Взимам идеята от тази с футболистът! Тука обаче ще говорим за кечът, нека първо кажем какво означава пропилян, това е човек, който е имал всичко, за да стане успешен в кечът, но по някаква причина не е бил оценен от компанията! И в този ред на мисли ми изникват вече няколко имена. Така и така аз правя темата, нека започна!
Всеки знае кой е този човек, защото всеки ползва завършващият му ход - ДДТ! Когато обаче този човек го правеше, просто изглеждаше брутално! Дори мога да стигна далеч и да кажа, че изглеждаше различно и се усещаше различно, когато го правеше! Имаше и страхотен образ, който в днешният кеч нямаше да бъде допуснат...Или може би щеше, не знам...Факт е обаче, че беше пропилян този човек от WWE, доколкото знам не е печелил кой знае какво. Всички титли, които е имал са били извън WWE, което си е много жалко, но е факт. Със сигурност, когато се сетим за пропилян кечист, то този човек е първият, който ни изниква в съзнанието!
"the Million Dollar Man" Ted DiBiase
Ето още един човек, за който се сещам! Мъжът за милион долара Ted DiBiase! Определено този човек заслужаваше повече, отколкото получи, защото първо, че ни представи The Million Dollar Championshipa, която после и сина му, като беше кечист носеше. Който между другото също беше много подценен! Като цяло този човек можеше да получи повече, отколкото можеше, но WWE си пушват техните хора...Даже виждам сега, че е бил и WWF Heavyweight Champion, но рейнът му е бил непризнат, което също е доста тъпо...

Много се кефя на този човек, имах тема за него даже отворена тук, в която разказах накратко кариерата му и как го направиха така, че да зависи от жена си, за да постига каквото и да е...Ми мястото му е тука, няма какво да се лъжем и наистина е много жалко, защото има талант и го показа ясно, когато беше в TNA под образът му "The Miracle" Mike Bennett. Не знам дали проблемите, който имаше с болкоуспокоителните му попречиха да бъде успешен в кеча, или нещо друго беше? Това се чудя и днес, но е факт, че е недооценен този човек и достойно намира място в класацията ми!
Ми за тези се сещам за моментът, ще ми е интересно кои имена ви изникват на вас, когато се сетите за някой, който не е получил това, което заслужава! Следя с интерес!