miroVT Руснаците държат рекорда за най-много некредитирани песни в сцени от филми(има случаи с една и съща песен, която се чува на 3, 4 различни места). Ние сме втори след тях😁 Песен от филма Когда наступит день (1988).
miroVT Може би най-комерсиалната песен на испански от 70те и хит в цяла Европа. Част от Школьный вальс (1977)
miroVT Който е гледал филмовия канал Носталгия,вероятно е засичал тоя френски трилър/крими Избор на оръжие 1981. Малко преди финала Ив Монтан пуска радиото в колата си и оттам се чува точно това-
miroVT В арменския филм Полустанок / Կիսակայարան (1983) се чува това велико шведско парче в стил ню романтик.
miroVT Човек на паважа-Бг филм в който звучи тая дискотечна песен от Раян Саймънс,а всъщност Дитер Болен от Модърн Тоукинг.
miroVT Френското електронно диско 'Суперприрода' се чува във: Бягай... обичам те-Бг филм Омут-руски филм
miroVT Синята лампа-Бг крими поредица от 1974. В 8 епизод Кутия слънце в ресторанта се чуват 4 западни творения и сега ще споделя двете най-известни.
baikiro miroVT Две песни от съветския 'Куриер', също страшно популярни и у нас. На @STARRCADE много любим филм му е Куриера. 😃
miroVT baikiro А това същия филм ли е който съм цитирал. Аз никога не съм го чувал, а инфото е взето от руски форум. В същия филм руснаци танцуват брейк танци върху това
Vasko От филмът The World of John Wick: Ballerina, от 2025 година! Доколкото гледах филмът, тази песен я пускат в краят, когато вече дават буквите!
miroVT Λαλάκης Ο Εισαγόμενος (1984). Гърците също като нас включват в старите си филми доста музика от дискотечни сцени, а също и от купони с ядене и пиене😊 Парчето на Челентано звучи в горния филм, а на български го записа Мустафа Чаушев😊
miroVT Руснаците са луди по това парче. Има го в минимум 3 филма. Тук дуото от Гваделупа пее на френски, а на Запад е прочуто като Ръцете горе.
STARRCADE @miroVT в случай, че представялва интерес за тебе https://bwsociety.eu/d/428-kakvo-vi-e-mnenieto-za-ruskite-filmi
miroVT 'С деца на море' Чичо Манчо (Парцалев) развежда хлапетата около цирка и там гърми песен-победител от Евровизиите.