Намерих нещо интересно,което не бях чел,а именно профилът на Stone Cold от списание на WWF от 1996 година.Ще намерите и превод под снимката.

Списание WWF от 1996 година го описва като груб, безкомпромисен състезател, който не се интересува какво мислят другите. Светът още не знаеше, че точно това отношение ще запали най-големия бум в историята на кеча!
ЛИЧЕН ПРОФИЛ
Височина: 6'2"
Тегло: 252 lbs (114 кг)
Родно място: Виктория, Тексас
Любима група:
Слушах Slayer, преди да хвърля уредбата си през стената, защото започна маратон с музиката на Майкъл Болтън
Най-голямото вълнение в живота:
Да се будя всяка сутрин и да гледам в огледалото същите очи, които всеки кечист от Световната федерация по кеч се страхува да срещне.
Човекът, с когото най-малко бих искал да се срещна:
Защо бих искал да се срещам с някого? Повечето известни хора в този свят се опитват да ми подражават!
Любим спорт (освен кеч):
Няма друг спорт освен кеча, в който ти е позволено да оставиш ръката на човек да виси, държана само от един мускул.
Любим атлет:
Себе си.
Любимо телевизионно предаване:
Monday Night RAW... защото аз съм в него.
Любим филм:
"In Cold Blood"... този филм трябваше да спечели "Оскар".
Ако можех да направя нещо по различен начин, бих...
...се родил без сърце.
Любим анимационен герой:
Шон Майкълс
Любим актьор:
Юл Бринър... въпреки че се опита да ми открадне стила!
Любима актриса:
Нямам... жените не могат да играят!
Любима храна:
Всичко кърваво и жилаво, трудно за дъвчене...
Любима бърза храна:
Не ям бърза храна... Стоун Колд се движи бавно и заплашително...
Най-добрият съвет, който съм получавал:
Когато си казах да спра да бъда "глезльо" и да започна да ритам задници!
Тайният ми талант:
Мога да засадя човешка глава там, където слънце не огрява. Как ти звучи това, СИНКО?
Хобита:
Карам колата си в покрайнините, докато се смея на бездомните и на хората, които се връщат от работа от 9 до 5.
Любима видеоигра:
Нямам време за игри с глупавия Donkey Kong — има задници,чакащи да бъдат сритани