dmtbg @Rain Ивица па са мъчи да са измъкни кат пръдня из гъз. Тва дет гу викаш, чи си нивинен мой само фитиктивити да гу кажат. Или си им бутнал някуй ут твойти мръсни левуви?
Rain dmtbg Гюлю, как ще коментираш уликата? Не смяташ ли, че това повдига обвиненията към теб, все пак си много близо до дядото и знаеш какви лекарства точно пие?
Diego Aires Гюлю, имам въпрос към теб: Възможно ли е ти нарочно в комбина с Януари да сте откраднали лекарствата на баща ти и след това да сте го убили, за да наследите бизнеса му? Бъди честен и не ни разигравай повече! Защото вече сме четвърти ден от разпитите и ще съжаляваш, ако се опитваш да ни мотаеш по някакъв начин! Януари, за теб важи същото!
dmtbg @Rain @Diego Aires къв бизнис да взимам, ич ни ма интирисува тая раута. Дажи аку искати да знайти, тва и известну на брата @STARRCADE - казал съм утдавна, чи кат насладим с негу всичку ут татка - всичку му утстъпвам на негу, на мен ми дайти саму идна стаичка и жиотнити да си гледам, никви пари и зими ни ща, в гъза си ли жа ги навирам
dmtbg Аристувайти ма аку искати - жа са самуубия в килийта и жа дулита при татка да съм при негу! @Diego Aires @Vasko
dmtbg yuliyan40 Виж тука ко ма праят бе мойту мумченци, на луда калинка на праят. Кък жа съм убил любимия си чуек, чуекът дет ми пуказа ко и шкимбе чурба и кък са пий рикия.. по-убу при негу да си ида!
yuliyan40 dmtbg, разбира се. @Vasko, не знам откъде са тези теории. Не е вярно. С дядо ми се разбирахме, неведнъж казах, че уважавам това, което правеше с фермата и искам да го наследя.
Diego Aires Вижте какво, според мен и експертното ми детективско мнение Гюлю е добре обигран комедиант, който не спира да се ебава с нас! Предлагам да го подложим на мъчения, докато си признае всичко!
dmtbg Diego Aires Не гуспудин инспектур гаджет маджет, напрау ма убийти! Писли кат излейни истината да ти тижи на съвистнустта!
Rain Гюлю се държи много подвеждащо, на моменти вкарва някаква нотка на сериозност, но цялостното впечатление е, че си приказва свободни съчинения... Предлагам инспекторите да го проучат добре, а докато приятеля Горунката е в болничен, същото да се стори и с Невелин малкия.
Rain yuliyan40 Аз ще заместя детективите и ще те питам - знаеш ли нещо за лекарствата на дядо ти, които е приемал? И как ще коментираш това, че не са открити следи в кръвта му от лекарства, след аутопсията? Това не навежда ли подозрения към човек от фамилията, който е близък до него?
dmtbg yuliyan40 я им спуминах, чи татка ми ни беши дуволем, чи си ни толкос умничък. Ма мой да си въбразянам.
dmtbg Rain в уна страна дет има слънци на сридата на знамиту ли му убища да гу завидеш тоя дитиктив, чи така мълчи и та защитава? А? А? Ааа?
yuliyan40 Rain, наистина е странно и необяснимо за мен. Доста притесняващо даже... Имам едно на ум какво може да е обяснението, но да се хвърлят подобни обвинения напразно ще е безотговорно.
THE ENEMY Добре де, нека некой по-запознат разясни, но първоначално аутопсията разкри, че причина за смъртта е задувашане/ недостиг на въздух при жертвата, а не инфаркт? Тоест, тези хапове и липсата им по-скоро са били неуспешен опит за убийство, или какво?
dmtbg THE ENEMY тва и раута на дитиктивити, ма те пу цял дьен саму дейнуст отчитат, бъркат си пу дупкити и си гу местат в другия крачол! @Diego Aires @Vasko
Rain THE ENEMY Добре де, нека некой по-запознат разясни, но първоначално аутопсията разкри, че причина за смъртта е задувашане/ недостиг на въздух при жертвата, а не инфаркт? Тоест, тези хапове и липсата им по-скоро са били неуспешен опит за убийство, или какво? Аз го виждам така, може идеята да е била да го направят уязвим и отслабнал, като му вземат хапчетата, а след това по-лесно да го довършат. Виж и че по тялото няма следи от удушаване, тоест може би са искали да скрият причината за смъртта и да изглежда, сякаш дядото е починал от инфаркт, а да е бил насилствено убит от извършителя.
yuliyan40 dmtbg, изключително несериозно отношение спрямо толкова сериозен случай. Повече си чешат егото, отколкото се грижат да разгадаят случая. Дори не ми дадоха шанс да отговоря на въпрос като хората и сега съм с ранени тестиси...