Vasko Rain Аз ти куче мръсно...Не мога да те дишам, Ивица...А този Горун и аз се надявам да дойде, защото ще си поговоря много сериозно с него, и то в твое присъствие! Ще ви тикнем и двамата зад решетките, само стойте и гледайте!
Rain Vasko Вие сте се запътили към решетките, с тази агресия и заплахи мога да ви осъдя. Имаме и потърпевши даже...
Vasko Rain Нищо не можеш да ни направиш, но ние на теб можем и ще сме в пълното си право, защото това е справедливост!!!
dmtbg Утнову жа са съгласа с Ивица @Rain . Я ви казай, чи жа искам убищитений! Жа ва съда ду дупка, ни знам кък са праи тва, ама жа ма научат!
dmtbg Vasko Мраза гу в чирвата!!! Той мрази татка ми затва ги мразя! Ама аку са укажи нивинен жа му пумогна да ва усъдим!!! Ама придуприждавам - аку са укажи убиеца - жа ги убия язи негу и посли личну жа са придам прид вас!
Diego Aires Vasko В края на разпитния ден искам да те попитам, Невелине @yuliyan40 : Какви бяха отношенията ти с Гюлю и забеляза ли нещо съмнително около този човек? Той се държи съвсем неадекватно и е пиян на кирка през цялото време, все пак, а и до голяма степен защитава Ивица. Моля да ми отговориш.
dmtbg Разбирам, чи скору приключвами, дано утри тва момчи миталиста и тука пак и тоя път да дадье ут неговата мьентичка! ООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООХХХХХХХХХХХХ