Страхотен RAW! Много хора мислят, че съм някакъв WWE хейтър, защото често критикувам продукта, но винаги съм казвал, че компаниите не ме интересуват и не мога да си представя да съм фен на някоя. Или ми харесва продукта, или не - все ми е тая каква е абривиетурата отпред.
Напоследък WWE бяха в доста кофти период, но си личи, че като искат да направят добро шоу - вадят big guns и нещата се получават.
Сина направи топ бейбифейс промо и след това целият сегмент с Дом и мачът бяха много емоционални. 10 от 10 за всичко, включително и след това енгъла в съблекалнята, където го поздравяваха. Това беше момент за историята и се получи перфектен.
Не ми харесва много враждата на Пънк - за мене е супер дженерик, но не мога да отрека, че публиката си избухна тук, особено като се появи Коуди. Надявам се само да дадат много време на Брон Брейкър и добри моменти в мачовете, защото за мен този човек е бъдещето на кеча (като цяло) и ми се ще да го видя вече в нещо по-сериозно.
Логан Пол (или брат му? Не ги различавам) ми е неприятен, но човекът очевидно е голяма звезда, така че кой ме пита мене 😃
Стефани Вакир напави най-добрия ход, като се премести в WWE - това е нейното място. Стана звезда, публиката й реагира брутално, тук предателството на Бела стана топ сегмент. Не знам много какво става в тая дивизия, но специално за това шоу нещата се получиха екстра.
Русев печели срещу сериозно име като Деймиън Прийст (макар и напоследък да го депушнаха) - доволен съм. Дано му дадат на нашия един приличен пуш и се надявам да спечели тоя турнир, защото има логика. Точно Сина му взе първата победа и бяха атракция на WrestleMania.
Като цяло съм доволен от шоуто - личи си, че се постараха за Бостън.