Хареса ми, че обърнаха повечко внимание на жените и им развиха историите. Статландер получи промо и сегмент, Саша цели три сегмента, Ширакава си билдна мача за Колизията и турнира като цяло. Четворният мач също достави, браво на момичетата. Иначе това си беше моментът на шоуто. Жалко, че го няма промото на Мини Моне отпреди това.
Атина и Моне са някакъв имбав отбор. Според мене ще се скарат след като загубят някой мач, примерно финала и ще враждуват след това. Иска ми се да видим Меган и Пенелопи шампиони, но не си правя илюзии, че финалът е най-вероятно Тони/Мина срещу Моне/Атина.
Останалата част от шоуто достави добри мачове, но нямаше кой знае какво запомнящо се, освен главния мач. Дарби е пълен темерут, дойде, каза "здр" и си замина. Между дикрайдърите и КОНГЛОМЕРАЦИЯТА, няма за кого да викам. Едните са Hells Angels от Тему, другите са Супер Приятелите и са максимално кринджави. Хенгър не се появи даже, Джо стана жертва на енгъла между Рикошет и Синдиката и не му се обърна много внимание. Главният мач достави много, не беше напрежение, крадене на финишъри, нарежда се сред любимите ми ТВ мачове за тази година. Окада и Такешита тихомълком правят супер силна вражда и то без да се напъват много. Нямам търпение да ги сбият най-накрая, но ще се наложи да изчакаме още малко.
Епизодът беше на по-високо ниво от предишните седмици, имам си дежурните оплаквания, няма да ги пиша и този път. 😄