Боби Борисов: Добре дошли, дами и господа, на шестото издание на BWS Stampede! Ако досега се е пишело история, то сега ще се пише още повече история, понеже сме за първи път в South Africa! Много е голяма жегата тук, даже може да видите, че с колегата сме по къс ръкав! Това обаче не е важно. Важното е, че в залата има 10,000 африканци, които тази вечер ще се насладят на зрелището! Готови ли сте? И да не сте, никой не ви пита! BWS Stampede по телевизия АЛФА започва!
Michael Buffer: Дами и господа, моля посрещнете, председателят на BWS - Николай Кадиев, бодигардът му Никълъс Кейдж, предателят DMT и човека, който притежава 5% от печалбите на всяко шоу, спонсорът на BWS Stampede - Сър Волен Сидеров.

Ивайло Мексикото: Естествено, че шоуто ще започне с главните лица на BWS Stampede, водени от шефът ни господин Кадиев! Интересно ми е какво ще каже този човек? Много се събра напоследък, покрай проблемите, които има със Sebastian Garcia, този човек не може да си свърши работата като глава на федерацията! А има толкова много за обявяване тази вечер, като например името на предстоящият турнир, който ще е след седмица! Също така ще ми е интересно да чуя и какво мисли Николай Кадиев за своя изгубен брат - Сашо Кадиев, който каза, че появата му в BWS Stampede - Episode 6 "Pre-Show" няма да му е единствена. Какво ли трябва да означава това?
Боби Борисов: Само хубави неща означава! Това мога да ти кажа, какво по-хубаво от това да видим двамата братя Кадиеви, да управляват BWS!
Ивайло Мексикото: Със сигурност ще е нещо, но нека приключим вече с коментарите, защото началниците са на бойното поле вече! Може да уволнят, ако им вземем още ефирно време! Нека ги чуем!
Николай Кадиев: Inkosi Albert Luthuli International Convention Centre, как сте тази вечер? "Публиката започва да освирква Кадиев и хората му"! Така не се държите, когато някой ви пита как сте...Няма значение! Добре сте дошли на шестото издание на BWS Stampede! Един проект, който аз измислих, и който постига невиждан рейтинг! Толкова велик, че и други федерации взеха да черпят идеи от нас! Това само може да ме прави горд, горд, че усилията ми не са напразно! Ние обаче едва сега започваме Южна Африка, защото тази вечер вие ще станете свидетели на историята! Ще видите защо толкова компании искат да бъдат като BWS Stampede! Както знаете, след седмица предстои турнир, който обаче не е обявен! Това обаче ще се промени тази вечер, тъй като аз ще ви кажа името на това събитие! Следващата седмица ще гледате по телевизията, а който иска може да си купи и билети за BWS Bad Blood! Точно така, правилно ме чухте! Това ще е името на вторият турнир, който ще е под марката BWS! Какви мачове ще има на него? Някои вече са обявени, но ще има и още! Вие обаче не се притеснявайте, всичко ще разберете, когато му дойде времето! Сега обаче искам да изкоментирам и още една важна тема, преди да го направя обаче, искам да ви представя моят по-малък брат, както и моята майка - ТОВА СА САШО КАДИЕВ И КАТЕТО ЕВРО!!!

Боби Борисов: НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, СЛУХОВЕТЕ СЕ ОКАЗАХА ВЕРНИ! ТОВА Е САШО КАДИЕВ, А С НЕГО Е И МАЙКА МУ! Всички в South Africa са шокирани, но е факт! Сашо и Катето са вече част от екипа на Николай Кадиев! Погледнете Катето Евро, тя е насочила поглед към Волен Сидеров...Това не ми харесва, уважаеми зрители, този човек е женен...Може да си има сериозни проблеми Евро, ако се забърка с този човек...
Ивайло Мексикото: Едва ли ще е нещо сериозно! Катето Евро не е такъв човек, сигурен съм! Няма повод за притеснение, тази жена има и внуци, които ще гледат шоуто...Едва ли ще прави глупости!
Боби Борисов: Няма как да си сигурен, ти не познаваш тази жена! Не знаеш какво и е в главата, може да е развратна като AJ Lee например! Аз лично всичко очаквам от тези двамата...Какво се случва, дами и господа?
Ивайло Мексикото: Много скоро ще разберем отговорът на този въпрос! Сега майката и сина са на рингът, където са Николай Кадиев и хората му! Това е исторически момент, нека чуем!
Николай Кадиев: Братко, добре дошъл в BWS Stampede! Радвам се да те видя, след като никога не сме се виждали досега! Чувствайте се като у дома си! Как си? Много ли път беше, докато стигнеш до залата? Лесно ли я намери?
Сашо Кадиев: Не съм виждал толкова много хора на едно място, скоро...Това е невероятно! Първо искам да ти благодаря за поканата, братко! Това е страхотно шоу, гледам го всяка седмица и съм горд с теб! Горд съм с това, че защитаваш фамилията ни с достойнство и чест! Насладих се много, когато гледах как срита задникът на онзи, който много си е повярвал, как му беше името? А сетих се, Sebastian Garcia се казваше! Надявам се тази вечер Виро Мекицата да го направи на палачинка и да го изяде! Този човек трябва да седи далеч от управата! Иначе, за да отговоря на въпросите, не, не стигнахме лесно до залата! Пътят беше доста лош, а през цялото време ни гонеха различни животни...Като цяло си е доста опасно в Южна Африка, но няма и как да е! Всичко си заслужаваше и сега с майка ми се чувстваме страхотно! Още един връх в кариерата и на двама ни! "Изведнъж Сашо спира да говори, защото вижда, че майка му е пред Сър Волен Сидеров...Тази жена е хвърлила сериозно око на лидерът на АТАКА"! Майко, засрами се...Този човек е важна фигура тук, а ти тука правиш глупости...Недей да ме излагаш пред брат ми..."Сега Катето Евро се нахвърля върху Волен Сидеров и започва да му се предлага! Това вече стана прекалено и излиза извън всякакви граници"!
Боби Борисов: Каква излагация само от Катето Евро, тя си срами името в момента...Толкова ли е зажадняла за Кур тая жена, че го иска точно от Волен Сидеров? Е това се чудя, уважаеми фенове на BWS Stampede! Някой трябва да спре този цирк...Изведнъж се пуска музика, която чуваме за първи път!!!
Ивайло Мексикото: МИЛИ БОЖЕ, ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖЕНА НА СЪР ВОЛЕН СИДЕРОВ! ТОВА Е ДЕНИЦА СИДЕРОВА! Но къде е тя? Катето спира да тормози Волен, който все още не знае какво се случва...А в този момент виждаме на големият екран как се появява настоящата жена на господин Сидеров, а именно Деница, нека я чуем!
Деница Сидерова: Ти за каква се помисли, а? Моя мъж ли ще се опитваш да прелъстяваш? Не е те срам, жена на години, с внуци, с син! А е тръгнала да се закача със женен мъж...Няма да стане тая работа, докато аз съм тук! Ако искаш моят мъж, то трябва да си го заслужиш, а единственият начин това да стане е да се биеш с мен! Точно така, правилно ме чу, ти и аз ще се срещнем на турнирът BWS Bad Blood, като залогът ще е, че която спечели мачът. Тя ще бъде жена на Волен Сидеров! Тук го казвам, за да го знаеш. Ако загубя този мач, което силно ме съмнява, аз ще се разведа с мъжа си! Ще се видим на турнирът, ако ти стиска!
Боби Борисов: Все съм чувел безумни неща, но това обра точките! Деница Сидерова срещу Катето Евро, в мач, в който наградата ще е Волен Сидеров! Погледнете го и Волен, човекът му се иде да заплаче...Бракът му може да бъде съсипан заради Катето Евро...Дали обаче ще се случи този мач? Нека чуем какво мисли Николай Кадиев!
Николай Кадиев: Явно някой тук се е превърнал в най-желаният мъж! Харесва ми идеята! Жената на Волен срещу Майка ми! Ето това ще счупи рейтингите, братко! Не си ли съгласен? "Сашо Кадиев моли брат си да не казва следващите думи"! И да не си съгласен, не те питам! Обявявам този мач за официален! Той ще се случи на турнирът BWS Bad Blood! Наслаждавайте се на шоуто, уважаеми дами и господа!
Ивайло Мексикото: Шефът подписа смъртната присъда на Волен Сидеров...Лидерът на АТАКА трябва да излезе от тази ситуация...Две жени ще се бият за него...Катето Евро може да е баба на Деница Сидерова...Това е извратено и не трябва да се случва...Направо нямам думи, уважаеми зрители, в абсолютен шок съм от началото, на което станахме свидетели! Южна Африка, определено разбраха защо са си дали парите! Както казахме обаче, това е едва началото, защото започват мачовете от програмата! Нека дадем думата на Michael Buffer!
Michael Buffer: Откриващият мач ще се води до туш! Първи излиза, от Bogota, Columbia, с тегло 98 килограма. Той е "The Columbian Destroyer" Sebastian Garcia.

Боби Борисов: Хич не му беше лесно на Себастиан Гарсия! Момчето е постоянно тероризирано от Николай Кадиев и екипа му. Кога ще спре това? Само Боговете знаят! Той беше предаден от човекът, който се имаше за негов мениджър - ДиЕмТи, който видяхме преди малко! Garcia имаше голямо желание да му го върне, но шефът ни Кадиев имаше други планове и го прееба! Сега пък има друг проблем, защото му сложиха мач срещу 300 килограмовият Виро Мекицата, който видяхме как премаза Джо "Пещернякът" миналата седмица! Нещо, което никой не беше правил досега, но Виро успя да го направи! Дано боговете пазят колумбиецът, защото няма да му хич лесно...Не го виждам в този мач...
Ивайло Мексикото: Недей да отписваш човекът така...Може пък да поднесе изненадата тази вечер, не се знае! Ще се види как ще се развие мачът! Сега "The Great Warrior Of Pro-Wrestling" влиза в рингът и чака търпеливо появата на чудовището от Пордим!
Michael Buffer: И неговия противник, от Пордим, с тегло 300 килограма. Той е Виро Мекицата.

Боби Борисов: Ето го и Виро Мекицата! Човекът, който все още е непобедим в BWS Stampede! Виждаме, че появата му предизвика изнервеност в Себастиан Гарсия! Той никога не се е изправял срещу такъв звяр, а нещо ме кара да си мисля, че най-лошото едва сега предстои! Като нищо може онзи гад - Николай Кадиев да се появи и да го прецака отново...Трябва, трябва да се спре това безумие вече. Ако бях на мястото на Гарсия, щам да се махна от тази компания...Всеки ден на това момче му е като пълен ад...Ще видим обаче какво ще се случи, когато тези двамата влязат на рингът, за да премерят сили, и то пред 10,000 зрители!
Ивайло Мексикото: Нямам търпение да започват вече! Виждаме как зрителите от Южна Африка гледат на Виро Мекицата...Никога не са виждали такъв човек! Кечистът, който с лекота успя да мине през Джо "Пещернякът", дали ще го направи и тази вечер? Нека проследим тази класика, за да разберем! Всички за в очакване на гонгът!
Боби Борисов: Ето че го и чуваме! Битката започва, уважаеми приятели на BWS! Garcia срещу Мекицата! Виро не изглежда хич притеснен от своя противник, който изглежда като някаква мижитурка пред него! Първото, което трябва да направи Себастиан е да се опита да повали този хипопотам на земята! Това обаче няма да е хич лесно...Колумбиецът обаче е решен да пробва! Той хваща огромните крака Виро и опитва да го поваля на земята! Това обаче не му носи голям успех, понеже Виро Мекицата не е мръднал. Той е като залепен за пределите на рингът...Това е невероятно, колега...Има ли изобщо някой, който може да събори този мъж?
Ивайло Мексикото: Нямам никаква идея, но Гарсия може да бъде първият човек, който може да постигне това! Той не се отказва, вижте колко силно иска победата това момче! Усилията му обаче за напразни, защото Виро замахва с голямата си ръка, след което я забива в гърбът на Sebastian Garcia! Това няма как да не е заболяло...Тези опити от Себастиан само успяха да ядосат чудовището, то хваща Garcia, след това го хвърля чак в другият край на рингът! След като прави това, Виро се засилва и премазва "The Columbian Destroyer" с 300 килограмовото си тяло! Направо щеше да счупи рингът този човек...Той обаче не са приключи мъченията, защото Мекицата изправя Себастиан Гарсия и му прави Мечешка прегръдка! Реално може да си умре в този ход Гарсия, ако не може да намери изход! Вижте го само как крещи от болка...Много е брутално, уважаеми дами и господа! Това е като Андре Гиганта да те хване с Мечешка прегръдка, а си беше голям мъж! Главният съдия обръща внимание на Sebastian. Той наблюдава много внимателно какво ще направи! Младокът губи съзнание и това кара главният съдия да започне да му вдига ръката...
Боби Борисов: Точно това се случва, имаме първи път, вторият път е също факт! Ще има ли и финален трети път? Явно няма да има, тъй като любителът на голи баби успява да се съвземе! Сега нанася няколко удара в лицето на чудовищният си противник, които го карат да го пусне! Тук вече се отваря възможност пред звездата на Columbia! Латино жените сигурно стискат палци за Гарсия тази вечер! Дали ще е достатъчно обаче? Той успява да мине под сабленият удар на Виро, след което минава зад него и започва да му прави една от запазените си марки, а именно - Elbowbutt! Лактите попадат в дебелият задник на Виро Мекицата! Тук обаче е лошото, че този мъж е цели 300 килограма...Буквално не може да усети нищо...Лактите на Себастиан Гарсия потъват като корабът Титаник в задните части на Мекицата! Никога не сме виждали толкова безпомощен Sebastian Garcia! Той вече не знае какво да направи! Виро обаче знае, сега се обръща към него и му откъсва главата със Саблен Удар! Това изглеждаше много брутално, но е далеч от краят, понеже чудовището се кани за завършващият си ход! Той завлича колумбиецът в центъра на ринга, след което започва да обикаля с пиянски стъпки и се стоварва с всичката си тежест върху него! Това е ходът, който се казва Пиян хипопотам! Всичкият въздух беше изкаран от Garcia, а с това имаме и опит за туш! Едно, две, ще има ли и три? Да, да и да! Виро Мекицата записва втората си победа, което означава, че Николай Кадиев е отново изиграл Себастиан Гарсия! Шефът със сигурност е много горд в офисът си!
Ивайло Мексикото: Не му беше вечерта на Себастиан, но има и такива дни! Все ще има противник, който ще е в категорията на Garcia! Вярвам го това, но също съм и сигурен, че следващият мач ще ви хареса много, защото ще се проведе на паркингът, но не който и да е паркинг, а паркингът в Южна Африка!
Michael Buffer: Следващият мач ще е от вида мач на паркингът! Единственият начин за победа е чрез туш или предаване! Първи излиза, от Брюксел, с тегло 102 килограма. Той е Големият Европеец - Der Große Europäer

Боби Борисов: Враждата между тези двамата стана много лична! Миналата седмица видяхме как The Sinister го преби! Както знаем, Sinister е също непобедим в BWS, както е и Виро Мекицата! Дали обаче този път няма да станем свидетели на историята? Дали няма да си намери майсторът тази път!? Със сигурност ще видим голяма радост върху лицата на тези 10,000 африканци, ако това се случи!
Ивайло Мексикото: Сигурен съм в това, но да видим какво ще стане! За първи път ще коментираме такова зрелище! Бой на паркингът! Ще е нещо, една победа може да донесе много позитиви в кариерата на големият европеец! Може да се класира и за някоя титла, не се знае!
Боби Борисов: Напълно всичке е възможно в BWS Stampede! Виждали сме какви ли не откачени работи да се случват, но този мач ще си е най-откаченото! Може да се появят и животни на паркинга...В Африка се намираме все пак...Лъвове, тигри...Всичко може да се случи...Представи си някой лъв да нападне The Sinister...
Ивайло Мексикото: Това ще е момент за историята, но като гледам как никой не може да се противопостави на този човек, то и лъвът няма да има голям шанс! Време е да видим и излизането на противникът, който ще се срещне с Der Große Europäer!
Michael Buffer: И неговия противник, от ада, с тегло 130 килограма. Той е The Sinister.

Боби Борисов: Както казахме, много лична вражда между тези двамата! Всичко започна от мачът, в който беше заложена маската на големият европеец! Тогава двамата не се победиха, но сега може да се реши всичко, и то на паркинга! Виждаме, че има около 100 африкаци, за които не е имало място в залата! Те ще могат да се насладят на това зрелище! Вижте само как Sinister чупи прозорците на колите, докато приближава Der Große Europäer! Подкрепящият еврото няма страх от него, може да го видите върху маската му!
Ивайло Мексикото: Няма и защо да има! Вече двамата са се срещали и знаем какво се случи, двубоят свърши наравно! Sinister изглежда като типичният злодей, но съм сигурен, че като такъв. Той има своите слаби места! И европеецът трябва да ги намери, за да се спаси тази вечер! Той трябва да използва всичко около него. Ако трябва и някой от феновете! Всичко може да бъде оръжие тази вечер! Южна Африка тръпне в очакване, всички нямат търпение вече! Нека не се губи повече време, двамата са в средата на паркингът, съдията е между тях! Всичко е готово, за да се даде началото!
Боби Борисов: Ето го и него! Първият в историята мач на паркингът започва! Големият Европеец тръгва към The Sinister, който опита да го поваля със Саблен удар, който обаче не се получава! Това ядосва огромният мъж и той тръгва към фенът на Евро валутата! Двамата са пред капакът на една от колите! Sinister замахва, за да премаже Der Große Europäer, но той успява да го избегне и така големия човек чупи предният капак на тази кола! Вижте го обаче какво прави този ненормалник. Той вади двигателът на колата, след което го вдига над главата си! Това е пълна лудост, уважаеми зрители, този двигател е сигурно много тежък, а
The Sinister го е вдигнал над главата си, като все едно е 1 килограм! Сега го хвърля по Големият Европеец, който заляга за живота си! Това е направо скандално, дами и господа! Сега Europäer бързо отива до една кола, след което бърка в багажникът си вади една лопата! Може би това ще му спечели битката срещу този нечовек! Маскираният замахва с лопатата, но бива блокиран от Sinister, който му взема оръжието и го чупи от коляното си! Шокът се вижда върху лицето на кечистът от Брюксел! Той обаче продължава да бъде хитър...
Ивайло Мексикото: Няма избор, това му е единственият шанс да оцелее срещу това страшилище! The Sinister тръгва към Големият Европеец, като все едно е Майкъл Майърс от филмът Helloween! Номерата на Брюкселският кечист се изчерват и той решава да се скрие зад един от феновете! Този човек направо пълни гащите, след като вижда размерите на The Sinister, който сега го хваща и го хвърля върху една от колите! Пълна лудост е този двубой...Защо им хрумна на тези хора да правят мач на паркингът, и то в Южна Африка? Навсякъде има животни, влечуги...Опасно е, мамка му...Нямат ли акъл в главата?
Боби Борисов: Не знам какво да кажа, Иво, в пълен шок съм аз...Сега двамата се отдалечават малко от паркингът и стигат до месната гора! Сега вече наистина става опасно! Der Große Europäer продължава да се движи назад, докато The Sinister е след него, като сериен убиец! ИЗВЕДНЪЖ ЕДИН ЛЪВ НАПАДА THE SINISTER! Това е направо скандално, животното е много агресивно и иска изяде кечистът на BWS...За първи път виждам такова нещо! Докато се случва всичко това, големият европеец се възползва от разсейването и иска ключовете на един от феновете, които са дошли, за да ги гледат! Фенът няма избор, дава му ги! След което масикарният иска да му покаже къде му е колата! Човекът му я показва и нашия се качва, запалва я и дава пълна газ! The Sinister все още се бори с разяреният Лъв. Всичко обаче се променя, защото Der Große Europäer ги блъска с колата! Лъвът и Sinister са на земята! Те не са мръднали и мускул! Дали е възможно?
Ивайло Мексикото: Явно ще станем свидетели на историята тази вечер...The Sinister и лъвът не са мръднали, откакто Големият европеец ги премаза с колата на случайният човек! Сега имаме опит за туш, ще се случи ли? Съдията е на своето място и започва да брой - едно, две, ще има ли три??? Ще видим ли първата загуба на The Sinister? Да, да и още повече да! Der Große Europäer направи невъзможното! Той победи The Sinister! Съдията му вдига ръката, официално е, по дяволите! Какъв момент, какъв BWS Stampede! Трябваше да се прибегне до използването на превозно средство, за да бъде победен The Sinister, но представителят на Брюксел направи необходимото! Не знам как може да продължим след такова нещо, но ще го направим някак, понеже има още мачове...Нека дадем думата на Michael Buffer!
Michael Buffer: Дами и господа, следващият мач ще се води до туш! Първи излиза, придружаван от настоящият BWS ALFATV CHAMPION - Киро Бичето, от село Алтъново, с тегло 133 килограма - Иван Боримечката.

Боби Борисов: Няма време за почивки, уважаеми приятели, тук екшънът няма спирка! Така ще бъде и в този двубой! Помощникът на Киро Бичето - Иван Боримечката ще мери сили с Джо "Пещернякът", който миналата седмица преживя тежка загуба от Виро Мекицата, която съм сигурен, че е все още в съзнанието му! Тук обаче факторът ще е селяндурът, първият и единствен BWS ALFATV Шампион - Най-добрият Ар Ен Би Изпълнител Киро Бичето, който по-късно тази вечер ще защитава титлата си срещу професионалният кечист Мето, който пък си заслужи този шанс, след като спечели именно срещу Боримечката! Със сигурност ни очаква нечовешки мач...И двамата са хора, които нямат грам ум в главата, особено Джо, който е слуга на собственият си мениджър, който прави пари от него...Направо нямам думи, с които да опиша какво ще видим...
Ивайло Мексикото: Думите са излишни, нека просто се насладим на зрелището! Време е да видим и появата на другият участник в битката!
Michael Buffer: И неговия противник, от Пещерата, придружаван от Професор Уайлдър, с тегло 102 килограма. Той е Джо "Пещернякът".
Боби Борисов: Ето го и втория участник в този трети мач за вечерта! Вижте го само как крещи на децата...Професорът трябва да направи нещо, иначе детето може да бъде изядено от пещерният човек! Мога да ви гарантирам, че този човек ще го направи. Дори и Киро Бичето, настоящият ALFATV Champion изглежда впечатлен от размерите на Джо! Много изненади можем да видим в този мач, колкото и обикновен да изглежда той!
Ивайло Мексикото: Не е хич обикновен, двамата участници са излезли с техните хора, което означава, че в даден момент ще видим намеса от тях в някакво форма...Ще видим какво ще се случи! Сега Джо влиза в рингът, след което застава в лицето на Иван! Никога не съм виждал мач, в който силите да са толкова изравнени, но явно за всичко си има първи път...И така вече всичко е готово, за да чуем началният гонг!
Боби Борисов: Началото е дадено, Боримечката срещу Пещернякът! Here we go! Двамата се вкопчват един в друг, като Джо взема надмощието тук, което си е изненадващо, имайки предвид, че той отстъпва на Иван с цели 31 килограма! Тук обаче дивото надделява! Борецът за справедливост трябва да внимава с този човек, защото е изключително опасен! Той се изправя на крака, след което се засилва и нанася Хайдушки ритник, който попада право в черепът на Пещернякът! Това обаче не го поваля на земята, а напротив, още повече го ядосва! Сега той се засилва и прави Mammoth Kick, който зашеметява Иван Боримечката! Тук обаче нищо не е приключило, понеже Джо "Пещернякът" комбинира този ход със Загребващо Тръшване! Сега следва и Мамутско стъпкване! 102 килограма са върху Боримечката, виждаме, че има притеснение върху лицето на настоящият шампион - Киро Бичето, който не е свикнал да вижда своят приятел в тази ситуация...
Ивайло Мексикото: На този човек не му трябва много, за да се намеси и да преебе мача! Всички знаем какъв мръсен кучи син е Бичето! Той дори не излезе срещу МЕТО миналата седмица, а се показа с чаша червено вино! Нека се върнем обаче на събитията, които се разиграват на бойното поле! Джо все още е стъпил върху Иван, а главният съдия започва да брой до пет! Едно, две, три, четири, ще има ли и пет? Не, пещернякът пуска жертвата си! Колкото и да не може да разбира, той се сеща, че няма как да спечели така!
Боби Борисов: Сега Джо е намислил нещо, той се качва върху най-горното въже, след което скача и опитва ход, който се казва Земетресение! Ще успее ли да го направи? Не, Боримечката успява да си вдигне краката и да ги забие в коремната област на пещерният човек! Това принуждава клиентът на Професор Уайлдър да залитне назад към ъгълът! Това дава възможност за Иван, той се възползва, изправя се на крака и отива в един от ъглите, след това изкрещява силно "АААААААААААААААААААААААААААА, ИДАААААААААААААА", засилва се към Джо и го размазва с цялата си тежест! Това трябва да свърши работа! Киро Бичето изглежда доволен, мисли си, че това ще бъде краят! Едно, две, ще бъде ли? Не, повдигането е отбелязано! Сега виждаме как Джо "Пещернякът" се измъква извън пределите на рингът! Иван обаче няма намерение да го оставя, той тръва след него! Джо е в близост до металните стълби! Боримечката се засилва към него, но Пещернякът успява да се отмести и така бореца за справедливост се размазва в стълбите! Тук вече се отваря възможност пред пещерният човек! Той връща вътре противникът си, след което му заключва завършващият си ход - Хватката на звяра! Това е един много интересен задувашащ захват! Киро Бичето вижда накъде отиват нещата и тръгва, за да хване съдията! В този момент обаче Професорът се нахвърля върху врата му! Това се прави с цел да го забави! Иван Боримечката се мъчи да се измъкне от този ход, но измъкването е невъзможно! След като вижда, че няма изход, Иван се предава! Той тупа силно, уважаеми дами и господа, а съдията бие гонгът! Джо "Пещернякът" записва важна победа в кариерата си! Това може да говеде до бъдещ мач за The BWS ALFATV Championship, която е притежание на Киро Бичето, който едва сега успява да махне лудият професор от себе си! Какъв мач, каква вечер само...
Ивайло Мексикото: И не е приключило! Едва сега започваме, останете с нас, защото се връщаме след рекламите!