RCade Изпращам хиляди молитви за решителна победа на Русев над японския циганин и да му напише "Локо Пловдив" на гърба след края на мача.
RCade Тъжно ми е за Брейкър и Рийд, приличат на сотаджии вече. Имах страшно голяма надежда за Брон, но нещата отиват на "охрана сме на Ролинс". Преди 1-2 седмици имаше много повече фокус върху него, костюмчета, едно-друго. Пънк няма как да не го набутат в MITB мача. Отделно, че е прекалено историческо, за да не спечели и да не кешира на Сина. Наистина се надявам да съм прав. Dragon Lee е пълен самоубиец, не съм очаквал от него никога такива неща. Досега ми беше много постен, някакъв странен съюзник на Мистерио. Даже май не са споменавали LWO скоро, нали Рей е контузен. MVP на мача между него, Пента и Гейбъл. За AAA никога не ми е пукало, но може да хвърля едно око на шоуто, което рекламираха малко по-нататък. Миро очаквано преби японския циганин и ще фюди със Шеймо, който е в плачевна форма. Дано да не продължи дълго. Жалко, че набутаха цялото нещо в някакъв къс сегмент. Май никой от двамата не получи интро. Претупаха работата. Искам да отбележа, че Лайра и Беки са сгодени/омъжени за ебати смешниците. Единият ходи с турски анцуг на Backlash, другият се облича като лапе на Хелоин. Радва ме как срещнаха трите главни истории в ME. Липсваше ми много кечисти да имат някакви естествени интеракции помежду си, не само светът им да бъде ограничен до историята им в момента. За мене беше пълен минус на ерата Винс след 2010-та, примерно.