dmtbg Тия сериозно ли сключиха сделка с WWE, само за да ги псуват на всяка крачка? 😄 В смисъл, те са си за псуване, ама едно е да ги псуваме ние, съвсем друго е ESPN. Все едно всеки ден като се прибираш от даскало и баща ти да ти обяснява, какъв си дебил и как не става нищо от тебе, щото не можеш да си букнеш бележника да произвежда шестици.
Иначе гледах хайлайта и бях по-скоро приятно изненадан. Даже си пуснах целия мач на Драгунов, защото съм фен и на Гаргано (осъдете ме). Енгълът ме кефи до момента. Простичко и изпипано, Драгунов да майндфъква Чампа постоянно. Като гледам, големият мач ще е на турнира и се надявам да има някакво развитие. Даже от Джейд извадиха нормален момент, което е потресаващо, с оглед колко е зле на микрофона. Дрю ще фюди с Ник Алдис. 🥱 Тоя тип като го видя и само се сещам, че след толкова години, все още искам да го туря на жена му. Ебати късметлията. Иначе няма нито един добър мач в кариерата си. Общо, 4/10 епизод, с уговорката, че не съм гледал целия епизод. На фона на 2/10, което правеха до момента, имат подобрение.