Така, така. Всички говорите много интересни неща, но има един човек от вас, а може и повече от един да е, който е извършил престъпление. Сигурен съм в това, а и моя колега @Diego Aires съм сигурен, че е на моето мнение. Използвайки уликите, които имаме, нека ви припомним, че тялото на господин Митранди Вихрониев е намерено в кошара, а един от вас каза многократно, че обича животни и прекарква доста от свободното си време в оборът. Това е Гюлю Вихрониев - Дюлата @dmtbg . МОМЧЕ, добре се правиш на прост. Но пред теб са двама от най-добрите детективи в България. Няма просто така да те оставим, казвай веднага имал ли си някога скандали със своят баща? И като казвам скандал, то имам предвид да те е ядосал с нещо, да е искал да прави нещо с животните, което на теб не ти е харесвало...Може мотивът да е всякакъв, но нещо ми намерисваш, момче. И е добре да започнеш да говориш и да ни кажеш какво знаеш, защото моят колега няма да те пожали, ще те хвърлим в ареста, ясно ли ти е? Съмнителен си ми Гюлю. Очаквам обяснението ти пред българският Хюсню Чубан. А и също имам въпрос и към Горун Вихрониев @STARRCADE . Имал ли си някога нужда от пари? Това също би бил добър мотив за убийство...Може да си нямал пари, да си убил баща си и да си го хвърлил в кошарата като боклук. Така ли е? Обяснявайте, че вече ми се изчерпва търпението! Очаквам вашите отговори, останалите също да си седят на местата, защото и на вас не ви вярвам много. След като те ми кажат това, което искам да знам, после ще питам и вас!