miroVT Руснаците също като нас често включват некредитирани парчета във филмите си. Например Маратон -английската версия е част от 55 градуса под нулата.Аз предпочитам унгарския маратон, въпреки че не разбирам нито една дума освен заглавието😁
miroVT Още от филма 'Топло'. Говорителка от радиото: Драги слушатели, От Ваше име поздравявам Държавно стопанско обединение Топлофикация с тази песен
miroVT 'Васко да Гама от село Рупча' Разпитват в милицията очилатото момче и по ТВ Мими Иванова изпълнява тая песен- За съжаление подобен клип липсва в тубата, затова само аудио от същото парче.
miroVT В съветския филм Игла от 1988 звучи един семеен дует с една от най-най-любимите ми италиански песни.
miroVT Безброй диско парчета се чуват в сцени от стари БГ и съветски филми .Ето поредното-от руския 'Синът на шампиона'. Песента беше на върха в Англия.
miroVT Мое лично откритие😊 За първи път засичам родна песен в съветски филм. Това изпълнение се чува на заден план във филма Семеен кръг.
miroVT В съветския филм Вот такая история звучи една от последните хитови песни на АББА През глава .Песента за мен е много добра, но видеото-не и с право беше част от поредицата на Ви Ейч 1 за най-отвратителните видеа от 80те.
miroVT Това изпълнение на Форинър е много известно у нас, но даже не е издавано на сингъл. Звучи в БГ филма Ако те има от 1983.