Днес ще ви запозная с един човек, на който съм голям фен, и то не от днес, а от 2016 година, когато отиде в TNA Impact Wrestling, където заедно с жена си Maria Kanellis направиха, може би най-добрият образ, който е именно "The Miracle" Mike Bennett! И до днес се питам какво се обърка? Защо този човек не беше пушван? Имаше всичко, за да бъде успешен TNA World Champion, вместо това му дадоха X Division титлата. Рейн, който не беше запомнен с нищо хубаво, както и беше супер кратък. Може би около седмица беше...Казах си в този момент, че искам да се разровя малко и ще разбера малко повече за този човек, понеже исках да науча защо не го пушват и не получава това, което заслужава...Най-вече, защото TNA е компания, в която почти всеки, който е отишал там, е преуспявал...Първото, което разбрах е, че Майк Бенет е кечист, който е бил преди това в Ring Of Honor (ROH), където заедно с Мат Тейвън са бивши Отборни шампиони...

Това обаче не ми беше достатъчно, имаше и още нещо, което пропускам! След рънът си в ROH, Бенет и Мария Канелис отиват в WWE, където Майк получава образ на мъж под чехъл, което буквално срива целият му потенциал...После му дават безмислената 24/7 титла, която губи веднага, след като я взима жена му от него, която е бременна в онзи момент...Не знам за вас, но на мен вече ми става жал за човекът, докато го пиша това...Но нека продължим, истината е, че Mike Bennett и Maria Kanellis трябваше да дебютират в NXT, както си и беше редно. Но Мария, явно се има за голямата легенда и искала двамата да започнат в главния ростър. WWE обаче погледнали, че Майк Бенет изглежда като човек, който бил излязал извън форма и си казали, че този човек не е достатъчно отдаден на професията си. Затова и не е получил пушът, който очаква. Тук обаче историята не е приключила, тъй като се оказва, че нашият човек има проблем с Pain Pills, което означава болкоуспокоителни. Това вече било краят и се минали няколко години в страдания, в който Бенет и Мария решават да направят деца, като в кечът не преуспяват много, като не след дълго си и тръгват от WWE. Сега Майк Бенет се е излекувал вече от страстта си, която има към болкоуспокоителните. И сега си се е върнал в ROH и другите индепендент федерации, където го ценят повече. Аз се надявам да получи тоя човек заслуженото, поне да му дадат Ring OF Honor World Championship, защото има потенциал да направи запомнящ се рейн, с правилен букинг...Но това е моето мнение, надявам се да ги разделят с Мат Тейвън, понеже не мисля, че тоя човек иска да е в отбор през цялата си кариера...Дано, наистина се надявам, защото съм му голям фен, както на него, така и на жена му Мария Канелис!
Реших да разкажа тази история, понеже нещата в кечът не са толкова различни от това, което се случва и в истинския живот. Винаги се пушват връзкарите, имал баща кечист, бил човек на еди кой си и такива! Ще ми се да се гледа потенциалът на кечистите, а не на кой са деца и такива работи! Да се оценяват качествата, които има човекът на рингът и да му се дава възможност да ги показва! Това обаче е моето мнение, ще ми е интересно да чуя какво ви е мнението за Майк Бенет и Мария, можеше ли по-добре да се стече кариерата им? Можеше ли да направят нещо по друг начин? Бих се радвал да прочета мнението ви! Следя с интерес!