miroVT Предлагам всеки тук да качва в комплект българското заглавие,заедно с оригиналния сампъл. Ще се радвам да срещна някое откритие,неизвестно за мен досега.😉 Започвам с едно мое лично откритие.
miroVT За съжаление няма начин да добавя оригиналния сампъл, понеже Щерев замита всички свои стари неща в тубата. В самото начало тук е директно откраднато началото на 'Зная вече нещо е било' от албума Молитва за дъжд на Диана Експрес.
Heisenberg Ще се радвам ако направиш отделна тема за Бг хип-хоп/рап песни и изпълнители. Ще следя с интерес и ще се включвам редовно!
Heisenberg Heisenberg Тази песен е пример как поняга кавърите се получават много по-брутални от оригиналите.
STARRCADE baikiro На Скандау началото ми бие много на Един от любимите ми филми за последните 10-тина години. 😄 Edit: Много съм прост, линкнал съм грешното нещо 😄
miroVT На 0.58 ми се струва че Шамара краде от Рики Мартин. Това ми е на опашката за чакане и ще видим дали ще го публикуват на ХуСампълд сайта.
miroVT Анонимни варненски рапъри крадат реплики на Надето Тодорова от култовата комедия Дами канят.😁 😁
miroVT Едно от моите открития и доста се измъчих докато открия ориг. сампъл. 12 Рапърът Жлъч краде директно вокали на Лили от почти анонимна песен от средата на 70те 0.13