Прехвърлих на две, на три ... Първият сегмент ми беше убийствено скучен. Логан Пол сигурно е ОГРОМНА звезда, знам че с брат му са много популярни, обаче за мен са просто двама ютубъри и не мога да разбера с какво толкова са им интересни на хората. Явно съм дърт вече за тия неща.
Промото на Пънк беше супер generic - нищо не е останало от пънкара. Преди поне правеше някакви филми и тъпотии и беше интересно покрай него. Кой го харесва, кой му се дразни, ама имаше екшън. Сега ... поредното бейбифейс промо без никакъв смисъл.
Даже и Пол Хеймън ми е скучен, което не съм вярвал, че ще стане някога. Много са ми клиширани нещата.
Сегментът между Рей и Доминик ми хареса, но може би просто съм супер марк на Рей Мистерио. За мен това е един от най-великите кечисти изобщо и съм му страшен фен. А Доминик е последният хийл, който наистина си играе ролята както трябва.
Надявах се от WWE да направят нещата малко по-"остри" като са вече по нетфликс, ама те са по-детски от всякога. Не искам да звучи като хейт постът ми или нещо такова - със сигурност си имат и добрите неща, просто не са моята чаша чай (нъл тъй беше лафа). Чакам RR и после КечМания сезона, ясно че до тогава ще е мъка.