В моите очи нямаше никакви изненади на този турнир, което е по-скоро за добро. Във всички мачове си спечелиха правилните хора.
Дрю е доста надценен пич, но мен ме дразни и самия му гимик на някакъв досаден ревльо. Роудс от друга страна му градят някакъв плавен хийл търн, култово е, че по нищо не изглежда публиката да я ебе, или поне от хайлайтите пичът редовно си получава топ бейбифейс реакции, та в даден момент ще трябват и по-големи напъни за да я завършат тази арка.
Джей си е леко некадърен, но не може да му се отрече, че е доста оувър. Та може би имаше място в този мач, при все че и при него намекват за някакъв търн, но след контузията на Ролинс, вече може би подлежат на промяна плановете. Там май идеята беше Роман накрая да има мач с Ролинс, където или Рейнс да бъде предаден от Джей, или Сет от Брони. В момента няма такава опция, или поне според мен няма да направят мач Брейкър срещу Рейнс.
Пънк колкото и в лоша форма да е, си остава draw и едно от най-разпознаваемите лица с които останаха, та логично му лепнаха титлата.
За Каргил очакванията бяха да продължи враждата с Наоми, но втората реши да забременее точно докато се развиваха всички филми там. Може би стана по-добре за Джейд. Хийл търн и доминация в момента и отварят много повече врати. Иначе жалко за Тифи, но истината е, че от този дълъг рейн с титлата, не направиха нищо интересно с нея като образ.