Rain Vasko Е, как лъжа, нищо не ми е казвал, не съм чувал, не съм запознат... Едва вчера разбрах, че има написани завещания от дядото. Вие грешите, не аз.
Vasko Rain Думите са ти толкова истина, колкото и това, че си Руснак. Нито си руснак, нито пък бизнесът ти е легален...
STARRCADE Vasko Ми как да го обичам, тоя е в гъз правен. Бях пиян на дърво нея вечер, майка му ми го хвърли пред вратата един ден след 9 месеца и си замина. Каза, че по-квадратен хуй не е виждала от моя и тва беше.
Rain Ако нямам възможност повече да напиша - бахти слабите детективи са наети за случая... @Vasko @Diego Aires
Vasko Rain Нямаш изчерпа ми се търпението и повече няма да те слушам, а ще напиша становището си и тогава ще видиш колко всъщност виновен си!
yuliyan40 Rain ясно е, че и той има някакъв пръст в цялата работа... И теб няма да те бъде за детектив.
Rain yuliyan40 Ми най-малкото, че си в едното от двете завещания. Не казвам, че ти си замесен или извършител, но си въвлечен в конфликта, довел до убийството, поне косвено...
yuliyan40 Diego Aires, да отговоря на въпроса ти: горд се почувствах. Показателно е за взаимоотношенията ни.