Коди е машина. Достатъчно съм коментирал в миналото майсторството му на микрофона, както и харизмата му, нищо изненадващо тук, но нещо което си заслужава да се добави е развитието на образа. Огромен минус при повечето топ бейбифейсове от близкото минало на WWE е липсата на чисто човешки качества и правдоподобност (най-вече го виждахме при Сина, но не само). Коди обаче излиза и прави злобен траш талк, изброявайки един по един всички които го нервят, той е топ бейбифесй, но си губи темперамента и се ядосва когато е бил прецакан. Именно това го прави и по-симпатичен и е лесно да рилейтнеш. Иначе като нищо в лонг търм това да е някакво полагане и за хийл търн, понеже в последните няколко месеца го виждахме да злобее откровенно, да пребива хора, както и да използва не съвсем легални методи в мачовете си. Но дори да е така, Роудс си остава един от най-добре построените характери в WWE и е удоволствие да го гледаш.
Визият дръпнаха много надолу след контузията на Ролинс. В момента са ми супер мид. Като цяло липсата на харизматичен лидер си казва думата. Логан Пол просто няма аурата, да не говорим че там букинга с който го добавиха беше малоумен. А и цялата логика на предателството на Брон беше, че той иска да вземе лидерството, докато в момента изглежда, че той отново стои на опашката зад хора като Логан и Леснър. Изобщо не знам какво направиха там и какво търсеха с тези решения, но до момента не им се получава особено.
Не е лоша мелодрамата при женските бейбифейсове. Тези сегменти между Рия и Шарлът са направени готино и донякъде ме карат да ми пука за мача.
Драгунов е нисък Гюнтер. Има някакви данни пичът, но няма образ. Хем искам да им се кефя на такива пичове, хем като са само някакви перформери и нищо друго, си го има усещането за ванила.