Rain Пускам само за да сме обективни, после ще говоря глупости оказа се, че първо написах тролската част. Постът е полу-сериозен. 😄 Това е за Динамита на 10-ти Декември. Разни билети до ринга останали са $300-400 и вероятно не е за първи ред това.

Най-скъпия заден сектор, другите са към $40.

Така че си прав, ама само донякъде. За 50 еврака можеш да гледаш Динамита, ама няма да е от първи ред, или въобще толкова близо до ринга, колкото ти се иска. Ако сметнем и съотнесено към средните заплати, вероятно AEW ще излезе по-евтиното шоу. Във всеки случай, AEW имат по-добри цени от седмичните на Феда, които те думкат по $200-300 да ги гледаш от покрива. Тук идва логичният въпрос, щом цените на AEW са съизмерими с инди шоу в България, това прави инди шоуто скъпо, или прави AEW евтино на нивото на инди шоу? 🤔
Въобще, против съм масовото поскъпване на кеч събитията. Като гледам е станало световен феномен. Много по-забавно е да имаш пияни прошляци в залите, а не изтънчени милионери в костюми по поръчка с обувки от крокодилска кожа, които сърбат шампанско и нежно ръкопляскат, като мен и @dmtbg .
Сега съвсем сериозно, за сравнение, цените от предния път.
ДНЕС Е ДЕНЯТ ЗА БИЛЕТИ!
⌚ Билетите за първото българско кеч шоу в съвременната история ще се продават днес в 10 ч. през нашите партньори @kupibileti.bg !
Ценови категории:
Първи ред - 70 лв.
Втори ред - 60 лв.
Трети ред - 55 лв.
Седящи - 50 лв.
Правостоящи - 40 лв.
Правостоящи - балкон - 40 лв.
VIP маса - 500 лв. (Масата е съставена от 8 стола и се продава само в пакет. Тя е със специални места на балкона с включени 8 безалкохолни напитки и ядки)
Meet & Greet Pass - 50 лв. (ВАЖНО! Meet & Greet Pass се продава само в комбинация с билет от останалите ценови категории)
Малко остава, не пропускайте най-добрите места!
Всичко е нагоре с по 20 кинта. Дали заради инфлация, дали защото напълниха залата до капацитет предния път, не мога да кажа. Първи ред е все тая, там е ясно, че винаги цените ще са през гъза. Интересното е, че са слели другите седящи места и който се дореди, дореди. Може да седнеш най-отзад и пак е 40 евра. Аз съм им вечен абонат, купих си билети 8 минути след като ги пуснаха, не ме мислете. 😄 Интересно ми е обаче дали ще срещнат по-остра критика масово.