Намираме се на кръстопът в историята на ACL! Нашият безстрашен лидер, Rcade, е в болница след ужасяващата атака от gboy и Лежляко. Rain е в неизвестност, нямаме и новини за физическото му състояние, след като буквално пропадна през сцената, заедно с туловището на най-новият войник на gboy. Местоположението на световната ни титла все още е неясно. Как ще протече шоуто тази вечер, нямам абсолютно никаква представа. Нямаме формат, нямаме букър, нямаме и пари за нов! Ако някой в бекстейджа слуша, ефирът е свободен!
Изглежда отново ще видим пернатата заплаха - ЧОТУДЕ! Този млад момък… пиле… каквото и да е, крачи към ринга и клати главата си досущ като петел, докато танцува под звука на пилешките техно ритми! От покрива валят пера, а самият ЧОТУДЕ замяра публиката с царевица! Той взима микрофон и влиза на ринга!
ЧОТУДЕ: Ку-ку-ри-гуууу! Аз съм най-могъщото пиле в цялата спортно-развлекателна индустрия и отказвам да бъда победен! Преди, сега и завинаги, главата ми ще избягва топора и дръвника! Знам, че има много хора в съблекалнята, които точат лиги и само мечтаят да ме направят на супа! Не ги и обвинявам, това би била най-вкусната супа в историята на супите! Смятам да им дам възможността, но и да ги лиша от удоволствието! Който и от вас джабронита мисли, че е достатъчно добър да се изправи срещу пернатата заплаха, нека си докара жалкия задник, за да бъде наритан и да чуе поредното победно Ку-ку-ри-гуууу!
Уааау, каква заявка от страна на ЧОТУДЕ! Дали наистина има кой да отговори на отвореното му предизвикателство?
WereWolf! Не сме го виждали от впечатляващото му представяне срещу dmtbg на Dawn Of Wrestling! Дали ще го видим отново в пълния му размах! Да! Виждаме го на магарето му, с бяла риза и бъклица в ръка, обграден от цигански оркестър и млади момичета, хвърлящи розови листенца. Той се носи тежко към ринга и отпива от бъклицата! Ако има кой да сготви ЧОТУДЕ, това е човекът! Двамата са на ринга! Всичко е в рози и пера! Какво начало на шоуто само!
Двамата заключват и WereWolf веднага е вкаран в хедлок, но контрира с лакет в стомаха и европейски ъперкът. ЧОТУДЕ е зашеметен, но опитва коляно в стомаха, което е хванато от WereWolf. Пилето е повалено с тирбушон и WereWolf завършва с elbow drop! Туш…1… бързо повдигане. Двамата отново са на крака, опит за заключване от WereWolf, но ЧОТУДЕ се отдръпва в последния момент и поваля опонента си с drop toehold! Той слага ръцете си на кръста и започва да обикаля ринга, издавайки пилешки звуци. WereWolf не е впечатлен и се изправя и подпира в единия ъгъл да наблюдава пилешкия танц на противника си. ЧОТУДЕ го вижда и се спира. WereWolf прави знак с ръка, че ще му пререже гърлото и започва да го гони! Пилето излиза от ринга и WereWolf е плътно зад него! ЧОТУДЕ се подплаши от магарето на WereWolf и се връща пак на ринга. WereWolf обаче е спрял и се качва от другата страна. Пилето няма къде да бяга и отнася ритник с томаха, после суплекс! WereWolf успява да задържи захвата и да премине в хедлок, след което започва да скубе перата на ЧОТУДЕ! На ринга има още повече перушина, а циганките на WereWolf вече носят кюмюра и палят скарата! ЧОТУДЕ напълно откача при тази гледка! Вижте го как се опитва да се отскубне! В крайна сметка успява и WereWolf отнася ритник в главата докато е на пода. ЧОТУДЕ го хваща във front facelock и двамата се изправят! Суплекс от страна на пилето! ЧОТУДЕ се качва на срещуположната сглобка и скача! Той ще прелети три четвърти от ринга! WereWolf се отдръпва в последния момент! Пилето е зашеметено и WereWolf опитва Irish Whip в срещуположния ъгъл, но е блокиран! Германски суплекс от ЧОТУДЕ! Двамата остават на пода! Crossface Chickenwing! WereWolf е в средата на ринга и няма къде да мърда! Той се опитва всячески да стигне въжетата с крака, но пилето си е пиле и е абсолютен майстор на тази хватка за предаване. Агонията е изписана по лицето на WereWolf… той се предава! ЧОТУДЕ предаде WereWolf и вече е 2:0 откакто е дебютирал в ACL! Пилето и този път няма да бъде разфасовано и победната му серия продължава!
Екранът се изпълва със снежинки и изведнъж се пренасяме извън залата! Виждаме baikiro, който се снима сам и излиза от автогарата в Плевен!
Baikiro: Намираме се в естествения хабитат на един много рядък вид, който ще се опитаме да проследим и заснемем за вас, нашите любими зрители. Става въпрос за редкия autismus maximus, по-познат на българите като Неши. Вероятно е последния по рода си, тъй като е изтървал размножителния си цикъл и не знае какво да прави с живота си. Очаква го тъжно и мизерно съществуване, но аз се надявам, че ще успеем да хванем няколко мига от живота му и да ги запазим за поколенията. Това сафари в плевенската бетонна савана тепърва започва!
Екранът отново става на снежинки и се връщаме в залата! Glam4o вече е на ринга и е хванал микрофон.
Glam4o: … и още повече, deren, мисля, че миналата седмица имаше правилната идея. От къде накъде правата на богинята Виксен ще са изцяло изключителни за теб? Ще ти кажа какво, нека…
На рампата излизат TNW! Deren и Vixen са хванати под ръка както винаги, а около тях са Kingpin, Scroller и Mr Enchev!
Glam4o: О, перфектно! Не е справедливо тази абсолютна муза да принадлежи само на теб! Тя трябва да принадлежи на най-добрия! Затова, нека организираме турнир за правата над Виксен! Сигурен съм, че Thunder ще скочи при първа възможност, а и едва ли ти ще искаш да я изгубиш без бой! Остава да намерим четвърти и работата е опечена! Който и да е от твоите солташаци ще свърши работа! Виксен! Не се прави на луда, че не получаваш женски ерекционен еквивалент при мисълта, четирима мъже да се бият за теб!
Deren просто гледа в недоумение. Той крещи нещо на Виксен, после удря Кингпин по гърба и му сочи ринга, прави същото и с mr_enchev! Двамата правят крачка напред, но Виксен ги скастря и поклаща глава! Deren е просто безсилен и вече не може да повярва. Той пада на колене и започва да се моли на Виксен, но тя просто си вирва носа и тръгва да си ходи! Deren продължава след нея на колене, а останалите от TNW също си тръгват!
Glam4o: Е, Pussy Magnet, изглежда този път си обърнал грешния полюс! Имаш до другата седмица да си помислиш и да разрешим това цивилизовано. Иначе… е, ще оставя на въображението ти!
Това е безпрецедентно, уважаеми приятели на спортно-развлекателния бизнес! Виксен всъщност иска да се бият за нея? Или просто иска да накаже Дерен заради миналата седмица? Не знам, не знам, но това момче има съдбоносно решение за вземане! Време е да вкараме следващия мач на ринга! Чакайте малко, камерата отново става на снежинки! Baikiro отново открадна прякото предаване!
Виждаме baikiro, как ходи по центъра на Плевен и задава въпроси на хората, но повечето не му обръщат внимание. Стига до някакви ученички в клинчета.
Baikiro: Извинявайте, извинявайте, търся едно момче, което излиза от вкъщи веднъж в годината.
Момиче: За какво ти е?
Baikiro: Открадна ми световната титла по кеч.
Момиче: Кеч? В смисъл като Рей Мистерио?
Baikiro: Не, не като Рей Мистерио, хвърчащ педераст
Момиче: Обожавам Рей Мистерио!
Baikiro: Не, не, става въпрос за титлата на ACL. Това е друга федерация, по-престижна…
Момиче: Не ми пука! Пука ми само за Рей Мистерио! Ае душкай слипа ве, клефук!
Baikiro: Мама ти и дребна уруспия… Виждате, виждате какво е нивото в саваната, уважаеми зрители. Ще става все по-зле и по-зле, докато не открием местонахождението на Неши-Келеши. Всъщност, усещам, че съм по-близо, усещам го в костите си…
Отново снежинки и се връщаме на ринга! Миналата седмица Yulian предизвика vasko1234 на мач, с условието, че ще му бъде приятел, ако Васко успее да го победи. Това включва и изслушване на няколко топ 5 класации, доколкото разбирам. Yulian е вече на ринга и очаква своя опонент!
Изглежда Васко отново е взел Даниел Гарсия и своя топ 5 присърце! Той дори прави танца му по пътя за ринга, а Юлиан просто гледа с досада. Васко не може да си намери място от щастие, това е огромният му шанс отново да сподели своя топ 5. ГОНГ!
Двамата заключват, Юлиан се измъква и веднага отива зад гърба на васко, опит за германец, но Васко се претъркулва и обръща Юлиан в люлка… 1… 2… повдигане. Ново заключване, Юлиан отново опитва германски суплекс, но успява само да пльосне Васко по корем… лицев захват, двамата се изправят и Юлиан забива противника си в земята с DDT! 1…2… повдигане от страна на Васко, Юлиан обаче му пречи да се изправи на крака и го хваща в armbar, дали ще има предаване? Не, прекалено с близко до въжетата. Съдията ги разделя и двамата отново са на крака, ново заключване, Васко успява да засили Юлиан към въжетата, опит за саблен удар, неуспешен, Юлиан заляга и се оттласква… dropkick и Васко изхвърча извън ринга. Юлиан надъхва публиката и до тук изглежда, че няма вариант да слуша топ 5. Васко отново е на ринга и изглежда по-съсредоточен от всякога. Юлиан замахва, но Васко заляга и успява да го хване в гръб и да го тръшне. Юлиан се изправя и е посрещнат с clothesline, второ изправяне и Юлиан пак е повален, опит за нова офанзива от Юлиан, но Васко е по-бърз… SNAPDRAGON! Какъв Snapdragon само, главата на Юлиан просто беше изплющяна в ринга… опти за туш…1…2…повдигане малко преди три. Васко въобще не е притеснен и тръгва с тежката артилерия… Юлиан е заключен в Sharpshooter, двамата са по средата на ринга и няма мърдане. Вижте агонията по лицето на Юлиан, хватката е абсолютно перфектна! Кой знае колко време е прекарал Васко в гледане на мачове на Даниел Гарсия, досущ 1:1 е. Съдията отново проверява дали Юлиан иска да се предаде, но той е непоклатим, опитва се да пълзи към въжетата, но Васко просто отказва да го пусне. Юлиан успява да се усуче и да се обърне по гръб. Васко е напълно изненадан и получава ритник в лицето. Юлиан се мъчи да се изправи и се обляга в ъгъла. Васко се засилва към него за Helluva Kick, но Юлиан се отдръпва и Васко е заклещен в сглобката…SNAPDRAGON! Отново Snapdragon, този път от Юлиан, туш…1…2…2.9999! Васко беше на една десетохилядна от това никога повече да не сподели своя топ 5. Двамата се опитват да стоят изправени, но просто краката не ги държат. Irish Whip от Yulian и Васко отново е в ъгъла. Юлиан се засилва и може би ще видим Busaiku Knee! НЕ, Васко се отдръпва и Юлиан се забива в ъгъла той едвам се изправя и получава HELLUVA KICK! Васко реши, че ще смени идолите посред мача! Каква напреднала тактика само от този човек! Yulian изглежда, че още малко и ще падне по лице! Васко успява да го хване и BLUE THUNDER BOMB! 1… 2… 3! Той успя, той успя и сега ще се наложи Юлиан да сбъдне мечтата му. Съдията вдига ръката му, а Юлиан лежи в единия ъгъл и още не може да повярва какво се е случило. Васко взима микрофон за съдбоносния момент.
Vasko1234: А сега, понеже успях да спечеля благодарение на най-великия кечист, който се е раждал някога, Сами Зейн, моите топ 5 причини Сами Зейн да бъде лицето на WWE и на развлекателния спорт в следващите 10 години. Номер 5… WWE частично вече принадлежи на арабите, просто е време Зейн да стане пълен шейх и да ги забавлява в пустинята… Номер 4… харизмата му, има адска харизма, напомня ми на нещо средно между Мик Фоли и Браян Даниелсън… Номер 3…
Юлиан се е изправил и гледа ожесточено в посока Васко. Той грабва микрофона от ръцете му.
Yulian: Няма да слушам твоя топ 5, нито сега, нито когато и да е! Не само, че не ми пука за глупостите ти, но явно и на никой тук не му пука! Няма смисъл от теб, никой не те иска за никакъв, затова по-добре си взимай боклуците, напускай и закривай жалката си кариера!
Юлиан хвърля микрофона и излиза от ринга. Васко просто е пребледнял и стои сам по средата. Всичката живителна сила е изсмукана от тялото му. Юлиан го превърна в обвивка, която само населява света на живите само с няколко думи. Какво да очакваме от тук нататък за vasko1234. Има ли въобще как да се съвземе човек от такъв социален остракизъм… Сигналът отново изпращява и отново виждаме снежинки. Явно ще видим baikiro за пореден път!
Да! Baikiro се разхожда сред някакви панелки и вижда група клошари, които са си запалили огън!
Baikiro: Извинявайте, момчета, търся един човек, който не излиза от вкъщи.
Клошар: Откъде пък ще го знаем ние? Ние не влизаме вкъщи, както е очевидно.
Baikiro: Надявах се да е известен дори и сред бездомните, има нещо тангенциално. Виждате ли, открадна ми кеч титлата…
Клошар: Кеч? В смисъл, като Рик Светкавицата?
Baikiro: Да, точно като Рик Светкавицата!
Клошар: Имаше един от моето село, Минчо Бързия, 100% можеше да го бие. Беше единственият българин, печелил мазните борби на сбора. Искаха да му правят паметник. Жалко, че нямаше как да го пратим в световния кеч. Там дали борбите са мазни?
Baikiro: Не, не са мазни… виж, много е просто… търся
Клошар: Рик Светкавицата сигурно не е можел да стъпи на малкия пръст на Минчо. Все пак, пръстът му беше постоянно мазен от борбите и Рик щеше да се хлъзне…
Baikiro: Безнадеждно, безнадеждно, уважаеми зрители. Но все пак, усещам, че стигаме по-близо. Кеч познанията на видовете, които срещам по пътя си, се увеличават. Надушвам вонята на нешеф и експертните му и обстойни анализи. Трябва да продължа това сафари на всяка цена!
Сигналът прекъсва и отново сме в залата! Dmtbg е на ринга и изглежда, че ще опитаме отново мача срещу Хайзенберг!
Чуваме отново познататa музика на Хайзенберг, но никой не излиза за пореден път. Dmtbg е просто бесен и започва да крещи по вървящия титантрон. Той е просто обезумял… Чакайте малко, някой влезе на ринга! Някой влезе на ринга зад гърба на dmtbg! Отново някакъв маскиран тип, целият в черно! Той удря dmtbg в гръб и продължава да го рита, докато е на пода, dmtbg се мъчи да се изправи и отвръща на побоя, но е натикан в ъгъла! Двамата продължават да се млатят! Дали този път наистина е Хайзенберг? Dmt успява да докопа маската, но маскираният не му пречи да я свали! Dmtbg буквално започва да го хапе и маскираният се отскубва… маската е в ръцете на Dmtbg… Това е The Best! The Best е бил зад всичко това! Dmtbg просто не е на себе си, че това отново не е Хайзенберг! Той отново тръгва да бие Бестака, но е посрещнат с ритник между краката и BEST-PLEX! Dmtbg е на пода и се мъчи да се изправи, а The Best е взел микрофон.
The Best: Аз съм най-добрият във всичко, дори съм най-добрият възможен Хайзенберг, по-добър от оригинала. Преди малко ходих за риба. Ако той вади толстолоби, аз мога да извадя моруна с голи ръце! А сега, dmtbg, ще видиш, че най-лошото тепърва предстои!
Dmtbg получава ритник в главата. Някой излезе от публиката! Gboy се включва в побоя! Какво трябва да означава това?!? Gboy и The Best просто смазват dmtbg! Лежляко върви по рампата и изглежда, че ще се присъедини! Нямаме бюджет за още един ринг, по дяволите! Ще го убиете! Ще го убиете! Спрете това! Няма кой да го спре… наистина няма… Лежляко е почти до ринга… и получава удар със стол в тила! THE_ENEMY е излязъл с бясна скорост и просто буторяса Лежляко в главата! Сержантът е тук и раздава правосъдие! Той влиза на ринга и успява да цапне The Best със стола. Gboy пада под въжетата и се измъква. Публиката е на крака за Сержанта! Той взима микрофон
THE_ENEMY: Аз и ти, gboy, аз и ти тук и сега! Това приключва още тази вечер! Докарайте ми рефер!
Gboy изглежда напълно съгласен и готов за мач. Двамата влизат на ринга. Явно ще го видим и това ще стане възможно най-бързо. ГОНГ!
И това е просто въргал. Нямам да видим никакви префърцунени хватки, двамата си разменят тупаници, Енеми натиква gboy в ъгъла и го спуква от бой, съдията едвам ги разделя и мачът започва отначало. Енеми отново тръгва с тупаници, но е хванат и получава T-bone суплекс. Той се изправя и е повален със саблен удар. Gboy не губи време и пробва elbow drop, но Енеми се отдръпва и успява да нанесе ритник в главата. Двамата са на пода и продължавата да се млатят. Съдията отново ги разделя, но Енеми е просто непреклонен и същата ситуация се повтаря! Gboy е натикан в ъгъла и отнася зверски пердах… Дали ще видим поне още едно кеч движение…
СНЕЖИНКИ О, не, не по средата на мача!
Бай Киро отоново се разхожда из панелената джунгла!
Baikiro: Сторгозия! Няма да намерите друго място, което да гъмжи от толкова отрепки и боклуци. Вече съм сигурен, че съм на прав път! Ей, лелче!
Бай Киро тръгва да бяга към някаква лелка.
Baikiro: Може ли да те питам нещо? Търся едно момче, което не излиза от вкъщи…
Лелка: Не мога, заета съм, ще изтърва Ариел Хелуани…
Baikiro: Ариел Хелуани… как точно слушаш Ариел Хелуани?
Лелка: Комшията отгоре го надува постоянно веднага след като излезе. Тони Сторм ще е гост този път, бездарната AEW пача…
Baikiro: Интересно… В кой вход живееш точно?
Лелка: Ей оня там!
Baikiro: Благодаря ти, лелче, не знаеш колко много мъка спестяваш на всички!
СНЕЖИНКИ
Връщаме се обратно в залата! Мачът е приключил? Точно така, мачът е приключил, а гонгът не спира да бие! Енеми лежи по средата на ринга, окървавен, а Gboy и The Best са над него. Господи, The Best е също целият в кръв! Този човек едвам стои на краката си, но е поставил метален стол на гърлото на Енеми и се е подпрял върху него. Gboy излгежда повече от доволен. Лежляко още е на пода до ринга и няколко медицински лица се опитват да го повдигнат на носилка, но безуспешно. Gboy стъпва върху Enemy в знак на победа и камерата приближава към него.
Gboy: ACL, по мой образ и подобие!
@ЧОТУДЕ @WereWolf @baikiro @Glam4o @deren @Vixen @mr_enchev @Kingpin @Scroller @yuliyan40 @Vasko @dmtbg @King of Jotunheim @uncleG @THE ENEMY