RAW достави зрелище тоя път, като изключим първия един час, който скипнах от воле. Сина не направи нищо интересно, поредния мазаляк и му обявиха мача за Survivor Series. Имаше разни Кабукита, Алекси и Шарлоти по едно време, за тях не ми пука също.
Зиглър и Соло - супер мачле и много силен момент за Долф. Скъсаха се да викат за него. Жалко, че беше там да джоби, както и Кардона. За момента турнира доставя повече, от каквото и да е през последните 6 месеца.
Максин и Беки - беше много зареждащ мач. Имаше си история, която билдваха последните няколко седмици. Максин се представи отлично, вкара страшно много емоция. Подобрила се е адски много в последно време и има някаква енергия, която те предразполага да викаш за нея. Освен това е зверска тръба, което винаги помага. 😄 Бяха на косъм да направят перфектен момент и го скапаха с появата на AJ (съжалявам, Панчев). Страшно много отне от цялото нещо появата на ситното мезоамериканско момченце. Максин трябваше да си спечели честно и почтено, после AJ като иска да излиза и да злорадства. Вместо това, превърнаха цялото нещо в някакво фелацио по AJ, за която истински не ми пука. AJ и Рия Рипли... де да знам, имат по-добри мачове на хартия...
Стефка Вацева и Николина Белчева - гениален сегмент. Стефани като дърпа промота, звучи все едно има допълнителни хромозоми. Не трябва никога да я оставят да говори. Някой друг да кери враждите. Ако я обърнат хийл и сложат мениджър, ще бъде още по-добре.
Гюнтер и Джевонката - как го удари само с един чоп за цял мач, бе? Само с един? 😄 Имаше и някакъв в гръб май, ама не го броим. Сигурно би влязъл в моите топ 10 телевизионни мача за годината, ако ми пукаше да правя такива класации. Страхотен сблъсък на стилове. Публиката беше леко умряла в началото и скандираха някакви тъпотии да се забавляват сами себе си, обаче ги спечелиха бавно и методично. Адски готини спотове, особено се изкефих Гюнтер как хвана скакалеца в летеж. Почти перфектен тв мач, евала. Бях хайпнат и не останах разочарован.
Финалният сегмент - тука избиха рибата. БРОКО отрепа всички, после Роман, който се връща за 15-ти път тая година отрепа БРОКО и полицаите. Абсолютен хаос и зрелище, евала. Промото на Хейман преди това също беше доста силно.