dmtbg Изненадам съм за Snoop Dogg (ft. Pharrell Williams) - Drop It Like It's Hot
И според мен е една от по-добрите хип-хоп парчета от този период. Също останах изненадан, че е толкова назад.
Огромен фен съм на Марк Ланеган, не само Screaming Trees периодът му, но и след това има брутално добри неща. Bubblegum е албум който съм слушал много.
Lenny Kravitz със сигурност ми е един от любимите артисти и като изключим един кратък период, в който прекалено се напъваше да прави много популярна музика и леко ми идваше лигав, то във всеки свой период има парчета които ме радват, а продължава и до днес да си издава качествена музика. Where Are We Runnin? има много от класическото му звучене от първите му албуми, а и клипът е доста готина закачка с lifestyle-a на една рок звезда.
The Killers бяха доста свежа инди група, точно Hot Fuss е един от албумите които съм си въртял доста в тийнейджърските си години, понеже 2004-та още не бях узрял за тях. Mr. Brightside е абсолютен бангър и ако правехме топ 15, най-вероятно и аз щях да я включа.
Никога не съм бил толкова голям фен на Franz Ferdinand, колкото на други групи от тази пост пънк, гаражен рок вълна която се появи в началото на 00-те. И все пак първият им албум си остава абсолютна класика и Take Me Out си остава слабост за мен.