При мен го има обратния ефект с ентранс песните. Т.е. повече харесвам популярни рок песни които в последствие са станали ентранс на кечисти, може би топ 5 ентранс песни даже са ми такива. В класация с любими песни обаче никога не бих сложил такива писани да са ентранс в кеча. Леми иначе си е пънкар, нормално е да не иска да пее по концерти някакви позьорщини, макар че песните чисто като ентранс такива са си топ, особено тези на Хиксовете.
Песента на Еминем е кавър на тази хитачка от 80-те.
На Еминем много ми допада периодът му до Eminem Show (включително), след това се опита да става по-лиричен, да се занимава с Джордж Буш и общо взето да се мазни на новите 13 годишни, но мен като фен на по-провокативни и остри неща ме изгуби тотално.
На Аврил имам много любими песни. I’m With You и Complicated се сещам в момента, но за съжаление те не са от 04.
Sonic Youth са ми една от любимите групи въобще и като тийнейджър съм им изслушал почти цялата дискография (която е огромна). Донякъде на тях дължим и Нирвана, тъй като в началото те са подгрявали Sonic Youth, а в последствие и Ким Гордън става причината изобщо Кърт и компания да подпишат договор с Geffen. Като изключим историческата част, чисто музикално са ебати якият саунд. Изключително нестандартни и алтернативни са, а Търстън е един от великите китаристи на нашето време.