STARRCADE Тук ще поствам клипчета, които качвам в канала на BWS. Ако някой има идеи за развитието на канала, или иска да качи нещо от името на форума, може да сподели в темата.
baikiro Харесва ми шорта за Сина. Чакаме втора част. Имаш добър глас за такъв тип кратки видеа. Смях се на покритието на автобуса на Лекс Лугър, когато се говори, че Сина бил "открит" от Стефани на някакъв автобус на WWE. 😃
Rain Имаш лайк и събскрайб. Според мен пробвай да ги пуснеш в Тикток просто така, може и да дойдат 1-2 човека.
STARRCADE Добре, успях по някакъв шибан начин. Когато субтитрите са една идея по-надолу, не го флагва. Кур за AI-то. Лошото е, че от телефон субтитрите се виждат много зле, понеже имат 100 неща отгоре им.
STARRCADE Последен опит и най-накрая успех! Всичко е наред със субтитрите. Съжалявам за спама. Ударете по някой лайк като можете.
STARRCADE Пуснах реклама да популяризирам форума. Помогнете с по един лайк, коментар, каквото можете. @Users @Pinners
STARRCADE Rain Писах вчера и в чата, по-скоро ме интересуваха цветни и движещи се неща и да го държа под минута. Така че ако не съм включил нещо, не е защото не го харесвам. 😃
Diego Aires Браво. Страхотен тийзър се е получил. Отново 1000 точки за труда и вярвам, че ще дойдат още хора.
dmtbg STARRCADE Няма лошо, а и точно сега си е сезонът на Halloween Havoc-ите, по обясними причини. Има материал!
STARRCADE uncleG Да, има го в темата за Киномания също. Въобще, подкрепям самоинициативата. Ако имате готини идеи, ще ги качвам.