dmtbg Ето още едно добро помощно видео: Едит: може би има и песни, които са от 2003 като Dragostea din tei например (има я във видеото), но ако гледате и си харесате нещо се проверя бързо.
THE ENEMY baikiro Иначе се изненадвам, че Call on Me е от 2004та, мислех си че е от 80те Аз пък си спомням ясно като чаве как тази песен звучеше навсякъде. Но донякъде си прав, защото е семплирана от ей тази класика от 80-те: Ето и още няколко помощни плейлисти от вашия водещ. Плейлист 4: Плейлист 5: Плейлист 6:
baikiro THE ENEMY Но донякъде си прав, защото е семплирана от ей тази класика от 80-те: Звученето и видеото особено са точно осемдесетарски с тия аеробики. Предпологам нарочно е търсен този ефект. 😃
miroVT Извинявам се,понеже обещах на БайКиро че ще изпратя моя топ 10 ,но се отказах .2004 съвпада с началото на упадъка на истинската музика и аз дори не мога да събера 10 добри парчета от въпросната година. Като поп музика единствено одобрявам румънската Dragostea din tei и дотам.Евентуално бих се включил за някоя по-интересна година, но ако е нещо след 2004, забравете..😉
dmtbg miroVT Тази година все още има няколко стойностни парчета, ама те разбирам, донякъде 😅 даже Нума Нума-та е от 2003.
Heisenberg miroVT 2004 съвпада с началото на упадъка на истинската музика и аз дори не мога да събера 10 добри парчета от въпросната година И аз съм на твоето мнение по този въпрос, но все пак се съмнявам, че точно ти не можеш да скалъпиш топ 10. Все пак има и добри парчета от съответната година, но е като да търсиш диаманти във въгледобивна мина. Някои успяхме да направим дори топ 15, така че силно те агитирам да опиташ. Няма да съжалиш.
THE ENEMY Аз лично мога да извадя 10 песни от всяка една година, но може би това е защото слушам и дълбок ъндърграунд. 04 не е лоша година, комерсиално даже все още има добри неща на картата, но различни хора, различни вкусове.Иначе всеки е свободен да участва или да не участва в класацията, не вярвам някой да се сърди.
THE ENEMY Rain Ще удължаваш ли срока? Зависи. Ако не се вдигне избирателната активност, вероятно да. Все пак до 9-ти има още време, нека видим какво ще стане. Гласували до момента: mr_enchev, Vasko, Heisenberg, baikiro, dmtbg.
THE ENEMY https://www.discogs.com/ Ползвам този сайт за рисърч, може да си го ползва всеки да проверява дали албумите са от съответната година. Има всичко, от бай Веско, през Тони Стораро, до всички звезди на световната музика. Понеже се оказа, че бат Веско има много фенове във форума, има как да го проверяваме и него. https://www.discogs.com/release/7623437-%D0%92%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%92%D0%B8%D0%BD%D0%BE
THE ENEMY Гласували до момента: mr_enchev, Vasko, Heisenberg, baikiro, dmtbg, THE ENEMY, The Best. Утре е последният ден в който може да гласувате.
THE ENEMY Гласували в класацията за 2004-та година: mr_enchev, Vasko, Heisenberg, baikiro, dmtbg, THE ENEMY, The Best, STARRCADE. Благодаря на всички които се включиха, очаквайте скоро резултатите!