Готино беше шоуто, добре си изкарах. Май много се отнесох да снимам, а трябваше да си гледам шоуто, но имаше култажи. Атмосферата беше на ниво, бяха в баскетболната зала, имаше около 250 човека, по това, което преброих, възможно е да са били повече, защото продължиха да влизат и имаше правостоящи. Лафката в спортната база сигурно са направили най-силния си ден в историята. 😄 Имаше и бая дебилщини от публиката и се получи силна атмосфера. Анаунсърът беше същия, пак викахме "една победа". 😄
Коки Каен победи Джони Блекхарт - отвориха без никакъв енгъл, за сметка на това се представиха на ниво. Вадиха разни експертни движения, имаше фишерман суплекси и northern lights. Общо взето забавно откриване, събудиха публиката, което си беше целта.
Том Фултън победи "Булдога" Никола Венков - Фултън пак го изигра румънския хийл. Скъса се да уърква публиката, които пак го засипаха със "shut the fuck up", на което той отговори, че сме дебили и сме научили 4 думи от възвишения му език. От самия мач не помня много, имаше култажи пак, Булдога захапа Фултън за гъза. 😄 Фултън беше с двама ученици от Румъния - Леонардул, когото видяхме предния път, и Калин (ебати тъпото име за кечист, можеш да се наречеш всичко и се наричаш "Калин"). След мача тръгнаха да бият Булдога, но излязоха Коби и Шахматиста, който си беше взел ШИБАНА ТРЪБА за оръжие и ги изгониха от ринга. Имам цялото нещо записано. 😄 Коби и Виктор бяха най-over от всички с огромна разлика. Предизвикаха румънците на мач, Фултън насра, но прати учениците си да се бият. Мачът, обаче, беше отложен за след почивката.
Калата унищожи някакъв джобър, не му помня името. Наби му саблен удар и това беше. Странното е, че джобърът въобще не приличаше на джобър, беше висок почти колкото Калата. Кръстихме го Джийзъз. Накрая горкия лежа, съдията му мери пулса, дойдоха едни момчета и го изнесоха като статуя. След това пуснаха почивка и нагласиха телевизора с килимчето от предния ми пост.
Като се върнахме, излезе VHS и дръпна възможно най-спрялото промо, което съм чувал през живота си. Каза, че като минавал и огледал феновете и IQ-то било ниско. Странното е, че вместо да събере хийт, почнахме да му се смеем, даже избухнаха скандирания "ТЪПИ СМЕ! ТЪПИ СМЕ!". Колкото и да се опитваше, не можа да ни накара да го освиркваме, супер странно. Някакъв тип от другата страна го изтроли, че е най-скучния кечист, който някога е виждал. По едно време закърпи работата, ама беше малко тъжно. Говори някакви простотии за пирамидата на Маслоу, мамата си ебало. Гостът му беше Алекс Шарков, който обаче събра бая хийт и тролни. Някакви типове зад мене му пееха "Бейби Шарков Ту-ту-ту, ту-ту-ту-ру", нямам никаква представа към какво е препратка. 😄 Излезе Джордж Стаменков (момчето с Vice City ризата) и ги прекъсна, също дръпна някакво плачевно промо, нищо не му разбрах. После направиха мач с VHS. Мачът всъщност беше адски добър, защото и двамата са във форма. С лекота най-добрия мач до него момент. Стаменков се скъса да спами спрингборд в скулбой туш, направи го поне три пъти, но го може особено добре. Не помня кой победи, за съжаление. ;( Мачът беше с величини по-добър от промотата им.
Ник Ст. победи Алесандро - ентранса на Алесандро беше топ, имаше си собствен ринг анаунсър, който издекламира цяло представяне в стил Шекспир. Отново доста силен мач, и двамата бяха много на ниво. Алесандро си пропусна жабешкото цамбурване и Ник спечели с неговия сплаш. Шарков се помъчи да се намеси, но в крайна сметка не успя. След мача, Ник правеше някакви паркурни изпълнения на ринга. Good stuff.
Пак пуснаха почивка, след която излезе The Million Crypto Man, който просто беше някакъв чичко с пистолет за пари. 😄 Даже успях да запазя две от фалшивите му банкноти, ще ги пусна после. Щеше да се бие срещу някакво момче, което беше бая буца, представиха го като черен колан по карате. Криптаджията му плати една пачка истински пари и тоя му легна за 3. Скучна история.
AND IT'S TIME FOR YOUR MAAAIN EVENT! Коби и Шахматиста победиха Леонардул и Калин. Мачът беше особено добър и драматичен, с лекота най-добрият мач на карда. Публиката беше много инвестирана, спукахме се да викаме "Българи, юнаци" и разни подобни. Изиграха си типичния таг мач с хот тагове, Виктор си направи сплаша от третото въже за финиш в един момент, обаче му развалиха туша и мачът си продължи. Имаше все моменти с хот тагове и публиката си откачаше. В крайна сметка Коби си удари финиша и спечелиха. Румънците се скараха и Леонардул си замина разсърден. След мача Коби и Шахматиста празнуваха, а ринг анаунсъра обяви, че ще се изправят един срещу друг на Зимна Заплаха, за да определят главен претендент за българската титла. И двамата си останаха фейсове, новината се прие с голямо въодушевление и шоуто приключи.
Останах доста доволен, цялото нещо продължи малко над 2 часа. Имаше и по-слаби моменти, примерно имаше една реферка, която грам не можеше да реферства. Ясно ми е, че се учи момичето, ама на ринга има туш и тя стои и чака и гледа тъпо поне 20 секунди. Дано да си вземе бележка и да се подобри. За промотата писах, дано да поработят момчетата, нямам нищо лошо срещу тях, не хейтърствам. 😄 Коби и Шахматиста ми се струва, че бая са вдигнали нивото ин-ринг, в сравнение с преди няколко месеца. Получи им се мача страшно много. Някои неща ми харесаха, някои не ми харесаха, както написах по-нагоре, но не мога да им отрека, че не ги е страх да експериментират и да пробват какво работи и какво не работи. Повечко енгъли и енгъл мачове тоя път, няма лошо, фен съм. Шоуто игра и ролята на билд за Зимна заплаха и се справи в това отношение. Някакси ме накараха да искам още, евала.