Отново сте с ACL Fire! Светлините при нас са съвсем малко по-ярки, мачовете съвсем малко по-жестоки, но това “малко” е разликата, която прави спортното забавление пълно! Приготвили сме ви страхотен главен мач на последното шоу, преди следващото ни PLE. След бруталната атака миналата седмица, dmtbg ще се изправи срещу The Best! За четвърта поредна седмица dmtbg иска нормален мач и може би тази вечер ще го получи най-накрая. Също, ще чуем и… става някаква суматоха на сцената! Чувам викове и крясъци! Това е Thunder! Thunder излиза на рампата и влачи ExplicitVixen за косата, която е цялата в сълзи. Този човек напълно прекрачи всякакви граници! Thunder хваща Виксен и я качва на рамото си, след което я хвърля на ринга и взима микрофон.
Thunder: deren, нефелник такъв! Ако харесваш как е наредено лицето на жена ти, по-добре си докарай задника на ринга веднага!
Thunder извади вилица отнякъде! Това няма как да е истина…
Thunder: Няма да ти се моля, ако аз не мога да я имам, никой няма да я има! Deren!
Господи, той забива вилицата в челото на Виксен! Виксен кърви като заклано прасе. Това вече трябва да е подсъдимо… Кръвта се стича по лицето ѝ заедно със сълзите. Виждал съм всичко за толкова години кариера, но това дори на мен ми е трудно… Deren излиза на рампата… слава Богу. Той също не може да повярва какво се случва. Thunder пуска Виксен, която излиза от ринга и пълзи на четири крака. Тя се свива в краката на Deren! Гледката е напълно покъртителна!
Thunder: Приемаш ли турнира?
Deren просто вече гледа в точка и е целият пребледнял. Виксен не спира да ридае. Това е най-лошото нещо, което се е случвало на TNW до момента. Deren също взима микрофон.
Deren: Приемам…
Виксен грабва микрофона от ръцете му.
ExplicitVixen: МРАЗЯ ВИ! МРАЗЯ ВИ ВСИЧКИТЕ!! НЕЩАСТНИЦИ!!!
Deren се опитва да я успокои, но тя само го блъска и се търкаля по пода. Излиза медицинския персонал да ѝ помогне. Deren просто е вдигнал ръце и крачи назад към изхода. Наистина ще видим турнира за ексклузивните права върху Виксен.
Кратко прекъсване, докато се уверим, че тази грозна сцена е приключила. Виждали ли сте извънземни? Не? А искате ли да видите ИЗВЪНЗЕМНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ на ринга и извън него. Точно така, само при нас, само в ACL! Вече гледате ACL? Извинявам се, рекламирах шоуто, което гледате по време на шоуто, което гледахте. И обратно на на ринга!
Отново виждаме пилешката суперзвезда - ЧОТУДЕ. Той се перчи по пътя към ринга и клати глава в ритъм с музиката. Той е вече 2 - 0 откакто е дебютирал в ACL. Миналата седмица избегна съвсем истински опит да бъде сготвен от WereWolf. На ринга има поставен специален пиедестал, а не него има нещо, покрито с черна кърпа. ЧОТУДЕ е повече от ентусиазиран, да чуем какво има да каже.
ЧОТУДЕ: Ку-ку-ригуууу! Миналата седмица избегнах срещата с топора и дръвника, побеждавайки възможно най-некадърния селянин. WereWolf, ако искаш да опиташ отново, тук съм и съм готов отново да докажа, че пилетата сме върховната форма на живот! Но стига величаене! Не защото не съм велик, а защото имаме важна работа! Уважаеми фенове на ACL, искам да ви представя новата ACL Featherweight Championship! Не, не става въпрос за категория “перо”. Става въпрос, че перото е по-могъщо от меча, или по-просто казано, дори едно мое перо може да надвие който и да изпратите срещу мен! Точно така, едно мое перо тежи колкото целия ростер на ACL! Защо? Защото петлите просто излъчваме тестостерон! Във всяка фибра на всяко мое перо има повече тестостерон, отколкото можете да измерите у всеки кечист в съблекалнята. Хората ядат петелски топки, за да си вдигнат тестостерона, а при мен топките са дар от природата! И така, отново отправям предизвикателство! Ако някой има топките, се опита да вземе тази титла от мен!
Отново, каква заявка от страна на ЧОТУДЕ! Новата титла изглежда потресаващо! Титлата е буквално перната! Прилича на някакъв индиански кошмар! Дали има кой да отговори на това предизвикателство?
Говорейки си за тестостерон, виждаме пълното олицетворение на тестостерона - Sugarev! Той крачи към ринга и сочи пилето заплашително. ЧОТУДЕ е видимо притеснен, но остава непоколебим и изглежда готов за опонента си. ГОНГ! Sugarev влиза на ринга и изплющява огромен шамар на пилето. ЧОТУДЕ е зашеметен, но Sugarev не губи време и започва да блъска главата му в сглобката, след което го хвърля с германски суплекс и позира за публиката! Вижте колко дефинирана мускулатура има този абсолютен спесимен! ЧОТУДЕ отново е прав и отново отнася тупаници от Сугарев. Scoop slam, изправяне, ритник в стомаха и пилето е подготвено за пауърбомба. ЧОТУДЕ обаче се изплъзва и излиза от ринга, след което панически започва да бяга около него, като пиле без глава. Едва ли чисто новият ни пернат шампион очакваше чак такава доминация над себе си… КОПИЕ! Какво потресаващо копие от Сугарев! Той засече ЧОТУДЕ извън ринга и просто го преряза на две. Навсякъде хвърчат пера! Дали това ще е най-късото царуване на шампион в историята на ACL? Пилето е върнато на ринга...1… 2… повдигане. Има още живот в този петел, уважаеми приятели на професионалната борба! Сугарев отново хваща пилето и го наглася за бомба… ЧОТУДЕ е горе, но започва да кълве лицето на Сугарев и е пуснат, след което нанася мощно DDT! И двамата са на пода, а съдията брои… 1…2…3…4…5…6…7…8… Виждаме как отново се изправят, и двамата са в срещуположни ъгли… Сугарев се засилва за ново копие, но ЧОТУДЕ се отдръпва и опонентът му се набучва на сглобката. Пилето се възползва веднага, roll-up…1…2… повдигане. Сугарев отново е прав и отново пробва засилка, но е препънат с drop toehold и ЧОТУДЕ обръща в crossface chickenwing… Рамото на Сугарев изглежда, че ще излезе от ставата. Никой от двамата дори не е близо до въжетата… Чакайте малко! Сугарев просто се изправя! Той вдига пилето като мъртва тяга, докато ЧОТУДЕ му държи ръката… POWERBOMB! 1…2…3? Не! ЧОТУДЕ успява да повдигне рамо с последни сили! Какво е нужно, за да бъде разфасовано това пиле? Двамата отново се опитват да се изправят! Сугарев се оттласква от въжетата и получава пилешки крак право в лицето! ЧОТУДЕ просна противника си и се държи за въжетата, защото иначе просто няма шанс да остане прав! Дали ще видим пилето да лети? Да! ЧОТУДЕ прелита три четвърти от ринга и удря Сугарев с Chicken Splash! 1…2…3! Победител и все още ACL Featherweight шампион - ЧОТУДЕ! Пилето едвам спаси кожата в този мач. Солидно представяне от Сугарев, но има нещо в този пернат младеж, което просто не се отказва!
Нека не губим нито секунда, защото е време за вашия MAIN EVENT!
На рампата се качва Ламборджини Диабло, каква абсолютна класика! От него излиза The Best и веднага го напада банда моделки, коя от коя по-хубава и дългокрака. Момичетата се надпреварват да го съпроводят до ринга и го чуваме как казва “спокойно, спокойно, има за всички”. Моделките го наобикалят и The Best се качва на ринга, очаквайки противника си!
Какво по…? Да не сте объркали нещо в апаратната? Не! Това наистина е dmtbg! Вижте го само, облечен във възможно най-скъпия костюм, който лепне по него перфектно! Dmtbg хвърля цилиндъра си в публиката и вади две огромни пачки от вътрешните джобове на сакото си. На рампата идва паяк, който прибира ламбото на Бестака, а dmtbg се разплаща със шофьора. Моделите на The Best тотално забравят за него и наобикалят dmtbg, който започва да слага банкноти в деклотетата им! Цялата тази вакханалия тръгва към ринга, докато dmtbg просто прави фонтани от пари, изхвърляйки останалите долари в публиката! Изражението на The Best е напълно отровно, изглежда, че ще пукне от завист всеки момент! Dmtbg сваля официалните дрехи и се качва на ринга. The Best тепърва открива перфектния враг в лицето на противника си! Да започваме! ГОНГ!
Заключване, dmtbg обръща в хедлок, но The Best просто се отскубва и нанася огромен тупаник в лицето му. И това вече е абсолютен въргал. Двамата се млатят по средата на ринга, а съдията се мъчи да ги раздели, но безуспешно. Dmtbg набутва The Best в ъгъла и продължава да го налага! Реферът застава между двамата и виждаме за секунда някакъв ред в този мач. The Best обаче бърка в очите на Dmtbg и на свой ред го вкарва в ъгъла, нансяйки му абсолютен побой. Съдията се опитва да брои до 5, но на никой не му пука! Реферът заплашва, че ще ги дисквалифицира, след което отнася шамар от dmbg и The Best го довършва с големия ботуш! Двамата продължавата да се млатят, а този мач е напълно извън контрол! The Best опитва паурбомба, но е блокиран, след което отнася discus elbow в лицето! Изглежда dmtbg поема някакъв контрол… някой прескочи оградата! Gboy! Gboy е на ринга и удря dmtbg в тила. Това вече е абсолютен побой и двамата с The Best започват да ритат dmtbg, докато е на пода! Абсолютно всички са аут, след като Лежляко потроши сцената преди две седмици! Няма ли кой да се намеси и да спре това недоразумение?
Vasko1234 тича към ринга! Това момче нямаше никакъв късмет напоследък, но това му е шансът да спечели съюзник в лицето на dmtbg! Той е на ринга, gboy и The Best започват да отстъпват, а dmtbg едвам се изправя! Васко замахва към gboy… и удря dmtbg! Какво по дяволите се случва?!? Вече и тримата налагат бедния милионер, който се мъчи да се измъкне, но просто не му стигат силите! Gboy взима микрофон!
Gboy: Нека ви представя най-новият член на World War Gboy - vasko1234! След като беше прецакан, сдъвкан и изплют от системата, vasko1234 желае същото отмъщение срещу ACL, което желае всеки атом от съществуването ми. Без значение дали вършеше зло, или добро, резултатът за него беше един и същ - подигравки и отхвърляне. Vasko1234, вече си у дома! Добро, зло… войната… войната никога не се променя! А сега, мисля, че е време да запознаем отблизо нашия приятел dmtbg с единствения и неповторим - Лежляко!
Лежляко излиза на рампата и тръгва към ринга. Той е абсолютната дефиниция за сила, която не може да бъде спряна. Другите трима на ринга държат dmtbg и го карат да гледа как смъртната му присъда се приближава. Лежляко е почти до ринга… и получава удар в главата с патерица! Това е Rcade! Rcade е целият бинтован и със шина на крака, но просто буторяса Лежляко между очите с патерицата! Rain е влязъл от другата страна на ринга, а THE_ENEMY търчи през публиката. Rain е още сам срещу трима, но смъква The Best с Dropkick. Gboy и vasko1234 започват да налагат Rain, но THE_ENEMY влиза на ринга и въргалът е пълен! Суплекс за gboy от THE_ENEMY! Сержантът е жаден за отмъщение, след това, което му се случи миналата седмица. Rain още е на земята, a vasko1234 просто изритва Енеми между краката! Gboy издърпва Rain извън ринга, боят се разсипва по цялата зала… Това е Юлиан! Юлиан няма да стои безучастен, не и при толкова равен мач! Не и при тази тежка омраза към vasko1234! Той вече е на ринга! КОПИЕ! Васко е проснат на земята и вдигнат за суплекс… BRAINBUSTER! Gboy и Rain се бият в публиката! Gboy просто се мъчи да избяга! Rain влиза обратно на ринга! Rcade и Енеми влачат Лежляко, за да го качат на ринга, Юлиан им помага… Лежляко вече е по средата, не знам какво са замислили тези хора, но огънят на възмездието гори в очите им! Rcade остава извън ринга, а останалите се качват на въжетата, по един на всяка сглобка… не ми казвайте че.. НЕ! FOUR CORNER MASSACRE! Рингът е на парчета! Рингът се срути, а Лежляко беше размазан, не от един, не от двама, не от трима, от цели четири човека! Gboy стои на изхода в публиката и не може да повярва на очите си! На световната му война беше ударена зверска спирачка! Rcade държи микрофон!
Rcade: Господа! Тази Събота! Една клетка! Два ринга! Три думи! WAR! FUCKING! GAMES!
Rcade обяви немислимото! Тези два отбора ще се изправят един срещу друг във възможно най-бруталния тип мач, който някога е съществувал! Числата обаче все още не излизат, вероятно gboy ще трябва да търси нови съюзници… Екранът в залата светва и виждаме Нешев, който отново е на бюрото си, обграден от филии с пастет. Световната титла още е на рамото му и е в още по-окаяно състояние, със засъхнали петна от лютеница и обща мръсотия по нея. Нешев ръкопляска…
Neshev: Каквото и да правите, не е от значение. Можете да се биете за бъдещето на жалката си компанийка, но световната ви титла е у мен и мога да заявя, че няма да я защитавам на посредственото ви събитийце. У мен е и ножа, и хляба… и пастета, и титлата!
Нешев отхапва лакомо от едната филия и започва да мляска.
Neshev: А сега, ако ме извините, имам важна работа…
Чуваме позвъняване! Нешев изглежда видимо притеснен, но продължава да дъвче! Той става от стола си и взима камерата със себе си. Чуваме някакво хлопане по вратата му!
Baikiro: Нешев, боклук! Излизай и върни титлата! Нямаш си на представа през какво минах, за да стигна до жалкия ти задник! Айде излизай, че нямам цял ден!
Neshev: Това е моята крепост и няма да я пробиеш никога! Тази титла няма да бъде защитавана! Ще се пенсионирам като шампион от вкъщи!
Baikiro: Все тая, отивам до Парктикер. Знам, че няма да излезеш докато се върна…
@Thunder @deren @Vixen @ЧОТУДЕ @Sugarev @uncleG @King of Jotunheim @Vasko @Diego Aires @Rain @yuliyan40 @THE ENEMY @dmtbg @baikiro

ExplicitVixen Tournament Semi-Final
Galm4o vs. Deren
ExplicitVixen Tournament Semi-Final
Thunder vs. mr_enchev
ACL Featherweight Championship Open Challenge
ЧОТУДЕ (c) vs. ???
ExplicitVixen Tournament Final
??? vs. ???
War Games Match
World War Gboy (gboy, vasko1234, Лежляко, The Best и ???) vs. Team ACL (Rcade, THE_ENEMY, Rain, Yulian, dmtbg)
ACL World Championship
Baikiro (c) vs. neshev