Крум Савов: Време е, уважаеми зрители! Мачът, който ще реши всичко. Броени минути ни делят от двубоят, в който ще видим кой ще влезе в Efbet Лига, където ще мери сили с Левски, Лудогорец, ЦСКА, другото ЦСКА, което е 1948, Ботев Враца и много други! Само един ще има правото да се срещне с тези велики отбори. Два отбора победиха всички останали, които се състезаваха в Б група. Сега обаче всичко ще се реши на терена, и то между тях! Сега ще ви покажем ексклузивни кадри, в които старши треньорът на BWS - Сър Rcade имаше да каже няколко думи на момчетата си, нека чуем!
Rcade: Това е момчета, не искам да ме разочаровате, иначе няма да има заплати! Искам да накажем отборът на Нешев и предателите му! Те са стигнали дотук с манипулация, а ние сме избрали честният път, за да сме тук. Никой дори и не е виждал Нешев, той си седи в къщата си и гние като плъх! Само превежда пари на съдиите, за да свирят за неговият отбор. Но аз го разкрих, направих проучване и разгадах номерата му. Програмирах програма, с която вече не може да превежда никакви пари! Така няма...Нещо ми пресъхва гърлото. Хайзенберг, може ли една лимонада, моля? "На нашите екрани се появява един млад мъж, със зализана коса и престилка, под която е облечен с бяла риза, върху която има ананаси, и е с черен панталон. Също така има и мустаци като на Милко Калайджиев! В същият момент се пуска и песента Я елате пиленца при батко"!
Heisenberg: Заповядайте, шефе. Студена лимонада с 2 кубчета лед. Нещо друго ще искате ли, или това е всичко?
Rcade: Не, не. Това е всичко, ще те извикам пак, ако има нещо! Свободен си, тръгвай, че има и още хора, които се нуждаят от услугите ти! "Сър Rcade отпива от напитката и продължава да говори". Искам тези посмешища да не минават центъра, ясен ли съм? "Отборът отговаря с да Сър"! Мисля, че бях достатъчно изчерпателен, внимавайте и с Хачико, че съм чувал от другите отбори, че хапе като Луис Суарес!
Краси Минев: Силна реч от Сър Rcade, но имам информация, че ще чуем мотивираща реч и от треньорът на BWC - Нешев, който ще говори през Facebook, защото го е срам да се покаже, нека слушаме внимателно!
Нешев: Чух всичко, което това нищожество Rcade имаше да каже. Той е един страхливец...Вкара ми някаква програма и сега не мога да превеждам пари на съдиите, за да свирят за нас, но това не е проблем! Ще ги победим, без да се налага да мамим! Дори и няма да се наложи да излизам от нас, имам план как ще стане! Говорил съм и с Devil, който е изпълнителният директор на отбора, ще го измислим. Няма да се притеснявате, само искам да ви помоля да не ми издавате локацията. Това беше всичко, знаете какво да правите!
Крум Савов: Силна реч и от Нешев, който ще гледа мачът по телевизията! Време е да ви запознаем и със съставите на двата отбора. Първо ще започнем с отбор BWS! На вратата с номер 1 е вратарят Vasko1234, пред него са Бай Киро, Ali_Alekov и Bobby Angel! В центърът ще помагат цели 5 човека. Това са Dimarata, shevchenko, WereWolf, Diegoaires55, който тежи цели 150 килограма и TheBest, а в атака ще бъдат Rain и theenemy! Схемата на отбор BWS е 3-5-2! В този ред е редно да споменем и резервите, където също има доста интересни имена като gboy, който е резервният вратар и е вечно пиян! Ще ми е много интересно как този човек ще пази на вратата, ако стане нещо със Васко...Не дай си боже...Също се отличават и имена като Razor-Ramon, miroVT, MapkycBG и Kobi Warkulaka, както и Yuliyan.
Крум Савов: Интересен отбор извадиха BWS, но и техните противници не са по-лоши! Треньорът Нешев е заложил на следните хора. На вратата с номер 99 е вратарят The Olimpic Hero, пред него ще има 4 човека. Това са kabakov, Jericho, Socki и batistaheel. В центърът също ще има 4 души, говорим за HEIDENREICH, Radox, VSB и StoneColdFaN! А в атака ще бъдат двама човек. Това са hacky и Hachiko, за който Сър Rcade предупреди, че хапе! Схемата на BWC е 4-4-2, като Нешев е решил да играе без резерви, защото има пълно доверие на момчетата си!
Краси Минев: Очаква ни същинско зрелище, уважаеми дами и господа! Аз предлагам да не се губи повече време, а да се прехвърлим на стадион Васил Левски, София, където вече са двата отбора! Виждаме, че отбор BWS са от дясната страна, а отбор BWC са от лявата! Сега двамата капитани на отбора отиват в центърът, за да им разясни главната съдиика на мачът ExplicitVixen. Кой ще бие първи център! Капитаните са Бай Киро и Хаки! Докато съдииката обяснява, виждаме, че baikiro се заглежда в големият балкон на ExplicitVixen, явно му е привлякло вниманието! Изведнъж чуваме едно провикване от Виксен, тя крещи на Киро да се концентрира! Сега пък чуваме и от Diegoaires55, който се провиква от халфовата линия ""ОХХХХХХХХХХХХХХХ, СЕКСССССССС"! Като се тръскат сланините му, докато го казва! Абстрахирайки се от всичко това, ExplicitVixen. надува свирката и центърът е ударен! Началото на мачът е дадено, уважаеми приятели на футбола, както се разбра, BWS удариха първи център!
Крум Савов: В началните минути виждаме повече владение на топката от BWS! Рейн и theenemy са голяма комбинация, те навързват целият отбор на BWC. Сега Rain е близо до наказателното поле. Той се кани да нанесе удар към вратата, но Radox му прави мощен шпагат, с който го поваля на земята! Това е фаул, уважаеми зрители, стана интересно! Съдииката Виксен пръска със спрейят къде трябва да се изпълни това нарушение, а зад топката застава Diegoaires55! Едва в петата минута на двубоят сме, а Диего е целият изпотен! Вир вода е този човек, но така става като е 150 килограма и играе футбол! Сър RCade е категоричен, че именно Diegoaires55 ще изпълнява свободният удар! Дебелият мъж застава зад топката, след което чуваме сигнал от Виксен! Диего се засилва, като го прави на почивки. Тръгне, спре, тръгне, спре! Все пак стига до топката, нанася удар, който е толкова силен, че вкарва вратарят The Olimpic Hero със все топката във вратата! Топката е спукана, а ръкавиците на Olimpic са запалени! Сега го гасят! Това е 1:0 за BWS! Нешев, който наблюдава срещата от лаптоп не може да повярва! Каква изненада само, Диего открива резултата и сега получава заслужени аплодисменти от публиката! Сега вече центърът е за BWC! Хаки и Хачико изпълнява. Сега Хаки е с новата топка, която беше подменена, след като Diegoaires55 спука старата! Хаки минава през shevchenko, след това минава и през Dimarata и WereWolf! Не е му трудно да мине и през Диего...Сега е пред защитата! Хачико минава от дясната му страна, и сега виждаме пас към него! Щом обаче топката отива в Хачико, той бива спънат от Бай Киро! Това е дуспа! Виксен е категорична и показва жълт картон на Бай Киро! Имаме 11 метров наказателен удар в 40 - тата минута! Зад топката е Hachiko! Той застава очи в очи с Vasko1234, който през кариерата си има много спасени дузпи, дали обаче ще го направи и тази вечер? Ще се разбере сега!
Краси Минев: Напрежението е много голямо! Чуваме сигнал от ExplicitVixen. и имаме удар от Хачико, който е насочен към горният десен ъгъл на Vasko! Той скача, след това пропуска топката, тя рикошира в гредата и се удря право в главата му! След като това става, Ali_Alekov изритва топката в тъч! Май титулярният вратар на BWS няма да може да продължи мачът... Медицинският екип потвърждават това! На Сър Rcade не му остава друго, освен да вкара в игра резервният вратар gboy, който е толкова пиян, че едва ходи! Той влиза с шишето ракия, като омерисва целият стадион! Алкохолик ще замени най-добрият вратар в северозападът...Това е скандално, но е нужно да се направи! Васко е изнесен на носилка, а докраят на половремето има още 5 минути!
Крум Савов: Мръсна стратегия от BWC да извадят Vasko1234 от игра, но да видим дали това ще им донесе успех! VSB изпълнява тъчът, след което подава на StoneColdFaN, който пък я продължава към Radox, който нанася удар и отбелязва на gboy! Резултатът е изравнен, уважаеми приятели на футбола! В 45 - тата минута, Radox връща отборът си в играта! Нешев прави гаден смях през лаптопът...Той е много доволен от този развой на събитията! След този гол се свири и края на първото половреме!
Diegoaires55 откри в 5 - тата минута, след като изпълни пряк свободен удар, а Radox изравни в краят на половремето! Очакват ни интересни, втори 45 минути!
Краси Минев: Докато си почиват двата отбора, то се прехвърляме пред стадионът, където е Гламчо! Той е събрал половината публика и крещи Оставка на президентът на Българският Футболен Съюз! Говорим за Гонзо! Той не е доволен, че заради този човек няма футбол в България. Не е го срам да го покаже! Дали ще има реакция от шефът на футболът? Ще разберем скоро!
Крум Савов: Сега обаче е време да се върнем на стадион Васил Левски, където ще видим вторите 45 минути на този изключително важен мач и за двата отбора! Само един ще влезе в Efbet Лига! Отново центърът е за BWS! Главният съдия на срещата - ExplicitVixen. свири началото! С топката е theenemy! Той минава през Радокс, минава през Хаки, опитва се да мине и през Хачико. Но мръсното куче го захапва за врата! Това е пълен прецедент, уважаеми дами и господа! Тук вече Виксен няма друг избор и показва червеният картон на Hachiko! Нешев не е хич доволен, но е факт, отбор BWC остават с човек по-малко, а theenemy е сменен! На теренът влиза Kobi Warkulaka! Той ще помага на Рейн в този мач! Мачът е подновен, и то със фаул за BWS! Именно Коби ще изпълнява! Той прави късо изпълнение, подава топката на Rain. Той нанася удар и бележи в мрежата на The Olimpic Hero! Това е 2:1 за BWS! Каква футболна драма, какво зрелище! Вече навлизаме в 60 - тата минута! Напрежението може да се реже с нож! Зрителите са много напрегнати, не си нямат никаква идея кой ще си тръгне тази вечер с победата! Центърът отново е ударен, този път за BWC! Виждаме финтове от StoneColdFaN, който подава към HEIDENREICH, който пък връща към Jericho. Който нанася удар и това е спасяване от gboy! Той плонжира и спаси този опасен удар от Джерико! Имаме ъглов удар за BWC! Зад топката е Хаки! Докато се кани да изпълни този важен удар, той чува псувни за него от треньорът Сър Rcade! Той буквално пусва от първо до девето коляно Хаки! Това го изнервя, но той не се разконцентрирва! Центрира топката и тя бива изчистена с глава от Бай Киро! Пасът е към TheBest, който прави впечатляващ спринт. Минава през целият отбор на BWC - шутира и това е нов гол за BWS! 3:1 В 90 - тата минута! Отново след голът няма да има продължение и Виксен свири последния съдииски сигнал! BWS се класират за Efbet Лига, а BWC продължават в Б група! Какво зрелище, какъв мач! Беше велико!
Краси Минев: Нямам търпение да видя какво ще ни представи този велик отбор в Efbet Лига! Сър Rcade трябва да се стегне! Има корави отбори, които искат да ги смачкат! Трябва да се вдигне още нивото, но ще гледаме и ще разберем каква стратегия ще имат BWS! Аз бях Краси Минев, помагаше ми с коментарите Крум Савов! Ще се видим следващият път, лека вечер!