Много ми хареса шоуто, гледах го без скип цялото.
За мен сегментът в началото беше перфектен между тримата. В AEW рядко има промота тип "ма аз съм много силен, ей ся ща бия кат тъпан" и точно това ми харесва. Много по-реалистични и сериозни са нещата и няма cartoonish усещане, както е в WWE.
Хангман Пейдж беше много, много мрачен образ и враждата му със Суърв спокойно може да се приеме за най-личната в историята на AEW изобщо. Има хубаво развитие на образа, опит да преодолее нещата и т.н. Но все пак ненавистта между него и Суърв си е там и не изчезва само защото и двамата са фейсове (нещо, което обикновенно се случва в кеча и е тежка логическа дупка).
Появата на Оспрей също беше на място, като това "хората отново започнаха да вярват в нас" беше фраза към публиката и то се усети. Стана и вайръл момент в последствие, повечето кеч сайтове, влогове и прочее го отразиха.
В момента враждата за титлата покрай Хангман и Моксли ми е интересна, защото най-накрая има някаква цел. AEW титлата беше по история "отвлечена" от Моксли и стейбъла му, защото един вид се обявиха против компанията. И няма нищо по-лочгично и нормално от това, оригиналните лица на AEW да застанат и да остаяват ценностите, които организацията представлява. Има логика и Хангман и Оспрей са перфектни за подобно нещо. Надявам се и Суърв да е замесен и да ги видм тримата срещу DR. Това ще е вече наистина качествен сблъсък със старпауър.
Винаги съм смятал, че беше брутална глупост да изправиш МЕ стейбъл като DR срещу разни мидкардъри и джобъри и точно тая грешка направи целия рейн на Моксли постен и незначителен. На кой му пука, че е победил Ориндж Касиди и разни подобни. Сега най-накрая е срещу МЕ материал, както и трябва да бъде.
За мен е много силна история това, аз точно такива неща искам да гледам.
Mark Briscoe, Speedball Mike Bailey and WIllow Nightingale vs. Gabe Kidd, Jon Moxley and Marina Shafir - хубав мач, което е нормално за Дайнамайт и съвсем закономерни победители в лицето на DR. Даже бих казал, че трябваше да спечелят с повече доминация, но в AEW няма такива работи за съжаление.
Майк Бейли ме кефи жестоко.
No Disqualification Tag Match: Anna Jay and Harley Cameron vs. Megan Bayne and Penelope Ford - Явно вървим към отборни титли в женската, за което няма лошо, но с AEW шампионите винаги са проблем. В началото е някакъв хайп и после много бързо всичко се прецаква, като в един момент вече се губи целият смисъл. Дано да не стане и тука така, ама ...
Иначе мачът беше хубав, опитаха се колкото могат да го направят интересен. Просто не са добри на ринга и повечето неща изглеждаха доста зле, но каквото е - такова. Фен съм на Анна Джей и Харлей Камерън и се надявам да им дадат пуш - не им е силата между въжетата така или иначе, но са готини като образи и са харизматични, като в случая това ми е достатъчно.
Trios Match: The Opps vs. Frat House - Frat house са тия "колежански братства" , дето ги гледаме по филмите. Това пердставлява тоя гимик. Едно от готините неща на AEW е, че понякога канят някакви джобъри за едно-две шоута, предполагам местни момчета, и така разнообразяват. Любимци ми остават идиотите "Железните диваци" 😃 - тия бяха страшно забавни нечовеци. Типичен скуош, даже накрая доста бочнаха финиша, но карай - и без друго на никой не му пука толкова. Забавна част от шоуто е това и дава малко разнообразие. Освен това AEW кечистите изглеждат силни, като убиват някой местен кечист.
Нямам никаква представа коя (и къде е ) Текла и не знам защо се предполага да имам. Огромен проблем на Тони Кан е, че си въобразява, че всички сме запознати с разни инди кечисти и трябва да маркваме като се появят от нищото. Тая мацка може и да е интересна, но на тоя етап е абсолютно непознато име, ако не броим шепа топ смаркове и люти фенове на женския кеч. Трябваше да я хайпнат, да й направят разни видео пакети и прочее - не е толкова трудно, да му се невиди. Ако искат да ми я пробутват като нещо интересно, редно е да я презентират някак си. Много тъп дебют.
Мистико не е част от ростъра на AEW, но участва понякога в техни шоута. Той е от малкото, които компанията презентира качествено ... май единственият всъщност. Мисля, че ще се бори на Кълижън днеска.
AEW TNT Championship Match: Adam Cole vs. Kyle Fletcher - за Адам Кол изобщо не ме *** в момента, бях го забравил тоя маниак. Тъпо, че от МЕ стана най-обикновен лоу-кадрдър след контузията си, но какво да го правиш. Дано се получи хубава вражда с Флетчър. Двамата имат химия и може и да стане нещо. Засега сме видел само началото, няма още много какво да се коментира.
AEW International Championship 4-Way Qualifier Match: Brody King vs. Josh Alexander - това е едно от нещата, които обичам в AEW, никъде другаде няма да видиш толкова време за такива мачове и толкова много да се раздават кечистите. Джош си е на местото в AEW и даже мисля, че тряваше той да спечели тука. Броуди е интересен и изглежда голям и страшен, но Джош е по-свежото име в момента и щеше да е добре да получи тоя пуш. А и цялата идея за мидкард атракция с елиминационни мачове с кечисти от различни страни, които накрая да се борят на спешъл ивент е добра и интересна. Клише е, но работи. Чакам тая вечер Кълижъна и дано да имам време утре да го гледам, че май пак ще го пропусна 🙁 .Но Командер срещу Клаудио ще е хубав мач, убеден съм, че ще си заслужава гледането.
Тони Сторм и Моне закриха шоуто, което достатъчно ясно показва как гледат на тях от компанията. Това е МЕ атракция и може да се окаже и по-голямата враджа за All in даже от тази за титлата при мъжете. Промотата не бяха лоши, макар че Тони на микрофона винаги ми е била странна, особено в тоя кринджав образ. Но пък е факт, че й се кефи публиката. Моне е перфектна за хийл и мисля, че ще извади максимума от Тони Сторм.
Освен това сблъсъкът е непредвидим и който и да загуби изглежда като да е важно за кариерата му, което в кеча е голяма рядкост.
Ще видим как ще се развие враждата, но засега започва добре. Не беше нещо невиждано, но не беше и зле.
AEW почват да си връщат инерцията лека по лека, което пък е многоважно сега, при кризата в WWЕ.