1-та ми стинка по темата е, че Винс е като The Sopranos, който е култов сериал с добро и интересно развитие, измежду което има много мини историйки, които така и не са развити, а биха били интересни. В продължение към предишното изречение - в добрите му години Вини Мак и хората около него бълваха материал за хора от лоукарда до мейн евента, който беше интересен за гледане. Т.е., когато си беше с акъла имаше много посоки за развитие на продукта и която да беше поел може би щеше да е интересна за гледане.
Зетя е като Breaking Bad - общо взето знаеш какво ще стане, обаче хората УАУ-кат на еднообразието и липсата на side quests. Лоукардът са като някакви олигофрени - Отис и тези около него. Другите нямат никакви образи. Мидкардът стана бивши световни шампиони донякъде, което не е толкова зле за имиджа на мидкард титлите, но и там образите са скучни - справка Дрю, Дамян Свещенника, ЛА Рицаря, Дом Мистерио (който освен да ходи с путките, друго не виждам). Виждам доста лошо от лошите години на Винс да продължава и при Зетя - безсмислени бекстейдж сегменти, хуморът е на ниво Р-Истината, което 1-2 пъти е забавно после е тегаво. Някакви хора са в ростера ама не се виждат с месеци като Алексата Блис, Уаятите и др. Мега раздут ростер, никакви образи, гадни музики, безвкусни декори, даже облеклата на кечистите ме дразнят, липса на титантрони, всеки месец някаква нова безсмислена титла се добавя, Зетя чупи кейфейба нарочно с разни документалки какво било зад завесата. Грозни титли, но да речем този тренд от Винс почна, но Зетя го продължава. Търнът на Сина досега не се получава интересен. Липса на tweeners образи. Някакви вражди, които се точат с месеци и години, но без особен пълнеж. Дълги рейнове с 5 защити в годината без култови сегменти на ринга или отзад в склада. Дженеръл мениджърите не поставят интересни стипулации макар да знаем какво ще стане. Някакви гимик мачове като носилка, линейка, ковчег, погребан жив, айрънмен (за 30мин примерно), ласт мен стендинг, пинове навсякъде, гаунтлет, бийт дъ клок, лъмбърджак, специален рефер, ако има то пък няма тръпка, първа кръв ги няма, мач в клетка е рядкост, тук таме ТЛС и хардкор мач. Три нива на ада и инферно сигурно повече няма да видим.
Виждам при Зетя доста лоши неща от последните 2-3 петилетки при Винс, които продължават. Бозави фейсове, тъпи хийлове, нищо посредата. Уж големи рейнове ама нищо запомнящо се. Уж голям ростер ама някой мач да си кажеш УАУ в скоро време не е имало. Скалата си прави каквото си иска, Сина последна година, а го няма половината време, бочващи лучадори навсякъде.
Доброто е, че има по-добри женски мачове в МЕ май само.