И аз подобно на @Scroller пропуснах и двата женски мача. Не толкова, защото са женски, а защото нямаха никаква интрига за мене. Сина и Доминик направиха ок мач, но по-скоро изби на енгъл в един момент. Не знам Сина как се е навил да селва за Роксан Перез, ебати недоразумението. Айде, Брок да те набие не е срамно, даже напротив. Можеш да излезеш другата седмица и да кажеш "Брок Леснар се опита да ме унищожи, но съм още тук!". Обаче Роксан Перез да те набие, другата седмица като излезеш, не знам кой ще те гледа като заплаха. Лелката с парцала, която бърше бекстейджа, това ще ти е следващата вражда и пак е много щедро. Завръщането на Лив беше просто ок. Много ме дразни, че когато някой се завръща изненадващо, трябва да му пуснат музиката и да излезе през главния вход. Отнема минута-две и ако има някой на ринга, чака като пълен дебил да се нафръцка завръщащия се. Изненадващо за мене ще е някой да прескочи оградата и да влезе на ринга, но не... Трябва да имаме поп, Хиксовете е станал пълен moment-merchant.
Мъжкия War Games... тегава работа. Не е тайна, че не харесвам този тип мачове. Огромно кибичене и чакане да се случи нещо. Остави това, клетката пречи да гледаш. Да беше само едното или другото, ама двете заедно... Маскираният съм почти сигурен, че не е Джерико или Ролинс. Джерико е с телосложение на скротум в момента, Ролинс е пълен глист. Тоя имаше и гръб, и гъз, така че почти сигурно е някой друг. Кой ще се окаже вече е напълно отделен въпрос. Слабичък турнир със слабичък ME. AEW: Кръв и лайна имаше проблеми, но беше доста по-добро като изпълнение.