Rain
Ивица, виж. Никой от хората в стаята не ми е дал повод да го подозирам Невелин беше подложен на детекторът на лъжата и даде отговори, които се оказаха истина. Гюлю беше подложен на детектор на лъжата, който не отчете причината за отсъствието му за истина, защото не я обясни добре. Но после ни я разказа отново, и честно да си кажа, звучеше достоверено. Януари, който е подчинен на жертвата. Той освен хубави нещо, друго не съм чул от него за неговият шеф. Но ти и Горун, вие двамата просто се отличавате от всички останали. Ти не си спрял да сипваш обиди по Митранди, бил селянин, бил такъв, бил онзи. Но въпреки всички ти искаш земята му...На този човек, не на някой друг, по-рано спомена, че Горун има половината от тази земя, ми то е логично, че сега като го няма, ти да се опиташ да му промиеш мозъкът, за да ти даде и неговата част. А и съм на 90 процента сигурен, че това момче ти е помогнало при убийството...Той е задушил баща си с възглавница, както каза Януари, и го е качил в колата си, за да го закара в твоята дискотека или игрална зала, където сте го довършили, докато никой не е гледал. В помещение, което ти си планирал. Имаш всички мотиви да го направиш, а после, за да прикриеш всичко. Горун го е върнал с колата в кошарата, за да изчистите всякаква вина...Така поне аз виждам нещата, и с всеки изминал ден, вие двамата затвърждавате думите ми...