Понеделник е и знаете какво означава това! Нищо не означава, защото ACL Fire никога не подранява и не закъснява, а идва при вас точно на време! Здравейте отново, уважаеми приятели на професионалната борба. Станахме свидетели на черен ден в историята на ACL. Световната ни титла беше открадната и обругана от neshev и подлогите му на Dawn Of Wrestling. Baikiro е новият ни шампион, но титлата е у neshev и съдбата ѝ е неясна. Не можем да отречем и ролята на онзи нещастник hacky и помияра Hachiko, които спомогнаха за това печално развитие. Наистина трябва да си долно и лишено от всякаква човещина същество, за да… ей… какво си позволяваш? Hacky излезе от публиката и изблъска мен, вашият скромен коментатор… какво по… пусни ми слушалките
Hacky (в слушалките): Слушай, нещастник, от сега нататък BWC управялва невзрачния ви коптор. Не искам да чувам нито една лоша дума за себе си и особено за neshev, иначе няма да видите жалката ви титличка никога повече. А сега, дайте ми микрофон!
Hacky беше напълно ясен, но няма как да ми забрани да говоря, не и докато съм част от ACL! Не докато ACL съществува.
Hacky (вече на ринга): Снощи беше историческа вечер! Вечерта, в която световната титла отиде при единствения човек, който я заслужава! Хиляди мачове по целия свят, абсолютни техничеки шедьоври на ринга и извън него, новият ви шампион е физическият и мисловен титан - neshev! И да ви харесва, и да не ви харесва, BWC сме тук и ще продължим да сме тук. Ще закрием нещастния ви цирк и ще обругаем джабронитата ви, които се наричат кечисти един по един, както направихме и снощи! Защото когато си BWC, си BWC 4 Life!
Това беше напълно оригинално промо, дами и господа, наистина нямам думи…
Hacky: А що се отнася до Rcade, това самозвано мекотело, нека ви разкажа една история…
Чуваме American Idiot и Rcade крачи към ринга с микрофон в ръка.
Rcade: Писна ми от глупости, седмица след седмица да се занимавам със женските ви номера. Описа ситуацията много добре, на ръба сме на нещо историческо. Затова, плащам и вдигам залога. Аз и ти, точно тук, точно сега! Ако спечелиш, ACL затваря врати, титлата отива на стената на neshev и всички се яздите към залеза като в любимия ви филм - Brokeback Mountain! Ако аз спечеля, обаче, ти ще напуснеш ACL завинаги.
Hacky не знае какво да каже, направо е в пълен ступор. Rcade е откачил напълно! Бъдещето на компанията ще се реши в следващите няколко минути. Това е невероятна възможност за hacky да получи всичко което някога е искал. Той не може да си намери място и само се оглежда за някой да му подскаже.
Rcade: Хайде, женски, нямам цяла вечер!
Hacky продължава да се оглежда, но някакси се успокоява и кима с глава. Съгласието е дадено и съдията е на ринга! Това е безпрецедентно, уважаеми приятели на ACL! Двамата са готови да започнат мача. Rcade казва нещо на ринг анаунсъра.
Ring announcer: Дами и господа, Rcade ме помоли да съобщя, че специално за този мач, е наел охрана!
Охрана? Как така охрана? Откога имаме пари за охрана?
ТОВА Е THE ENEMY! Самият Сержант е в ACL! Той крачи към ринга, облечен в камуфлаж и сочи с пръст към hacky! Rcade току-що даде шах и мат на hacky! Няма как този мач да не е честен. Rcade налага hacky на ринга! Публиката е на крака! Hacky се изплъзва под долното въже, но Enemy го връща обратно! Rcade продължава да раздава справедливост! Scoop slam! Hacky се надига и сяда, но получава elbow drop! Туш! 1…2… повдигане! Rcade се бие както никога не се е бил до сега! Бъдещето на целия ACL е заложено на карта! Hacky е изритан в стомаха… BUCKLE BOMB! Rcade въобще не си играе! HELLUVA KICK! Това трябва да е всичко! 1…2…3? Не, hacky се е хванал за въжето! Невероятен късмет от подлогата hacky! Той едвам се изправя на крака и отнася още тупаници! Съдията се оптива да раздели Rcade и hacky, защото са в ъгъла. Hacky дърпа съдията към себе си и забива low blow на Rcade! Не съм очаквал нищо различно от този измекяр. Bulldog от hacky, след което се качва на въжетата и прави Moonsault! 1… не по този начин …2… ще трябва да пускам CV-та… Rcade се повдига на 2.999! Мачът продължава! Вчера беше заложена титлата, но днес е заложено абсолютно всичко! Hacky забива ъперкът на Rcade! Засилва го във въжетата, опитва саблен удар, но Rcade заляга, двамата отново се срещат, Rcade се опитва са прескочи… Pop-Up Powerbomb от hacky! 1…2…2.9999! Бяхме на една дестохилядна от закриване! Hacky не може да повярва! Той прави някакъв знак към публиката! Какво е намислил този път? Откаченото псе Хачико прескача барикадата и е на ринга! Съдията се опитва да го извади, но е смъкнат със зверски тупаник! Двамата се насочват към Rcade, който едвам се е изправил! ENEMY! ENEMY е на ринга и поваля Hachiko! Двамата са на пода и Сержантът налага обезумялото псе! Засилка… ENEMY изхвърля Хачико от ринга с огромен саблен удар и полита след него! Двамата са на пода и продължават да се млатят. На ринга излиза нов рефер! Hacky е максимално объркан! Ритник в стомаха от Rcade! Той вдига hacky за суплекс? Не! BRAINBUSTER! Хаки изглежда полу-мъртъв! Last Chancery! Last Chancery от Rcade! Hacky е в абсолютна агония! И двамата са в центъра на ринга! Няма откъде да дойде помощ! Rcade затяга захвата, мостът му е перфектен! Хаки се предава! Хаки се предава! Да! Да! Да! Тази oтрепка ще ни напусне завинаги! Rcade раздаде възмездие за откраднатата титла! ACL ще продължи да съществува! ENEMY е неутрализирал Hachiko и влиза на ринга да празнува с Rcade! Двамата хващат hacky и го изнасят от ринга, стигнали са до някаква странична врата. Hacky е изхвърлен от залата! Изхвърлен като мръсно животно!
Страхотна вечер се очертава, уважаеми приятели на развлекателния спорт! Има толкова много неща, които сме ви приготвили, а едва сега започваме. Вече няма риск шоуто да продължи, затова нека се насочим бекстейдж, където gboy има да ни каже нещо.
Gboy: Lex Penchev беше само началото… Той дойде на моя територия, в моя дом… кри се като някаква хлебарка и унищожи всичко, за което съм се борил толкова години… колекцията ми… животът ми… прощавам му… но видяхте, какво се случи с него. Видяхте, как го сравних със земята. Това няма да ми върне всичко, дори направи болката по-дълбока… по-неизлечима. ACL го създаде и аз го унищожих, но ACL ще създава още и още подобни изчадия… Затова, ще направя с ACL това, което направих и с Lex Penchev… Войната… войната никога не се променя.
Това беше доста специфично. Изглежда, че gboy е прочел с един комикс в повече и чашата е преляла. Или с един по-малко, тъй като всичките изгоряха. Виждаме напълно нов gboy, крайно заплашителен… дори не искам да си мисля… Да се връщаме на ринга!
Излиза dmtbg, свеж като краставичка след победата си над WereWolf. Изглежда в топ форма, въпреки тежкия мач. WereWolf го избута до абсолютния лимит и няма как dmtbg да не се гордее с него поне малко. Той ще се изправи срещу Heisenberg, който също спечели мача си срещу BobbyAngel. Щяха да кажа нещо за световни титли и претенденти, но съдбата на титлата ни е все още неясна. Dmtbg вече е на ринга и загрява.
Очакваме и Heisenberg, царят на дунавския риболов. Не бях виждал никога някой да използва толстолоб в кеч мач, но за всяко нещо си има първи път. Heisenberg нещо се бави, музиката продължава да върви. Dmtbg сочи въображаемия си часовник, но в крайна сметка не излиза никой. Пълна мистерия се разиграва пред очите ни, мачът си беше уговорен, дори Heisenberg се разписа. Песента луупва и започва отначало. Знаете какво е отношението на dmtbg към чалгията, едва ли му е приятно. Той вече започва да си изтърва нервите и спори със съдията, който му сочи емблемата на униформата си. На dmtbg му писва и рита съдията в стомаха… POWERBOMB! Това ще е огромна глоба за него. На ринга излизат официални лица и го наобикалят, но dmtbg просто излиза от ринга и си тръгва разочарован, докато всички го следват и му викат в ушите.
От камиона ми казват, че е време за някакъв специален видео пакет!
Виждаме как The Best играе шах и матира в три хода, след което някой му хвърля баскетболна топка и той стреля без да гледа и вкарва. Пренасяме се на някакъв ринг, в който The Best раздава ритници в униформата на каратека, а отстрани върви статистика за победите му. Изведнъж някой му хвърля XBox контролер и започва да върви статистика за превъртените му игри. След малко сменяме кадъра и го виждаме как качва Еверест и се усмихва, гледайки камерата. Пренасяме се в подводница и го виждаме как си води записки за редките тихоокеански видове. След това е на масата за преговори и кара лидерите на Хамас и Израел да си стиснат ръцете. Връщаме се обратно в имението му. Той слиза по мраморните стълби, заобиколен от супермодели, пуши пура и се качва в Ламбото си. Преди да затвори вратата, обаче, казва “Аз съм най-добрият във всичко, което съм опитал. Защо кечът да е по-различен?”, след което затваря и отпрашва с бясна скорост.
Това със сигурност бяха напълно достоверни истории! TNW вече са на ринга! Виждаме mr_enchev, Scroller и Kingpin. Deren държи микрофон, а ExplicitVixen стои до него и му се радва с блясък в очите.
Deren: Снощи изрязахме тумора от TNW! Ако трябва да чуя още веднъж думите “топ пет”, ще си прережа гърлото. За щастие, такива мисли няма да ми се въртят в главата в бъдеще и всичко е благодарение на прекрасната, зашеметяваща, красиво-едрогърда ExplicitVixen! Аплодисменти за нея!
публиката се пръска да освирква
Deren: Казах аплодисменти!
публиката скандира “She’s a crack whore”
Deren ѝ закрива ушите и говори нещо на останалите от TNW. Vixen взима микрофона.
ExplicitVixen: Мисля, че някой ни липсва! Някой, който беше инструментален в победата ни вчера. Някой, на когото искам да изкажа специални благодарности! Лежляко, излез при нас!
Виждаме как огромният Лежляко крачи към ринга. Размерът на този човек е забележителен. Помните какво направи с ринга, разтегна максимално и без това ограничения ни бюджет с това си изпълнение. Той се качва, и рингът видимо се поклаща от масата, която стъпва на него.
ExplicitVixen: Искам само да ти кажа - благодаря! Няма суперлатив, с който да изразя радостта си от съществуването ти. Достоевски не би намерил правилните думи, затова дори няма да се опитвам. Всичко, което сме постигнали е благодарение на теб.
Виждаме как Лежляко дори леко се разчувства. Той тръгва да прегръща Виксен и всички останали се струпват около него.
ExplicitVixen: Сега остана само едно последно нещо…
РИТНИК МЕЖДУ КРАКАТА! Виксен изрита Лежляко право в топките и сега всички останали се нахвърлиха отгоре му. Лежляко се мъчи да се отскубне, но другите го държат на пода и го натикват в ъгъла с ритници. Виксен още държи микрофона.
ExplicitVixen: Такава торба с лайна като тебе е обидна за присъствието ми. Не заслужаваш, да си част от TNW, не заслужаваш, да се наричаш кечист! Дори ми е трудно да те възприема като човешко същество, абсолютен червей такъв! Ще умреш девствен и ще направя така, че да го изпишат на надгробния ти камък.
Лежляко не може да повярва, той дори не може да скрие сълзите си след тези отровни думи! Той се е свлякъл на пода и покрива главата си с ръце, докато отнася още ритници.
ExplicitVixen: Извадете това недоразумение от ринга ми!
TNW успяват някак си да го прекарат през въжетата и Лежляко е изсипан на пода. Освиркваният продължават, но са прекъснати от някой, който говори на микрофона.
Yulian: Съжалявам, че прекъсвам семейното ви събиране, но ми се струва, че имаме недовършена работа. Затова, докато бавно и полека се придвижвам към ринга, може да изберете на кои двама нещастника, ще наритаме задниците.
Хей, вече има рефер на ринга. Откъде се взимат тия хора? Толкова са бързи и професионални. Изглежда, ще имаме отборен мач, но кой е партньорът на Yulian? TNW гледат в недоумение… Glam4o излиза от публиката и се качва на престилката на ринга зад тях. Всички гледат към Yulian и не го забелязват. SPRINGBOARD FOREARM! Право в лицето на Deren! Yulian бяга към ринга, докато Glam4o се бори сам срещу трима. Лакет в лицето на mr_enchev! Саблен удар за Scroller. Yulian е на ръба на ринга… Springboard Dropkick за Kingpin! TNW изпадат от ринга, а Yulian и Glam4o надъхват публиката максимално! Надявам се все пак този отборен мач да се състои. TNW се прегрупират и изглежда, че deren и Scroller ще се бият от тяхно име.
Scroller влиза на ринга заедно с Юлиан, заключване, Юлиан е поставен в хедлок, но избутва Скролер към въжетата и се освобождава, опит за саблен удар, Юлиан заляга, двамата отново се срещат… dropkick от Скролер… 1… повдигане. Deren получава смяната и пада с legdrop директно върху Юлиан… 1… Юлиан го хваща в small package! 1…2… deren се повдига и е максимално учуден. Нова смяна и Scroller пак е на ринга, Юлиан успява да се смени с Glam4o, който е надъхан и готов за бой. Scroller е повален, и отново, изправя се за пореден път, Slingblade от Glam4o, който дори не се оптива да тушира, а веднага пада с лакет върху противника си. Scroller е запратен в ъгъла и Glam4o тръгва право след него, но е посрещнат с ритник от Deren, който е на престилката. Двамата са бързи се връщат в собствения си ъгъл за смяна. Deren е на ринга и започва да обработва крака на Glam4o. Смяна със Scroller, който прави snap suplex на Glam4o и продължава да го държи в ъгъла. Отново смяна, deren, издърпва противника си и се качва на последното важе… великолепен Moonsault! 1…2…Glam4o се повдига с последни сили! Пак смяна и Scroller продължава да работи коляното на Glam4o с ритници и усуквания. Както сме тръгнали, не знам дали ще е способен да докоцука до собствения си ъгъл. Отново смяна, Deren е на ринга, заедно със Scroller, Glam4o скача към ъгъла си, но кракът му поддава и отново е издърпан. Deren заключва half-crab! Болката е непоносима, изписано е на лицето на Glam4o! Отново смяна! Сега Scroller заключва half-crab на същия крак, а deren дава ритник в главата на противника и излиза от ринга. Glam4o се опитва да се добере до въжетата и в крайна сметка успява, но Scroller го издърпва… inside cradle! Inside cradle от Glam4o! 1…2…2.9999! Скролер едвам се повдигна. Със сигурност не очакваше толкова технично движение! Glam4o изхвърча към ъгъла си! Смяна, и deren е след него, но прекалено късно! Glam4o стига до Yulian, който вече е на ринга. Deren започва да се моли и да преговаря! Тупаник за deren! Dropkick за Scroller! Kingpin е на престилката, но веднаге е ударен с мощен headbutt от Юлиан и пада върху mr_enchev! Публиката е в екстаз. Yulian е на път да спечели този мач! Scroller е с гръб! SNAPDRAGON! Deren също е неориентиран, отново мощен SNAPDRAGON! Смяна с Glam4o, който някакси се качва на последното въже. Чакайте малко! ExplicitVixen се е качила на престилката! Yulian я хваща за косата и я вкарва на ринга! Този човек ще разглоби TNW! Glam4o е слязъл от въжетата? Той се опитва да освободи Виксен от Юлиян? Не е сега времето, момчета! Scroller се е посъвзел и изхвърля Yulian и Виксен от ринга! КОПИЕ! КОПИЕ от deren! 1…2…3 Glam4o отнесе туша заради необяснимото си влечение към ExplicitVixen! Deren и TNW ликуват! Yulian трябва да е бесен, победата му беше в кърпа вързана! Виксен отново се оказва тайното оръжие на TNW!
Нямаме време за губене, получих съобщение от Rcade, че Rain иска да адресира ситуацията около световната титла. Това ще се случи точно сега!
Rain излиза и крачи уверено към ринга. Напълно е съсредоточен и е в зоната както винаги, но има нещо различно. Има празно място с формата на титла около кръста му, а може би и в душата му. Да чуем какво има да каже.
Rain: Вчера, на Dawn Of Wrestling, беше един от най-трудните мачове в живота ми. Въпреки пречките, въпреки всичко, baikiro ме доведе до предела на силите ми и точно когато се налагаше, беше съвсем толкова малко по-добър от мен. За това има само и единствено огромното ми уважение. Но нещо ме замисли, нещо започна да ме гложди, въртях се и не можех да спя, превъртах в главата си всичко, което се случи в мача отново и отново. Baikiro, ти беше сам на ринга, когато neshev открадна титлата… колко удобно… дори, прекалено удобно. Всъщност, бяхме двама на трима, аз, ти и Rcade срещу hacky и Hachiko, но… не бяхме. Всъщност докато бяхме заети с hacky и помияра му, neshev взе титлата от теб… или ти направо си му я даде? Дали това не е бил планът от самото начало? Аз не бих му дал титлата толкова лесно, напълно съм сигурен, че Rcade би се борил за нея със зъби и нокти, но някак… ти му я остави в ръцете. И тогава започна да ме гложди мисълта, че може би baikiro не ни казва всичко… Той е експерт на ринга, спор няма, но също така излиза, че е просто поредната подлога на neshev! Затова, baikiro, ако имаш останали поне някакви топки, излез тук и обясни на мен и на всички, какво те подтикна да дадеш титлата на neshev? Пари, слава? Едва ли е било чест, защото ти нямаш и грам чест…
Baikiro просто търчи към ринга, едва ли ще получим обяснение! Двамата започват да се млатят! Ритник от baikiro в стомаха на Rain, опитва powerbomb, но е контриран и Rain просто го удря с глава в гърдите! Двамата са на пода и продължават да се бият! Думите на Rain влязоха под кожата на baikiro и виждаме резултата! Няма никакъв финес, това си е прост махленски бой! Rain е с разбит нос и кърви по ринга! Няма ли кой да излезе и да прекрати това, имаме по-важни проблеми! Къде е световната ни титла? Не го ли интересува никой това. Чакайте малко, нещо се появи на екрана!
Neshev: Момчета, момчета… колкото и да ми е приятно да гледам…каквото и да е това, имам важно изявление като новия шампион на ACL. Смятам да бъда вашия шампион възможно най-дълго. За тази цел, ще правя появи само и единствено от вкъщи! Точно така, чухте ме правилно, ще си стоя у нас и ще бъда шампион! Каква по-добра защита от това? Що се отнася до въпросите на Рейн дали baikiro ми е подарил титлата, за сега ще ви оставя да се чудите. В началото на шоуто, Rcade изгони единствения човек освен мен и baikiro, който знае истината! А ако искате да продължава да бъда ваш шампион и да се включвам в жалкото ви шоу, ще спазвате инструкциите ми до последната запетая! Ще се видим следващата седмица!
Шампион от вкъщи? По-извратено нещо не бях чувал. Rain и baikiro просто не могат да повярват на очите си. Все още гледат екрана и не могат да вземат решение. Rain излиза от ринга и си тръгва! Разочарованието е видимо по лицето му. Baikiro просто стои и е навел глава над въжетата! Не знам, не знам как този кошмар може да стане още по ужасен!
Тагвам всички отново @THE ENEMY @dmtbg @King of Jotunheim @Vixen @deren @Scroller @Diego Aires @yuliyan40 @Glam4o @uncleG @mr_enchev @Kingpin @Rain @baikiro