Гледах шоуто днес. Хубаво беше, първите две след WrestleDream вдигнаха нивото. Okada, Takeshita и Don Callis наистина са най-интересното нещо в шоуто в момента, много добре развиват враждата и без да правят дълги промота. Култово е, че има голяма вероятност Okada да отмъкне Wrestle Kingdom main event-а на IWGP шампиона Takeshita покрай участието му във финалния мач на Tanahashi. 😃 Но очаквам да направят мача горе-долу седмица преди това на Worlds End и Takeshita да спечели титлите.
Завършекът с това как Hangman се беше маскирал като Schiavone, беше също много силен момент. Ако някой ми беше казал преди два месеца, че ще враждува с Joe на две поредни PPV-та, щях да го сметна за абсурдно, но с heel turn-а се поосвежиха нещата и в момента Joe има повече momentum отколкото преди първия им мач.
Приятна изненада за мен е и лекият push на O'Reilly, винаги съм смятал, че е страхотен талант. В случая и добре продължиха историята с Moxley, вместо да му дадат победата тук.
От другите мачове ми харесаха четворният ME и отборният. FTR този път няма да се учудя да вземат титлите, но дано не разпаднат Brodido толкова бързо.