Ивайло Мексикото: Добре дошли отново след рекламите в BWS Stampede. Колегата ми Боби Борисов се разболя от инфекция на червата, понеже в кухнята на хотела ни готви един мръсен африканец от Сомалия, който не знае как да си мие ръцете, понеже нямат вода и традиционното, южноафриканско ястие Chakalaka и Pap, излезе през гъза на колегата ми. И то буквално. Остави огромно петно на стола — направо не се трае! Но това е BWS STAMPEDE – тук емоциите винаги са по-осезаеми дори от миризмата на напрежение във въздуха.
Запушете си носа, уважаеми зрители, защото е време да се гмурнем в дълбоките води на първия ни мач за вечерта!
Но преди това – имам удоволствието да ви представя новия ми колега, който ще поеме щафетата и ще заеме мястото на Боби Борисов.
Дами и господа, посрещнете… Костадин Костадинов от партия „Възраждане“!
Костадин Костандинов: Добър вечер, уважаеми сънародници, добър вечер и на нашите добри африкански приятели, аз съм.....
Ивайло Мексикото: Я ПОЧАКАЙ МАЛКО! Това е Волен Сидеров. Той излиза и прекъсва Костадин. Какво има да ни каже лидерът на АТАКА. Изглежда доста ядосан.
Волен Сидеров: Костадине, предателю. Не си желан тук! Ти ме предаде! Беше ми като син! Можехме да управляваме България заедно, но ти избра да лижеш гъза на Пеевски и Боко. Защо бе, Костадине, защо? Защо предаде народа си?!?
Ивайло Мексикото: Без да каже нито дума, Костадин става от стола, с петно от разстройство на гащите си и напада Волен. Сбиват се върху коментаторската маса. Официалните лица излизат, но
припадат от миризмата на лайна от гащите на Костадинов. Просто не се трае. Намесват се още официални лица с противогаз. Гледката е просто умопомрачителна. Извънредна рекламна пауза!
Рекламна пауза- О каква изненада. Чуваме музиката на Ащън, който не сме виждали от доста дълго време! Изглежда ще рекламира дамски шампоан за коса.

Ивайло Мексикото: Дами и господа, добре дошли обратно в BWS Stampede! Това което видяхме преди рекламите, беше отвратително, не пожелавам на никой да го преживее отблизо. Насраният стол беше сменен, но все още нямам колега до себе си. Тази вечер явно ще коментирам сам. Бързо оздравяване, Боби! Нека шоуто да започне. В първия мач ще видим малкият мексиканец Ел Пекеньо Мунчо срещу Ник Кейдж. Нека видим кой ще излезе пръв!

Ивайло Мексикото: Залата замръкна. Нещо се случва! Екранът светва. О, това е болницата, в която е настанен The Sinister, след нападението от лъв. Виждаме го целия превързан в разкъсни рани по цялото тяло, НО Я ПОЧАКАЙ МАЛКО! Това е
Джо Пещерняка! The Sinister бива нападнат в болницата от Джо Пещерняка. Професорът се опитва да го спре по всячески начин, но той просто е древен човек, по времето на който е нямало такива неща като болници и закони, и просто поваля цялото болнично оборудване на земята, чука на задна сестрите и хирурзите, яде бандажите и пие от глюкозата, която му
дава още по-голяма ярост и енергия за разрушения. Просто никой не може да спре този разярен гигант. Идват SANDF(Южноафриканските национални отбранителни сили) с упояващи стрелички, мрежи и всякакви средства за кризисни ситуации, но силата на Джо Пещерняка е неукротима! Просто никой не е очаквал, че толкова древен човек, ще бъде изкаран от
ледовете, за да присъства на най-голямото зрелище в историята. The Sinister е в критично състояние и датата на завръщането му е вече тотално неясна.
Нека се върнем към шоуто, просто ужасяваща вечер, дами и господа! Свидетели сме на най-големите драми в историята на професионалните спортове. Пръв излиза Ел Пекеньо Мунчо!
С внушителния си ръст от 1.62см, Ел Пекеньо притичва към ринга, който му се струва на километри разстояние, заради късите му краченца. Плъзга се под въжетата, за да се качи на ринга, опитва да се покачи на оптегача, но се спъва и пада на десния си лакът. Дами и господа, още не е приключила музиката му, а той вие от болка след това коварно падане. Какво се случва! Медицинския екип се втурва към ринга. Мачът приключи, преди да е започнал. Ел Пекеньо Мунчо се контузи след това коварно падане от оптегача, което за него е все едно да паднеш от небостъргач. Уважаеми зрители, мачът се отменя. Служебна победа за Ник Кейдж, който дори не си помръдна пръста да излезе на ринга. Каква невъобразима вечер!
Нека преминем към мач номер две за вечерта! В него настоящият световен шампион Светия Дух ще защитава титлата си срещу Армани Чукундуров — РАМБОТОООО! И двамата претенденти са с внушителни размери и супер опитни на ринга. Този мач е изпълнен с напрежение, с хляб за десетина битки, и аз просто нямам търпение да започне!
Но преди да се потопим в екшъна, нека ви представя нашия специален гост-коментатор, който ще анализира редом с мен на чисто новия си стол. Нека да заповяда… ВАСКО МЕТЪЛААА!

Васко Метъла: Добър вечер и на зрителите от мен, много ми е приятно, че ще коментираме заедно Иво, радвам се да те видя!
Наистина много силни претенденти, нямам търпение да видя какво ще излезе от мача.
Ивайло Мексикото: Изключително ми е приятно и на мен, Васко! Въпреки че знам отговора, няма как да не те попитам: кой е твоят фаворит от дългоочаквания мач, който ще се състои всеки момент?
Васко Метъла: Много ясно, че съм за Светия Дух. Той е мой много добър приятел. Тренирахме заедно в академията, познаваме се от 10 години. Той е един от хората, благодарение на които постигнах успехи в кеча и станах това, което съм. Затова винаги ще му пазя гърба и ще викам за него безотказно.
Имам доста саморазрушителен характер, който понякога не мога да контролирам, но този човек винаги ми е бил опора в живота. Ако не беше той, щях да захвърля всичко и да се откажа от кеча — за което му благодаря най-искрено.
Успех, приятелю!
Ивайло Мексикото: Много трогателно Васко. Изключително много се радвам за вашето приятелство, дано продължи дълг....
Ивайло Мексикото: ООО, хайде стига бе хора... Оставете ме поне да си довърша изречението мамка му! Лаувеярсон излиза с микрофон в ръка. Явно има нещо да ни каже!
Лаувеярсон: Много време търпях, но вече ми писна! Писна ми от тази простащина, която е погълнала индустрията. Писна ми от олигофрени, фалшиви лица и слаби актьори. Омръзна ми!
Ивайло Мексикото: ООО, БОЖЕ ГОСПОДИ! Какво виждаме, дами и господа! Сашо Кадиев и майка му Катето Евро са завързани и пребити до неузнаваемост!
Виждаме и Виро Мекицата, който отива да яде мекици… но Я, ПОЧАКАЙ! Това не е ли незаконно?! Лаувеярсон поставя отрова в мекицата на Виро.
НЕДЕЙ, ВИРО! НЕ ЯЖ ОТ МЕКИЦАТА! - се провиква тълпата, но за неконтролируемия апетит на Виро няма нито уши, нито очи. Той отхапва от мекицата… след което следва ужасен гърч на земята!
Лекарският екип бързо отвежда Виро към болницата.
Какво се случва тази вечер, дами и господа?! Ретроградният Меркурий не пощади дори нас… Всичко тотално се обърка!
Лаувеярсон: Искам тук и сега да заявя, че аз, Лаувеярсон, ще направя от тази жалка федерация най-великата индустрия в историята на професионалната борба. Ще унищожа цялото невежество, което е завладяло тази опетнена федерация. Аз ще бъда ключът към промяната.
Но… за тази цел ще ми трябва малка подкрепа…
Лаувеярсон: Хахахахаха
Ивайло Мексикото: ТОВА Е ТОЙЙ! ТОЙ СЕ ВЪРНААА! ВЪЛЧАН ЛИСИЧКОВ Е ТУУУУК. Не мога да повярвам на какво ставаме свидетели! Вълчан Лисичков, който беше унизен се завръща, кръвожаден, готов да мъсти за погубената му слава!
Лаувеярсон: А относно теб, Метълче...
Ивайло Мексикото: Лаувеярсон дава команда!
Вълчан Лисичков и Крейвън Ловеца се втурват към коментаторската маса. Искат Васко Метъла!
Светия Дух застава на пътя им, иска да защити приятеля си… но Вълчан нанася саблен удар! Хваща го — ОООО, какъв брутален Fisherman's Suplex! Вълчан повдига Светия Дух от земята, намества го към Крейвън и БУУУУМ! Penalty Kick от Крейвън Ловеца!
Това беше краят на Светия Дух. Той лежи неподвижен на ринга. Васко Метъла не може да повярва какво се случи. Чувства огромна вина, че приятелят му пострада заради него!
Той се втурва към двамата вагабонти и нанася брутален Superkick в лицето на Вълчан! Но Крейвън се намесва с Tornado Kick. Васко му се завива свят и едва се държи на краката си.
ЛАУВЕЯРСОН ТРЪГВА КЪМ НЕГО - и това е CUTE POISONN!
Край с Васко… край със Светия Дух… поредният провален мач тази вечер!
Публиката бурно освирква Лаувеярсон и приятелчетата му. Хората са платили хиляди южноафрикански ранди, за да гледат 5-звездни мачове, а Лаувеярсон съсипа всичко!
Както знаем от визитката му, той е огромен враг на кеча и прави всичко възможно да се добере до победата без бой. Той е майстор на измамата и хитрите номера - и го доказа тази вечер! Просто направи фурор в нашата сравнително спокойна федерация!
Ще се говори за тази нощ с години… а дори още не е свършила!
Ивайло Мексикото: КОЙ ПЪК Е ТОЗИ ПО ДЯВОЛИТЕ! За пръв път виждам този човек дами и господа. Носи някакъв лист хартия в ръката си. Дава го на Лаувеярсон
Лаувеярсон: Този незначителен лист хартия тук ще промени завинаги историята на BWS!
Ивайло Мексикото: Лаувеярсон показва листа към камерата…
ТОВА Е ДОГОВОР ЗА ТИТЛАТА! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
Договор, който позволява мач за световната титла — по всяко време, на всяко място!
Името на този кучи син е… ДАНИЕЛ ПАУНОВ!
С какво този човек е заслужил мач за титлата?! В слушалката ми казват, че той дори няма нито един професионален мач в кариерата си!
Какво, по дяволите, прави тук?!
Даниел тръгва към Светия Дух, хваща го за главата… и му пъха договора в устата!
КАКВА ГАВРА, УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ!
Отвратителна гавра с нашия почетен световен шампион!
Светият Дух се задушава! Не може да се изправи!
Лаувеярсон вика съдия!
Ивайло Мексикото: О, БОЖЕ ГОСПОДИ! Това е… НИК КЕЙДЖ!
Той излиза като гост-съдия на този мач! И... той е един от хората на Лаувеярсон!
Сега всичко ми се изясни, драги зрители! Толкова „лесна“ победа срещу Ел Пекеньо Мунчо - заради онзи нелеп инцидент!
Да, всичко си идва на мястото!
Лаувеярсон е разхлабил оптегача, за да може Ел Пекеньо Мунчо да се контузи… и Ник Кейдж да вземе победата в онзи мач!
Ах, този мръсен, подъл Лаувеярсон!
Ник Кейдж бяга към ринга, свеж като краставичка, понеже дори не си е мръднал пръста тази вечер!
Влиза в ринга… едно… две… три… КРАЙ!
ИМАМЕ НОВ СВЕТОВЕН ШАМПИОН!
Даниел Паунов е новият световен шампион на BWS!
Не мога да повярвам, драги зрители!
Лаувеярсон, Крейвън Ловеца, Вълчан Лисичков, Ник Кейдж и новият шампион Паунов застават по средата на ринга и гледат към публиката… величествено, нагло, триумфално!