Насраха цялата библиотека, която я имаше в Нетуорка. По принцип имах акаунт и преди да пуснат WWE и много се зарадвах, като чух, че ще местят контента в Нетфликс. Викам си "айде, ще гледам WCW и стари RAW-ове от Атитюда", ама кур. Няма ги сигурно 90% от нещата. Намират се някои знакови епизоди на RAW, има и в WWE Vault, където пък трябва да цензурират една камара работи заради политиките на Тубата. Въобще, майстори са да прецакват хубави неща.
За филмите не ми се говори, ту има някой, ту няма. Най ме кефи като не могат да си оправят правата за дистрибуция. Голям фен съм на "Американски пай", гледал съм повечето серии, даже разни, които бяха Direct to DVD. Отварям Нетфликс и виждам, че мога да гледам Американски пай 2. Хубаво, де, ама първата част я нямаше. Добре, викам, аре, ще гледам 2 и 3, щото са с оригиналния каст. Добре, ама и третата я нямаше. Можех да гледам само 2 и 4 (която ми е любим боклук, но все пак). Къде е логиката? 🤡
Със сериалите е същото, правят някаква нечовешки глупости. Няколко месеца имаш Зайнфелд, после го нямаш. Навремето имаха 70s Show, на което също съм огромен фен и го махнаха. Хубаво де, пуснаха си техен reboot That 90s Show, в който пак участват Къртууд Смит и Дебра Джо Руп и е пълно лайно. Ама си викам добре, сега ще пуснат и 70s Show пак... и пак КУР. За оригиналните им сериали чак не ми се говори какви са ужасни. Тия лапета от Stranger Things вече сигурно имат деца, още играят 14-годишни. Продуцират един сезон по 5 години.
Поне филмите, които имат са в 4К, или каквото друго максимално качество се намира. Понякога пускат готини неща от преди 10-20-30 годни с качество като сълза, така че си заслужава. Но каталогът се мени толкова често и произволно, че ми танцува по нервите. В Прайм Видео е същото, но там е просто гигантски каталог, с уговорката, че не всичко ти е включено в цената. Примерно има безплатни неща и е все едно Нетфликс. Ама ако искаш да гледаш някой филм на Куросава от 53-та, можеш да им дадеш 7-8 долара еднократно и да си го добавиш в библиотеката. Намерих някаква модерна адаптация на "Трудно е да бъдеш бог" на Стругацки в Прайм преди няколко години. И пак им липсват адски много неща.