Дефакто всичко, което очаквах се случи точно наобратно. 😄 Анализът ми няма да е ПЪЛЕН и ОБСТОЕН, първо, защото мина бая време откакто го гледах и второ, защото скипнах някои неща, примерно мача на Бакшишите. Моксли и О'Райли направиха анти-мач. Имаше моменти, в които можеше да чуеш как пада карфица. Тъжно ми е за Мокс, че се е превърнал в такова мидкард джаброни, дано поне да извадят някаква история покрай всичките му загуби. За момента цикли много жестоко и тоя образ на Hells Angels ми е писнал до болка. Не знам на @Rain какво му е, като ги следи от самото начало. Бъксовете с очакван фейс търн. Ако ги видя пак след 1000 години, ще бъде прекалено скоро. И тука почват изненадите. Бродидо пуснаха титлите възможно най-неочаквано. Дано да имат планове за тях, защото радваха адски много. FTR ме кефят, но също са ми писнали много. Не знам ще има ли реванши, но не виждам с кой друг ще фюдят... JetSpeed евентуално. Мерцедес Пари беше бита отново, язък за 14-те колана. Дайте ѝ световната титла, че няма какво да прави повече. После който я детронира, ще се издигне страшно много. Рикошет с новата титла... кефи ме Рикошет, ама ако бях на Бобо и Шелтън, щях да си говоря с Хиксовете ежедневно. Флечър и Бриско с мача на вечерта. Въобще не очаквах Бриско да спечели, но изглежда, че Флечър ще се забърка с Окада и Такешита, от което съм доволен. ПАК и Дарби е мач, който гледах и от който не помня абсолютно нищо. Сигурно е бил добър.
Стигаме до черешката на лайняната торта... Тони Кан все едно не познава Самоа Джо и не му е следил кариерата. Джо е машина за убиване и го букваш да печели с намеса... Хук да му оправя живота... не е като да не доминираше в ROH, не е като да не беше 2 години непобеден в TNA и го букваш някакво чаве да му върши работата... еми хубаво... Радвам се, че спечели титлата, винаги ме е кефел, но просто трябваше да си бие чисто. Няма нужда от стейбъли, може да си е хийл и пак да печели чисто, просто да дърпа хийлски промота и да върши хийлски неща. Мачът ме изкефи повече от миналия месец, докато не дойде финиша.
Общо, посредствен турнир с няколко силни мача и множество слаби решения.