Отново сте с ACL Fire! Цъкнете копчето за спорта, дръпнете ръчката на забавлението и затегнете коланите, защото тази вечер сме ви приготвили поредната доза от най-зрелищното зрелище! TNW имат нов лидер и нови планове за доминация над ACL, световната ни титла още е в неизвестност и ще чуем отново Rain и евентуално baikiro, след скандалното изказване на neshev миналата седмица. Този човек първо не е шампион и второ, как по дяволите ще защитава титлата от вкъщи? Ще има мачове по Zoom? Ще прави хватки в чата? Изникват все повече и повече въпроси, отколкото отговори, но е време за първия ни мач!
Какво трябва да е това? Фермерско техно? Това не е обор, а ACL, как си позволявате да се гаврите така с любимата ми компания майка… оооо, чакай малко. Чували сме за този човек не веднъж, възможно най-неортодоксалният кечист в историята на спорта. Ботушите, гащите и налакътниците му са целите в пера, а на главата му има гребен и носът му е боядисан като клюн! Няма кой друг да е… но да чуем и ринг анаунсъра
Анаунсър: На ринга излиза, директно от курника, с тегло 58 бройлера, той е наперен, той е наежен, кълве за щяло и нещяло, дами и господа, ЧОООООООТУДЕЕЕЕЕ!
Какво представяне само. Чотуде излиза, танцувайки в ритъм с музиката и перчейки се като петел. Легендарното пиле-кечист е в ACL и ще се изправи срещу Razor-Ramon, който вече е на ринга. Това ще бъде интересен сблъсък на стилове. ГОНГ!
Двамата заключват в центъра на ринга, Чотуде минава в хедлок и започва да имитира крилата на пиле с ръцете си. Razor го изблъсква и пернатият боец продължава да размахва крила, докато бяга към въжетата. Опит за саблен удар от Razor, но пилето е по-бързо и заляга… КАКЪВ HEADBUTT само! Чотуде се перчи пред публиката и покрива противника си за туш… 1… 2… само две, прекалено многото театралничене му коства. Двамата отново са на крака, Чотуде контролира главата на Razor, но той се отскубва и успява да раздаде няколко удара, след което пилето е пратено в ъгъла с ирландски бич. Razor се засилва… и отнася Claymore! Чудовищен Claymore от този съвременен динозавър, който вече се катери по въжетата… ново размахване на криле и скок! Господи, той прелетя три четвърти от ринга и удари Razor с огромен летящ headbutt… 1…2…3! Това беше всичко, впечатляващ дебют от Чотуде! Почти не даде време на опонента си да си поеме въздух. Съдията иска да му вдигне ръката, но той отново прави поза стомничка и почва да кълве безжизненото тяло на Razor и да се перчи. Това беше петото най-странно нещо, което съм виждал през живота си, това момче явно има таланта да направи велики неща в ACL. Ще следим кариерата му с интерес!
А сега е време за…
Добре, явно е време за това. Вероятно ще чуем още от TNW и deren и естествено от ExplicitVixen, която излиза в традиционната си червена рокля и високи токчета, заедно с deren, изтупан в костюм, който му лепне изненадващо добре! Двамата са видимо доволни и вървят бавно към ринга, хванати под ръка. Deren сяда на второт въже, своеобразно отваряйки вратата на ринга за любовта на живота си, която влиза между въжетата възможно най-провокативно. Освиркванията са оглушителни, дами и господа. Тази публика не е забравила ни най-малко какво причиниха тези двамата на Лежляко миналата седмица. Една от най-гнусните прояви, на които сме ставали свидетели в последно време, но да чуем повече…
Deren: Аплодисменти за прекрасната ми жена!
BOOOOOOOOOOOOO
Deren: Казах, аплодисменти!
BOOOOOOOOOOOOO
She’s a crackwhore! She’s a crackwhore! She’s a crackwhore!
Deren: Не ги слушай, скъпа, тези кретени са по-девствени и от Лежляко, не биха оценили една класна дама, дори ако магически можеше да се появи в мазето на майка им, където ще се приберат тази вечер.
Виксен е видимо доволна, а от публиката почват да замерят с пластмасови чаши и бутилки. Виждаме как се намесват СОТ-аджиите и извеждат някакви хора. Виксен се усмихва и изритва някакви боклуци от ринга.
Deren: След като приключихме с това ужасно скучно задължение, наречено Лежляко, миналата седмица, време е да се отнесем и към още един важен въпрос. А именно, Thunder! Това огромно и потно животно, коеот само ламти по моята прекрасна жена. Е, Thunder, аз съм човек на радикалните решения, ако още не ти е станало ясно.
Виксен стои отстрани и ръкопляска
Deren: Така че Тъндър, ще ти дам шанса на живота ти. Тази вечер, ще имаш мач срещу Кингпин! И ако спечелиш, тогава ще получиш всички ексклузивни права върху ExplicitVixen! И под ексклузивни, наистина имам предвид ЕКСклузивни!
Какво? Дори Виксен не може да повярва на ушите си! Тя дърпа deren за ръката и му се кара. Чуваме думите “сводник”, “некадърник” и “прошляк”. Как това е радикално решение?
Deren: Бейби, бейби! Спокойно! Спокойно! Отговори ми само, вярваш ли на своя пуси магнет? Вярваш ли ми!
Виксен кима с неохота…
Deren: Добре, тогава, вкарайте мача на ринга! Нямаме цяла вечер.
Тъндър търчи към ринга като обезумял! Вижте го само, в очите му се чете пълна лудост и компулсия! Той се засилва към Виксен и почти успява да я натика в ъгъла на оградата за публиката, но получава тупаник в тила от Deren! Kingpin също търчи към ринга и двамата започват да налагат Тъндър! Мачът не е започнал официално, а Тъндър вече кърви. Изкарайте съдия на ринга, или докарайте линейката, по дяволите! Вече всички са на ринга и гонгът бие! Kingpin и Thunder за ексклузивните права върху Виксен, каквото и да значи това… Тези двама огромни мъже не си играят с хватки. Кингпин налага Тъндър и хвърчи кръв навсякъде. Тъндър успява да го избута, но Kingpin се засилва от въжетата и се опитва да повали противника си със саблен удар, но безуспешно. Втори опит за саблен удар, но Тъндър е непоклатим! Как въобще стои на краката си? Трети опит… Black hole slam! Гигантски black hole slam от Thunder, който пада върху противника си за туш… 1… 2… повдигане! Едва ли ще е толкова лесно. Виксен е до ринга и просто си скубе косите! Беше на едно отброяване да стане ексклузивна собственост на този великан! Тъндър едвам е станал на крака, а Кингпин го налага с европейски ъперкъти. Дали ще успее? Gut Wrench Slam от Кингпин! Как въобще вдигна тази мъртва тяга?!? Следва легдроп… 1… 2… повдигане. Виксен не е на себе си, реагира на абсолютно всяко движение, сякаш животът ѝ зависи от това. Deren се опитва да я успокои, но напълно безуспешно. Нов захват от страна на Кингпин, но е изблъскан от Тъндър и повален с лакет. Отново е на крака и Тъндър го хваща с две ръце за гърлото! Говорихме си за мъртва тяга, това е невероятно! Кингпин е във въздуха и краката му мятата на умирачка! Sitout Powerbomb! 1…2…3? Не! Повдигане в последния момент! Виксен вече троши ръцете си в ръба на ринга и се опитва да влезе, но Deren ѝ пречи. Тъндър е на най-горното въже! Какво по дяволите е намислил? Това е мачът на живота му! Дано животът му не приключи обаче тук! SHOOTING! STAR! PRESS! Рингът се разтресе из основи, а Виксен не може да повярва на очите си! Тажи жена премина през 9-те кръга на ада за под 10 минути! 1..2..3? Deren издърпа рефера! Deren издърпа рефера! Съдията спори и с двамата и иска да ги изгони, но те му сочат ринга! Kingpin държи Thunder в Sleeper Hold на ринга! Thunder е просто в безсъзнание от кръвозагубата и удара, който достави преди малко! Съдията няма избор! Победата е за Kingpin! Deren и Vixen вече са на ринга, докато Кингпин стои над окървавения Тъндър. Двамата вдигат ръцете му в знак на победа, но той просто се дърпа и си отива ядосан? Виждаме проблеми в рая, уважаеми зрители! Kingpin едва издърпа победата и просто разярен на цялата ситуация. Какво означава това за deren? Какво означава за TNW?
Пренасяме се бекстейдж, където виждаме как vasko1234 си ходи по коридора и бръщолеви някакви неща.
Vasko1234: Даниел Гарсия, определено трябва нов Топ 5 за Даниел Гарсия. Трябва да хапва скара това момче, ще му пратя моите Топ 5 скари, дано да качи малко мускул. Сами Зейн е бъдещата супер звезда и хегемон на кеча. Определено трябва Топ 5 и за него, топ 5 моменти, топ 5 мачове, светът трябва да научи… Ей! Искаш ли да чуеш моят топ 5 за Сами Зейн?
Rcade (говори по телефона): Да, да… ще подпишем възможно най-скоро… не е кой знае какво, само гаранция за най-лошия случай… Зает съм, хлапе, зает съм, намери някой друг…
Васко продължава разочарован и среща THE_ENEMY
Vasko1234: Направил съм страхотен топ 5…
THE_ENEMY: ТОП 5? ТОП 5? Единственият топ 5, от който се интересува сержантът е топ 5 на 10-те лицеви опори, които жалкият ти задник ми дължи! Падай за 10, червей! 1…2…3…4…5…6…7…8…9…9…9…9…9…а така…9… 10! А сега, ако ме извиниш, Сержантът има важна бизнес среща!
Васко е отново разочарован и вече потен.
Vasko1234: А ти прие ли Даниел Гарсия за свой бог и спасител? Ще го направиш, след като чуеш моят топ 5…
Yuilian: Топ 5, интересно… виж какво ще ти кажа. Ще чуя твоя топ 5, по-дяволите, дори ще ти бъда приятел, може и да направим отбор. НО! Трябва да ме победиш в мач, което ще ти е трудно без TNW отрепките. Затова, аз и ти, едно на едно, другата седмица, за правото да ми представиш твоя топ 5! Какво ще кажеш?
Васко гледа с почти кравешко умиление и стиска ръката на Юлиян, който кима доволно.
Докъде го докара това момче, вече трябва да печели мачове, за да получи свобода на словото. Това е цената, дами и господа, цената на падението. Аз, вашият скромен коментатор, все пак стискам палци на vasko1234, който като че ли се сгромоляса от най-високият връх. Ще го видим срещу Юлиан другата седмица, а сега, нека се пренесем на ринга, където ще се опитаме да поправим грешката от миналата седмица.
Dmtbg е излязъл и изглежда в просто ужасно настроение. Той крачи из ринга, а съдията гледа неспокойно и се е скрил в ъгъла. Отново чуваме музиката на Heisenberg, която знаем колко много засяга dmtbg, особено когато трябва да чака.
Dmtbg вече не издържа и отново тръгва към съдията и го хваща за тениската!
Dmtbg: Къде е този пишман рибар! Доведете ми го най-накрая! Искаш ли повторение от миналата седмица? Искаш ли? Изкарай го това келеме тогава!
Чакайте, на ринга излиза някой? Възможно ли е това да е? Да, наистина е Heisenberg! Той стъпва плахо към ринга, но dmtbg не издържа и тръгва да го гони към рампата. Двамата започват да се налагат, хвърчат дрехи и очила… чакайте малко… това не е Хайзенберг… това е stanislav97… какво прави това джаброни тук, облечено като Хайзенберг? Dmt просто е озверял и го спуква от бой. Stanislav97 едва се защитава, спрете това недоразумение! Dmtbg вдига ръцете си в знак на триумф, но бързо разбира, че това не е който си е мислил и откача още повече. Stanislav97 е хванат за паурбомба… не ми казвай, че… не! Dmtbg ще го хвърли от сцената! Този човек трябва да бъде подведен по отговорност! Stanislav вече е на раменете на dmtbg!
Dmt получава удар в тила! Удари го някакъв маскиран, целият в черно! Сюжетът става още по-заплетен, уважаеми приятели на спортната забава. Сега двамата отново се налагат, но маскираният е взел стол отнякъде и просто просва Dmt на пода! Възможно ли е всичко това да е било организирано от Хайзенберг? Как? Кой? Защо? Човекът с маската просто хвърля стола и си тръгва! Няма да получим развръзка, не тук и тази вечер!
Време е да чуем Rain и плановете му за световната титла! Ако не друго, Рейн е изобретателен и целеустремен, така че съм сигурен, че има какво да каже по въпроса. Чуваме и музиката му!
Този човек отново е в перфектна форма! Професионалната борба е неговото изкуство, а рингът, неговото пано, което да оцветява с кръвта на опонентите си. Представям си, че всяка молекула от тялото му протестира против това, което се случи със световната ни титла. Рейн влиза на винга и взима микрофон.
Rain: Знаете ли, мислих много по въпроса какво точно да направя като следваща стъпка в кариерата ми. Дори размишлявах за пенсия. Но нещо ме глождеше, нещо в тази цялата ситуация и… о, чудесно! Дами и господа, Нешев вече е с нас, ако не тялом, то поне духом!
Действително, действително, Нешев отново е на екрана и се подсмихва ехидно. Намазал си е няколко филии с пастет пред компютъра, а титлата стои на рамото му и изглежда изцапана с лютеница.
Neshev: Здравейте отново, кеч плебеи. Вашият вечен шампион пак е тук!
Rain: Знаеш ли, Неши, снощи си мислех… Дори и да те няма, дори и да си се покрил като пълен мишок, тази титла още подлежи на правилата на ACL. И тъй като подлежи на правилата, те предизвиквам на мач, тук и сега!
Какво, как така на мач? Rcade е излязъл на рампата!
Rain: И нека мачът бъде за титлата!
Neshev не може да повярва на ушите си. Той започва да дъвче филиите агресивно и да стяга мускули пред камерата в празни заплахи. Мач за титлата… Нешев дори не е шампион, той просто открадна колана от baikiro!
Rcade: Еби му майката… НЕКА Е ЗА ТИТЛАТА! Шампионът може да се смени при всякакви условия, включително отброяване и дисквалификация! Докарайте съдия на ринга!
Какво точно ще се случи? Rain изглежда, че загрява. Нешев дъвче още по-агресивно и следи ситуацията с чисто любопитство. Съдията вече е на ринга и гонгът бие! Рейн прави няколко премятания през глава, мост и подскачане. Съдията започва да брои…1…2…3…4… Дали наистина ще видим смяна по този начин? Щом Rcade казва, но изглежда крайно нерегулярно.
…5…6…7…8… Някой влезе на ринга! Някой влезе на ринга и нокаутира съдията! Това е baikiro! Baikiro е лице в лице с Рейн и не спира да го псува! Рейн отново е взел микрофона!
Rain: Знаеш ли, доколкото ми пука, тази титла е вече твоя отговорност! Така че намери по-добър начин да върнеш колана, ШАМПИОНЕ!
Оу! Бай Киро зашлеви огромен шамар на Рейн! Звукът отекна из цялата зала. Baikiro изглежда тежко разочарован и излиза от ринга, след което си тръгва през публиката. Не знам, не знам какво ще се случва от тук нататък, но каквито и планове да имаха Rcade и Rain, baikiro ги провали особено скоростно!
Gboy: Така, така, така… Ето ви отявлен пример за корупцията и безхаберието в ACL! Ето ви отявлен пример какво прави това място с иначе кадърни и способни хора!
Gboy е на рампата до Rcade!
Gboy: Това място изкарва най-лошото от хората. Дори от хора като Rain, които са световно известни и доказани. Вижте се, дадохте най-великата награда в историята на компанията на този пастетен олигофрен!
Neshev продължава да дъвче с огромен интерес!
Gboy: Обяснявам война на ACL и ще прочистя това място, ще го срина със земята и ще го създам наново по свой образ и подобие! Ще има свобода, справедливост и комикси за абсолютно всички, без значение дали им харесва, или не! Войната започва още тук!
Gboy цапардоса Rcade! Той е напълно обезумял! Вероятно се е заразил от lexpenchev, това е просто безпрецендентно! Gboy продължава да налага Rcade, който е приготвен за пауърбомба… не ми казвай че… POWERBOMB! Пауърбомб от сцената върху масите с оборудването. Rcade изглежда прекършен на две! Rain търчи да спасява Rcade, но вече е прекалено късно! Двамата се млатят на сцената и разменят удари. Rain все още има шанс! Ако не за друго, поне за отмъщение! Успява да хване gboy с enziguiri и после се изправя бързо за лакет в главата. Засилка и… bosaiko knee! Gboy е на пода, а Rain още се мъчи да се съвземе! Той се оглежда и тръгва назад към изхода, но се удря в нещо… Господи… Лежляко е зад Rain! Лежляко е препречил входа с огромното си туловище! Рейн осъзнава какво се случва и просто пребледнява. Gboy отново е на крака, а Лежляко поваля Рейн с огромен тупаник, след което го вдига и го хвърля по сцената. Gboy му помага да се качи по скелето, след което тръгва да бяга към ринга през глава! Не, не, не, не ми казвайте! Лежляко скача с огромен SENTON върху Rain! Господи, има дупка в сцената! Сцената поддаде! Сцената поддаде и всичко се изсипа отгоре им! Двамата са погребани под скелета, железа и боклуци. Rcade също е някъде там долу! Този звук ще ме държи буден с години! Това не е човешко! Това не е реално! Възможно е gboy и Лежляко да са направили това, което Нешев и бвц отрепките му не можаха да направят цял месец! Погребаха ги! Погребаха сърцето и душата на ACL!
Тагвам всички, дано да не пропусна някой: @ЧОТУДЕ @Razor-Ramon @deren @Vixen @Kingpin @Thunder @Vasko @THE ENEMY @yuliyan40 @dmtbg @stanislav97 @Rain @baikiro @uncleG @Diego Aires