Изгледах и останалата част от MITB. Женският мач за куфарчето не ме грабна нещо. Никак не ме кефи като почнат да сглобяват някакви странни конструкции от стълбите. Знам, че кечът не е истински и т.н., но това ме изкарва съвсем от филма. Наоми е рядко противна циганка, станала е по-грозна с годините. Освен това страда от следното

Като добавим и всичките процедури, които е направила да си превърне задника във формата на памперс стил Ким Кардашиян и съвсем ми се отщява да я гледам. На ринга също не е нищо особено, имаше къде-къде по-можещи момичета в тоя мач, които заслужаваха да го спечелят.
Беки и Лайра доставиха очаквано. Не знам дали ще им продължат враждата. По-скоро ми се иска Беки да бие мидкардърки, а Лайра да влезе в картинката за някоя от световните титли. Там е невероятно слабо в момента, така че имат нужда. Доминик имаше nothing match срещу Октагон. Забавно, но сложено да запълни време.
Нещо, за което се сетих докато си мислех за турнира и някои други неща. Наскоро гледах отново "Шоуто на Труман". Има една сцена, където Труман говори колко му е прецакан живота, защото всеки път като иска да излезе от града и нещо се случва, за да не може да избяга. Жена му почва да говори за някаква разтворима напитка, защото е актриса и шоуто е бъкано с продуктово позициониране. Труман я гледа тъпо и казва нещо от рода "какво майка си говориш?". Почувствах се по същия начин, като извадиха брандираната стълба изпод ринга. Даже не знам какъв брандинг беше това, уиски с канела? 😄 Какво общо има това с каквото и да е? Пуснал съм да гледам как хора си чупят главите за куфар, в който има истински фалшив договор за мач за фалшива титла. Не искам да мисля за уиски с канела докато го гледам.