Крум Савов: Добре дошли, дами и господа, на живо от стадион Христо Ботев, който се намира в град Пловдив! Този стадион ще е домакин на първият мач от Efbet лига между отборите на BWS, които си спечелиха правото да играят, след като победиха BWC на Нешев, и отбора на Ботев Пловдив! Преди обаче да преминем към коментарите и подготовката на двата отбора, то в студиото съм поканил нашият футболен анализатор - Вили (Велизар Димитров)!

Вили: Много ми е приятно да съм тук и да съм част от това футболно зрелище, което е на път да се случи! Нямам търпение да започват вече! Даже бих казал, че имам фаворит за спечелването тази вечер и това е отбора на BWS! Нищо лично към Ботев Пловдив, страхотен отбор са, но Сър Rcade. Той ръководи отборът с твърда ръка! Видяхме как привлече вниманието на футболистите на BWC и това се оказа ключово за победа им, нека и да не забравяме за 150 килограмовият Diegoaires55! Този човек е пълна машина, поне няколко човека ще трябват, за да го повалят, но да се върна на Сър Rcade. Този човек е като Сър Алекс Фъргюсън. Дори бих стигнал далеч и бих го сравнил с Сър Боби Чарлтън, лека му пръст! Просто нямам търпение да започва двубоят вече!
Крум Савов: Радвам се, че си толкова мотивиран за този двубой, но преди да минем на втората част от предаването ни, то искам да погледнем към екранът, който е пред нас, защото имам информация, че ще станем свидетели на първото издание на Лига Гламчо! Нека видим!

Glam4o: Здравейте, уважаеми зрители, аз съм Гламчо, а вие сте с дебютното издание на Лига Гламчо! Ако ви харесва това, което виждате. Искам да натиснете хайпът или там палецът! За да може, когато шоуто бъде качено в Youtube, то да може да стигне до повече хора! И така, нека започнем с първата и единствена тема, а тя е президентът на Българския Футболен Съюз - Георги Иванов - Гонзо. Ей, осмокласник! Нямаш средно образование, но си ми станал шеф на футболът! Погледни какво се случва....Пропаднахме, на дъното сме, и то заради теб! Само ти си виновен за това , което се случва! Не е ли те срам бе? Не ми отговаряй на въпросът, защото такива отрепки като теб нямат срам! Ти си като тези в парламентът, като Боко Тиквата и онзи от Възраждане. Как му беше името? А да, Костадин Костадинов! Все едно си от една майка с тези двамата...Пълна отрепка, отпадък. Това си ти, Гонзо! Имам да ти кажа само едно и то е ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА! ВЪН, МЪРШО! МАХАЙ СЕ ОТ ФУТБОЛЪТ, НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ!
Крум Савов: Това беше интересно! Време е да видим и каква е подготовката в двата лагера! Ще започнем с този на гостите, които са от BWS! Имаме информация обаче, че Diegoaires55 не се е появил в съставът днес! Нека чуем каква е причината, от самият Сър Rcade!
Сър Rcade: Момчета, това е моментът на истината! Сега или никога! Трябва да се докажем пред публиката, която е цели 18 777 души! Нека погледнем кои сме се събрали. Резервите са тук, а как е титулярният състав? А, къде е Diegoaires55? "Всички се чудят какво се случва..." Не може така, Диего ни е най-важният играч в отборът! Той трябва да бъде тук, за да защитава честта на BWS! Heisenberg, ела тук, дай ми мобилен телефон! "Хайзенберг вади последният модел на смартфонът Samsung, който е с вграден изкуствен интелект"! Тъй като имам номерът на всички момчета в отборът, имам и този на Diegoaires! "Сега сър Rcade набира номерът на Диего и той му дига веднага, като се чува един изморен глас". Къде си? Защо те няма? Знаеш ли колко е важно да си тук? Осъзнаваш ли, че тази вечер е заложено името на BWS? Какво обяснение ще ми дадеш?
Diegoaires55: Виж тренер, идваше ми се много на мачът, но миналата седмица се влюбих...Много е тежко...
Сър Rcade: Влюбил си се, как така си се влюбил? Кой изобщо би те харесал теб, та ти си 150 килограма...Едва дойде на мачът ни...Как? Защо? Не може така, Диего. Довлечи си дебелото туловище тука! Трябваш ни, не можем да започнем мачът, без да си тука...
Diegoaires55: С голямо удоволствие бих дошъл, но откакто видях, че съдията на предишният мач - ExplicitVixen, не отговори на чувствата ми, изпаднах в голяма депресия...Не съм спрял да ям от цяла седмица...Вече ми се струва, че съм станал 180 килограма, а не 150... Много е тежко, момчета....Направо не знам какво да правя, плаша се от това, в което съм се превърнал....
Сър Rcade: Виж, ще ти задам въпросът така? Има ли начин да дойдеш на мачът ни? Сериозно питам, какво искаш да направим?
Diegoaires55: Знаеш ли тренер, може и да има! Искам да видя лицето на ExplicitVixen! Само това може да ме вдигне на крака, в моментът съм легнал на диванът и не мога да стана вече от една седмица....Направо съм развалина, момчета...И работа не мога да си намеря, ако не са тези мачове, ще ме гледате някъде по кофите...Много е зле работата...
Сър Rcade: Няма да се притесняваш, Диего, ние сме твоят отбор и няма да допуснем да играем днес без теб! Бай Киро и The Best ще дойдат до вас и ще те докарат с диванът на стадионът! Ще им дам една голяма кола, която ще им свърши работа. А дори и да нямахме кола, всеки знае, че The Best има ферма и носи такива като теб по цял ден! А колкото до Виксен, Хайзенберг!
Heisenberg: Тренер, писна ми от тази работа, не искам да бъда сервитьор...Не мога ли да вляза в отборът ви и да ви бъда полезен?
Сър Rcade: Но ти и сега си полезен, нямам идея какви ги дрънкаш...Имаме си достатъчно таланти в отборът! Ти си добър в това да ми носиш напитките, и сега ще ти дам задачата да намериш ExplicitVixen! Искам да ми я доведеш, да е тук, преди да са довели Диего, ясен ли съм?
Heisenberg: Но, но аз не знам къде е...Как ще я открия? Това е невъзможна задача. Дори и непознавам това момиче...
Сър Rcade: Не те питам как, а ти казвам, че ще я намериш. Ако искаш да вземеш заплата, то ще изпълняваш нарежданията ми!
"Heisenberg тръгва с наведена глава, за да търси Виксен, а докато това се случва, Бай Киро и The Best тръгват с изключително скъпата кола на Rcade, за да докарат Diegoaires55, заедно с диванът му"! "Минава се около час и вече Диего е в съблекалнята на BWS, където го чака Vixen, той все още лежи върху диванът си и е в дълбока депресия"!
Сър Rcade: Ето Диего, доведох ти Виксен. Това достатъчно ли е, за да те вдигне от диванът и да те накара да помогнеш на отборът ни? Какво ще кажеш?
Diegoaires55: Това е чудо! Вие наистина ме оценявате, момчета! Благодаря ви, това е най-прекрастното момиче, което съм виждал! "Изведнъж Diegoaires получава силите, които са му нужни, изправя се и става от дивана"! Вече съм готов за битка! А после ще се забавлявам с ExplicitVixen върху ей този диван!
Сър Rcade: Ето това е човекът, който искам! Ако спечелим мачът тази вечер, цялата е твоя! Това ще е твоята награда, но искам да си напълно концентриран! Преди да излезем на теренът, обаче трябва да отида до тоалетната...Нещо ми дойде прекалено много напрежението...."Треньорът на BWS отива в тоалетната, която се намира до съблекалнята, но след като отваря вратата. Той вижда нещо шокиращо! Това е чистачът на кенефите - Scroller "!
Сър Rcade: Махай се от пътят ми, момче...Имаме важен мач, а съм на зор, не искам да ти създавам още работа...Гледам, че имаш доста!
Scroller: Така или иначе ще ми създадеш...Ходи и си върши работата, аз имам още малко да изчистя от подът! "Минават се няколко минути и тренера е вече свършил работа, а Скролер го чака още повече работа"!
Крум Савов: Стана много интересно, дами и господа! Пълен хаос настана, но важното е, че всичко се нареди! За голямо съжаление, ние няма да можем да чуем и Ботев Пловдив, тъй като ни изтече времето на шоуто, което е преди мачът! Това, което обаче можем да направим е да ви представим съставите на двата отбора! За Ботев Пловдив - На вратата е Даниел Наумов, пред него е Инок Кватенг, Габриел Нога, Симеон Петров и Емил Мартинов! В центърът на игрището ще бъдат Андрей Йорданов, Константинос Балоянис и Лукас Араужо! И на върха на атаката ще са Стивън Петков, Самуел Калу и Армстронг Окофлекс! Схемата на Ботев Пловдив е 4-3-3!
BWS пък са заложили на същата схема като предишният мач, а именно 3-5-2! На вратата ще бъде Vasko1234, който получаваме информация, че се е завърнал от тежката контузия, която получи в предишната среща! Също имаме информация, че и theenemy се е завърнал, след като беше захапан от Хачико! Също е важно да кажа, че са му направили и ваксина срещу бяс! Стигна сме говорили обаче глупости, нека продължим със съставът! Пред Васко ще бъдат Бай Киро, Ali_Alekov и The Enemy! В центърът ще им помагат Dimarata, MiroVT, WereWolf, Diegoaires55 и Suffer-H, а на върхът на атаката ще бъдат Rain и The Best! Отличава се, все пак промяна в съставът на BWS! Ще видим дебютът на MiroVT и Suffer-H, а The Enemy ще бъде защитник в този мач! Явно е заради контузията, която получи, след като беше захапан...Сериозна травма си е...Трябва да се внимава. Но да не се забравят и резервите! Това са Razor-Ramon, Yuliyan, uncleG, MapkycBG и Kobi Warkulaka! Не са много промение, схемата е същата, но нали знаете, ако нещо работи, то не трябва да се спира! Мисля, че няма вече какво да се коментира повече! Ще чуем Вили отново на полувремето, а сега ви оставят със Никола Ибришимов и Краси Минев!
Никола Ибришимов: Точно така, на живо сме от стадион Христо Ботев, уважаеми приятели на футболът! Двата състави са ясни, те вече излизат на теренът, за да се види кой ще вземе първите 3 точки! Определено няма да им е лесно на дебютиращите, но ако някой може да промени всичко, то това е отборът на сър Rcade!
Краси Минев: Със сигурност има голямо присъствие този човек, видя се и в предишния мач какво се случи! Този човек имаше ключова роля за успехът на BWS! Нека да не се пренабрегва фактът, че Диего е родом от Пловдив! Той ще играе срещу отборът на града си! Дали ще му е лесно обаче, имайки предвид, че е цели 150 килограма, а може и да е качил, след като беше в депресия цяла седмица...
Никола Ибришимов: Аз нямам притеснения! Време да чуем и откриващият сигнал от съдията Равшан Ирматов, който е дошъл чак от Узбекистан, за да свири този мач! Може да си представите какво зрелище ни чака! Логичното е, че центърът ще е за Ботев Пловдив, които са домакините тази вечер! Топката е във Стивън Петков, той минава през Рейн, успява да мине и през The Best. Но щом се изправя очи в очи с човекът, който наричат "Лежляко"! Той се удря в него и пада много! Все едно се удари в стената този човек, буквално Diego не беше поместен! Медицинският екип влизат на теренът и изнасят футболистът на Ботев Пловдив. Той трябва да си вземе почивка. Дори няма и нарушение в тази ситуация, понеже голямото момче не му е направило нищо! Играта е подновена! Топката е в краката на Армстронг Окофлекс! Той минава през центърът, където са 5 човека! Успява да премине през Dimarata, MiroVT, WereWolf, Diegoaires55 и Suffer-H! Но щом стига до защитата, виждаме нечовешки шпагат от The Enemy! Имаме първи фаул в това зрелище! Минутата е 20 - та! Главният съдия предупреждава Enemy, но все още не му показва картон! Сега имаме свободен удар за Ботев Пловдив! Зад топката е Андрей Йорданов, а на стената са наредени Бай Киро, Ali_Alekov и Dimarata! Титулярният вратар на отборът - Vasko1234 нарежда стената, след това заема позиция и чакаме сигнал от главния съдия Равшан Ирматов! Чуваме го, имаме шут от Йорданов, който минава над стената. Но бива спасен от вратарят Васко! Топката отива в ъглов удар! Виждаме, че Стивън Петков се е завърнал в игра, и сега е пред вратарят, за да му пречи! На ъгловият път е Инок Кватенг! Той прави центриране! Топката отива към главата на Армстронг Окофлекс, но преди да нанесе удар. Топката е избита от Бай Киро и попада в краката на The Best! Той тръгва, минава през защитата на Ботев, но преди да нанесе удар, изведнъж лети някаква бутилка към главата му! Това е Кръстаки Кавала, най-големият хейтър на отборът BWS! Той е дошъл на стадион Христо Ботев, за да обижда тези момчета! Вижте го само как ги нарежда...Добре, че успя да се наведе The Best, тъй като бутилката беше стъклена и щеше да стане много лошо! Сега охраната се намесва и извежда от стадионът натрапникът, който се опита да провали този мач...Със сигурност го чака солена глоба, дами и господа...
Краси Минев: Нека се върнем обаче на мачът, защото минаха цели 25 минути, докато се опитваха да изкарат този нахалник! Сега има и една минута продължение! Топката се все още в BWS! The Best е с нея, играта е подновена и той успява да подаде на Diegoaires55! Той нанася тупалката си и успява да вкара вратарят със все топката във вратата, както направи и в предишния мач! Това е 1:0 за BWS! Диего вкара на родният си град! Той даже не може и да се зарадва, но любовта му към Виксен е по-силна! Той знае, че ще прави много мръсни работи с това момиче. Ако отборът му спечели! Феновете освиркват Диего, но на него не му пука...Той получава подкрепа от своят отбор, и сега играта ще бъде подновена от център за Ботев Пловдив! След като е изпълнен обаче, чуваме последният сигнал от Узбекистанецът. И това е всичко за първото полувреме!
Крум Савов: Интересно първо поувреме наблюдавахме, в което BWS успяха да надиграят Ботев Пловдив, ти как видя мачът, Вили?
Вили: Аз съм направо без думи...Изключително голям талант показват момчетата на Сър Rcade и ако продължат така и второто полувреме, то трите точки със сигурност ще бъдат за тях! Николай Киров трябва да стяга момчетата си, защото има още 45 минути... И този Диего, как го мотививираха само, преди да започне срещата! Първо беше докаран с диванът си на теренът, а после се вдигна, след като видя реферката Виксен...Истинско чудо е всичко, което се случва! Сега стана и герой на мачът, откривайки резултатът! Нямам търпение за втората част!
Крум Савов: Аз също нямам, нека да не се губи повече времето на зрителите, защото е пари! Отново се прехвърляме на стадион Христо Ботев, за да наблюдаваме вторите 45 минути на двубоят между Ботев Пловдив и BWS! Приятно гледане!
Никола Ибришимов: Отново сме на живо, уважаеми дами и господа! За мен е огромна чест, че заедно с Краси Минев ще коментираме този страхотен мач! Двата отбора са вече на теренът, всичко е изговорено. Време е да видим и сигнал от съдията! Чуваме го! Този път центърът е за BWS, с топката е Rain. Той тръгва и минава през Стивън Петков, след това минава и през Самуел Калу. Бива спрян обаче от Константинос Балоянис, който му прави много тежък шпагат! Удари го право в задната част на крака...Това си е за картон, приятели на футболът, и Балоянис го получава...Дали обаче Рейн ще може да продължи срещата? Явно няма да може, понеже контузията е била прекалено тежка за него...Той бива заменен от Юлиян, който прави дебютът си тази вечер! Минутата е 50 - та, а зад топката е The Best! Стената е наредена, чакаме сигнал от Равшан Ирматов! Той свири, след което имаме шут от The Best и това е 2:0 за BWS! Треньорът на Ботев Пловдив не може да повярва, а Сър Rcade е на седмото небе от кеф! Той вдига високо ръце и крещи с цяло гърло! Какъв момент само. Сега виждаме, че пловдивчани се канят да изпълнят център, но преди това да се случи, треньорът ще направи смяна, от игра ще излезе Армстронг Окофлекс, а на неговото място ще влезе легендата на националният българския отбор - Тодор Неделев! Този човек може да бъде изключително опасен на теренът, ако му се даде шансът! Може сериозно да притесни момчетата на Rcade....
Краси Минев: Така е, но нека да не се забравя и присъствието на Диего! Този човек тези 150 килограма...Това е скритото оръжие на този отбор! Тошко трябва много да внимава с този човек, а и с останалите от отборът също! Центърът вече е бит. Сега с топката е Емил Мартинов, той подава към Стивън Петков, който прави няколко финта и преминава през WereWolf! Имаме пас към Тодор Неделев, който е озовава очи в очи с Vasko1234! Минутата е 65 - та! Имаме силен удар от Тошко, който обаче попада право в ръцете на врачанската пантера! Тази вечер Васко внимава много! Той хвърля топката към Бай Киро, който продължава към Димарата, който пък от своя страна продължава към Диего, тук обаче идва трудната част за него! Той е прекалено дебел и не може да се затича, уважаеми зрители! Няколко минути този човек се влачи по теренът! Това и унизително направо...Преди обаче да бъде спънат, Diegoaires55 успява да подаде към The Best, който успява да мине с няколко финта защитата на Ботев Пловдив. Шутира и това е трети гол за BWS! Това е 3:0 за BWS! Не е напразно, че сравняват The Best със великият George Best! Може да му е далечен син този човек...Кой знае? Няма значение, фактът е, че вече е 85 - та минута, а резултатът е 3 на 0! Ботев Пловдив нямат никакъв отговор на натискът, който им прилага BWS! Дори и опитният Тошко Неделев не може да ги спаси от загубата тази вечер! Сега центърът отново е за пловдивският отбор! С топката е именно Неделев, той минава през няколко футболиста на BWS, подава към Самуел Калу, който обаче бива спрян от Бай Киро! Този човек е като един истински Трифон Иванов! Топка може и да мине, но човек никога! Нищо чудно, че мрежата на Васко е все още чиста, с такава защита няма какво да стане! Намесата на Киро обаче имаше последствия и сега имаме пряк свободен удар в 90 -тата минута! Габриел Нога е зад топката! Този път пред топката е сложен Диего, който е с размерите на цели трима защитници! Размерите му са просто плашещи, а мотивацията му е просто огромна! Той иска Виксен тази вечер и Сър Rcade му я е обещал, ако спечелят! Имаме удар от Габриел Нога, който обаче е прекалено слаб и попада право в ръцете на Vasko1234! Той бързо хвърля топката, понеже няма да има продължение на втората част! Топката е в Dimarata, той минава през целият отбор на Ботев Пловдив, шутира силно топката и тя влиза в мрежата на Даниел Наумов! Това е 4 на 0 за BWS! Тук вече нещата са ясни, уважаеми зрители! Сър Rcade е много радостен, а сега имаме и център за Ботев! Те изпълняват и с това Узбекистан Равшан Ирматов свири край на мачът! BWS победиха Ботев Пловдив, на сред Пловдис, с 4 на 0! Какъв момент само, каква чест беше само за нас да коментираме този двубой!
Никола Ибришимов: Определено беше чест и сега Diegoaires ще има честта да прави каквото си иска със съдииката ExplicitVixen! Това му беше обещано от треньорът тази вечер! Цял Пловдив изглежда тъжен тази вечер, включително и отбора, но въпреки всичко трите точки са за BWS! Дали ще видим такава доминация и следващата седмица? Ще гледаме, за да разберем! Аз бях Никола Ибришимов, с коментарите ми помагаше Краси Минев. За нас беше чест и ви пожелаваме лека вечер от стадион Христо Ботев.