Raw-а беше добър, но шоуто е добро не заради букинга, а заради звездите там. Когато има хора като Рейнс в шоуто с Коуди Пънк, Леснар, Дрю и останалите, то нещата нормално да се получават, но всичко ще отмине, когато приключи турнира.
Опенинга - много силен. Roman беше на ниво. Шампионите седяха добре и определено се заформи може би единия Main Event за манията, който изглежда, че ще е сигурно Reigns - Punk. Имат историята и причината заради това, така че не вярвам WWE да пропуснат тази възможност. Reigns - Rhodes 3? По-скоро не сега. Това трябва да се пази за манията при Арабите или изобщо да не го правят отново. Не защото не беше силно, а защото може да развалят магията на враждата им. Трябва много да се внимава, защото си е mega money match. Reigns - Punk пък също е mega money мач и ще е идеален за тази мания в главния мач на втората нощ. Punk ще е по-добрия Световен шампион следващите месеци. Cody ми е супер безинтересен. Самия той е много добър на ринга и на микрофона. Не мога да си кривя душата, Cody е добър. Обаче букигна му е... Леш. Въобще не правят интересни неща с него. Никаква интрига няма, никаква история не се гради. Просто ей така му пускат някакви вражди, колкото да прави защити.
Жените бяха skip. В момента не са ми толкова интересни.
Не мисля, че Доминик ще загуби от Сина на турнира. Джонката взе титлата, колкото да стане Grand slam. ДомДом беше интересен шампион и доста добре се развива. Определено ми е един от pick-овете за куфара догодина.
Гюнтер със сигурност ще спечели турнира за последен опонент на Сина и една победа над Джон Сина в последния му мач ще го изстреля още по нагоре. Даже няма да се учудя да вземе мелето и да е опонент на Cody на манията за WWE титлата. Това вече ще бъде интересна вражда. Гюнтер си го пушват нонстоп, така че това не би ме изненадало да се случи.
Lesnar открадна шоуто, хахаха. Брутален. Brawl-а беше добре, Roman отново излезе мега силен, както трябва да е. Усеща се, че отново доминацията му се връща и точно заради това си мисля, че може би с Punk ще се срещнат на манията. Само че сега на турнира повече виждам heel-овете да спечелят. Може би нещо ще стане при фейсовете и най-вече при Punk и Reigns. Някъде там ще се обърка нещо и така ще им дойде загубата, не знам. Jey въобще не ми е за някакъв ultra beast heel. Последните месеци беше потресаващ, а беше мега пушван. Няма и спомен от преди две години. Само че като е с Jimmy седи много добре. Най-добрия избор е да го обединят отново с брат му и да се върнат в Tag-а. Single дивизията не е много за него.