам понякога highlights,но мога да кажа,че имат някои добри попадения - Неметите (главно Ник/Долф,другият за мен е малко брат на брат си),Хардитата (макар и да са на години за TNA са бомба),Муус,Хендри (който на сто процента е бъдеща WWE звезда).Сега и Илайджа дойде,който за тях също си е голяма звезда,а пък и като сложиш и NXT звездите,които идват в шоутата са си доста добре.Сантино прави шоу,дори имаше поява в NXT.Според мен ще тръгнат още нагоре и просто накрая ще бъдат погълнати изцяло от WWE.Маша Сламович от жените е бъдеща шампионка в WWE !

TNA не станаха ли developmental на WWE? Или аз грешно съм разбрал.

TNA и WWE имат договор за партньорство.Отдават си кечисти за появи, мачове.По-точно NXT и TNA си отдават кечисти,едва ли има шанс да видим някой като Ортън,Пънк,Сина,Рейнс и т.н в TNA.Единствено Джо Хендри,ако не се лъжа има появи на големи wwe ppv.

TNA имат попадения понякога, заслужава си да се хвърля по едно око. Не са това, което бяха, но определено има какво да се види. Тук съм по-скоро пас. Интересно ми е как се справя Теса Бланшард, след като я изгониха и после я върнаха. Маша Сламович също радва напоследък. Мачът на Хендри ми се струва скучноват, въпреки че Трик и Казариан са машини. Не знам и аз, със смесен чувства съм.

Мачът на Кардона не се е състоял на турнира,като е преместен за следващото седмично шоу.