Vasko Свинската пържола Пилешка пържола Кебапчета - препоръчвам да ги ядете с пърленка и шарена сол! Кюфтета на скара Шишчета - Свински и пилешки Пускайте и вашата класация! Винаги съм отворен да видя нещо ново! Следя с интерес!
Diego Aires ООООООООООООООООХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ, СКАРАААААААААААААААААААААААААА!!! АЗ СЪМ СИНЪТ НА ДЕЛЯН ПЕЕЕЕЕЕЕЕВВВССКККККККИИИИИИИИ!!!...ЗЕЛЕНЧУЦИ, РАСЛИ НА КОКАЛ!!! Телешка пържола - макар и да идва от Аржентина по рецепта, ми е най-малко любима в сравнение с другата скара, но е чудесно засищащо месо, особено ако е от младо теле! Свинска пържола - много вкусно, но внимавайте - и калорично доста ястие. От много лапане наддадох доста кила, хахаха... Пилешка пържола - най-любимата сред всички пържоли. Обичам крехкото пилешко месо. Кебапчета - мммм, вкуснооо...Ако Митьо Пищова беше жив, лека му пръст, щеше да ми продаде, хаха! И, РАЗБИРА СЕ - ЕДНОЛИЧНОТО ПЪРВО МЯСТО БЕЗАПЕЛАЦИОННО - СЕ ДЪРЖИ ОТ КЮФТЕТАТА!!! ИМА ЛИ КЮФТЕТА, ИМА И ЖИВОТ!!! ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ!!!
Rain Пилешки гърди, пилешки пържоли, свински пържоли, кебапчета... И на мен като @Vasko баба ми прави страхотни пържолите на скара, супер добре се получават с марината...