Vasko Да Гюлю, кажи я, нека чуем!
Начи вижти ся, първата ми раута кат излеснах ут болницата беши да утида да си нахрана жиотнити и да им изрина гувната, щот Януари @THE ENEMY пучиваши, многу и стреснат и той...дури и на кубилта Йофка дет ма пудриди тъй и ма дукара ду тез мъки да ма були тъй задника се ино ми са изридиха десет чуека да ма такоат - и на нея изчистих.
Убачи, в гулямуту гувно на Йофчиту КО ДА ВИДА? - нещу многу странну, слушайти ся.
Начи аз пу принцип ѝ ровя пу лайната да гледам да ни исире някви червии, амьеби или пък чехълчита (и язи знам тук там нещу ут моя племинник, да ми и жив и здрав на чичу юнака @yuliyan40 ), да ни ми и болничка нещу, чи нъли кат га такоам да ни зарази и мени. Та вътри в изпражненииту имаши парченци хапчи.
Туй хапчи ко праи там, ко и тва, нямам никва пиридстава.
Почвам да си мисла, чи някуй и гу и бутнал тва хапчи да можи да са ядоса и да са опитат да ма учистят и мени. Явну убачи, урганизъмът ни гу и усвуил цялту иначи мойши и да ма убий на мясту.
Пак казувам - някуй и ѝ дал нещу дет да га напраи луда, дет да га идоса, кат тез нища дет ги пият уния лъскаити с гулемти ръце дет мясат на Пупай муряка, на Арнулд Шварцкопнегър, нъли ги знайти.
Исках тва хапчи да са прувири кво и, дажи си играх да гу мия да ни мириши на гувна,ама гу убърках с аспириня и гу изпих, дано ут пулвинка да ни ми стани нещу.
Какту и да и, ако тва с хапчиту и вярну- значи същия чуек дет уби татка иска и мен да умури чрез мойта Йофка.
Все пак, честну да си кажа - и да ма бяха убили нямаши да съжалявам, липсва ми татка и аку знам, чи жа гу вида - бих умрял и да ида при негу да пийми кат уния дет живеят на студенту, забраих кък им викаа, ама вий сти умни ора, жа са сетити.
Многу ми липсва, ут идна мръвка ма утгледа. Целия ми свят са изпразни кат гу утрепаа.