Крум Савов: Добър вечер, дами и господа! Аз съм Крум Савов и тази вечер ще ви представя зрелището, на което ще станем свидетели! Това е именно мачът между BWS и Соколите „Спартак“ (Варна)! Преди обаче да чуем какви са нагласите в двата отбора, ще ви покажем срещата между Diego Aires и любовта на живота му ExplicitVixen. Нека чуем!

Сър Rcade: Добре момчета, ние ще се крием във храстите и ще слушаме как ще се представи нашият приятел и съотборник Диего на първата среща в животът си. Сложил съм му слушалка с микрофон, която ще хване всичко! Ако има нещо гаф, тогава ще се намесим. Ясен ли съм? "Всички отговарят с цяло гърло Да Сър"! Добре, добре. Вярвам ви! Както знаем, срещата им ще бъде най-скъпият ресторант във Варна - Стария Чинар Порт! Мълчете сега, нека чуем какво ще се случи!
Diegoaires55: ООООООООХХХХХХХХХ, ВИКСЕН ОБИЧАМ ТЕ! ИСКАМ ДА ГО ИЗКРЕЩЯ, ЗА ДА ГО ЧУЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ! Нямаш си никаква идея колко силни чувства имам към теб...На последният мач, който имахме срещу Ботев Пловдив, аз не бях на себе си, но щом те видях и станах нов човек! Искам да ти благодаря за това. Ето, позволи ми да ти отворя вратата на ресторантът, за да влезеш първо! Искам да се чувстваш като във вас. И не искам да се притесняваш за сметката, защото този път Сър Rcade ми е дал достатъчно пари и ще мога да платя всичко!
ExplicitVixen: Диего много си мил, но не съм сигурен дали си мой тип...По-скоро съм по принуда тук, понеже ме заплашиха, че ще ме махнат от работата ми като съдия на мачовете. Ако не изляза с теб, а ми трябва наистина работата. Самотна майка съм все пак...Трябва някой да плаща сметките...А не знам дали твоята заплата ще е достатъчна, за да задоволи нуждите ми...
Diegoaires55: Ти няма да се притесняваш за това, Сър Rcade е богат мъж, който плаща повече от добре на футболистите си. Човекът работи и като програмист във свободното си време, взима хиляди левове!
Двамата вече сядат на масата в ресторантът, като Диего отново действа джентълменски, като помага на Виксен първа да седне! В този момент обаче се появява мъж с черен костюм и бяла престилка. Той си е оставил и мустаци! Говорим за не кой да е, а за сервитьорът Heisenberg!
Diegoaires55: Кво правиш тука бе? Само да не си се опитал да ми развалиш срещата, защото я чакам цял живот...Ясен ли съм, а?Пак те питам кво правиш тука? Нали си сервитьор на шефът Rcade. Нещо ми намерисва и то не е на хубаво...
Heisenberg: Няма повод за притеснения. Президентът на BWS отборът dmtbg ме прати тука, за да съм ви личен сервитьор по-време на срещата ви! Ето ви менютата, може да си изберете за пиене или за ядене!
Diegoaires55: "Диего гледа менюто и не е хич впечатлен от най-скъпият ресторант във град Варна". Знаеш ли какво ще ти кажа, оттук нищо не мога да си харесвам. Затова искам да ми донесеш целият хладилник. Ясно ли е? 150 килограмов човек съм, за мен е нищо да изям един хладилник с храна. Това ще е от мене.
Heisenberg: Добре, ще ти донеса хладилникът, Диего. А ти госпожице Виксен какво ще искаш?
ExplicitVixen: За мен ще бъде една минерална вода, то и без това не остана никаква храна, след като Диего си поръча хладилникът...А и е спортист момчето, има и важен мач по-късно днеска. Трябва му сила!
Heisenberg: Добре, записах си! Сега ви нося поръчките. Изчакайте ме няколко минути! Няма да се бавя.
Diegoaires55: И така Виксен, искам да те питам нещо от много време. Направо не мога да спя от напрежение...Просто думите искат да излязат от устата ми...Искам да те попитам би ли се преместила да живееш във гр. Пловдив. При мен, Diegoaires? Знам, че е прибързан въпросът, но наистина те обичам и искам да си лягам и да се будя до теб! А това е единственият начин да стане мечтата ми реалност! Помисли си го...Може като вземем първото място в ЕФБЕТ ЛИГА, да сложим и твоето име върху купата! Трябва да признаеш, че е добро предложението!
ExplicitVixen: Не знам какво да кажа, не съм очаквал такава стъпка от твоя страна. Трябва да си помисля, наистина не мога да ти дам отговор веднага, опитай да ме разбереш...
Diegoaires55: Абе няма какво толкова да му мислиш. Виж ме какъв голям и силен мъж съм! Ще те защитавам от всяка опасност и ще дойдеш с детето си в апартамента ми. Знам, че живея с родителите си, но ти давам гаранция, че те няма да ни притесняват!
"В този момент се връща сервитьорът Heisenberg, който кара с едната си ръка един огромен хладилник, а с другата носи едно шише с минерална вода Горна Баня"!
Heisenberg: Нося ви поръчикте, приятен апетит ми пожелавам и приятно прекарване във ресторантът!
ExplicitVixen: Виж Диего, добро момче си и аз оценявам усилията ти. Но има друг човек, който успя да спечели сърцето ми. И колкото и да ти се иска, това не си ти..."На Диего му се иде да заплаче. Той не може да повярва на тези думи..." Знам, че е трудно за приемане, но аз ти го казах и в началото на срещата ми. На мен ми трябва мъж, който да знае какво иска от животът, и който също и не живее заедно с родителите си! Всичко това виждам във твоят съотборник Бай Киро!
Сър Rcade: Бай Киро ли? Не може да бъде това...Сигурно трябва да е някаква шега...Бай Киро не си го даваме толкова лесно, ще се наложи да дадеш нещо от себе си, за да ти дадем такъв важен човек като железният ни защитник. Виксен...Мълчете сега, нека слушаме....
Diegoaires55: Но, но как Бай Киро? Той е 60 килограма с мокри дрехи...Аз мога да ти дам много повече от него...Не може да е истина това...Няма ли никакъв начин, с който да те впечатля, Виксен?
ExplicitVixen: За момента не мога да измисля такъв, ти ядеш като свиня и се притеснявам, че ако тръгна с теб, то ще си разваля перфектната фигура. А и също ме съмнява, че няма какво да ми предложиш в леглото...От това шкембе сигурно не можеш да го намериш да се изпикаеш...Та камоли да го вкараш някъде...Докато Бай Киро е точният човек, който търся. Съжалявам Диего, но ще трябва да си останем просто приятели. Все пак ти благодаря за срещата, насладих се на минералната вода!
"След тези думи, сърцето на Диего е разбито на пърчета и той започва да яде депресивно храната от хладилникът, докато Виксен става от масата и си тръгва...Изключително тъжни кадри наблюдаваме..."
Сър Rcade: Нещата излизат извън контрол, време е да влизаме, момчета. Трябва да спасим нашият съотборник! Целият отбор на BWS влиза в ресторантът, като Rcade с влизането, и започва да говори на тъжния Диего! Горе главата, момче. Нищо не е свършило, ще и спечелиш сърцето, ако продължиш да помагаш на BWS! В момента сме без загуба и това е благодарение на теб! Хайде, спри да ядеш и се оправяй, тъй като имаме важен мач срещу един много сериозен противник - ФК „Спартак“ (Варна), и то на техния стадион Спартак!
Diegoaires55: За мен животът свърши, тренер...Любовта на животът ми, ми обръна гръб и то заради Бай Киро...Ако беше някой друг нямаше да го приема толкова тежко. Но Бай Киро ми е като брат...Направо ми се счупи сърцето на пърчета, не знам как ще ви бъда полезен тази вечер...
Сър Rcade: Горе главата, виж какво ще ти кажа сега, ако ни помогнеш да спечелим. Аз ти обещавам, че ще направя така че Бай Киро да съдейства и Виксен да ти падне в краката. Няма как да откаже на един победител. Това е доказано!
Diegoaires55: Знаеш ли какво, прав си! Ще го направя за моята любов Виксен! Няма да и оставя избор, тя ще се премести при мен във Пловдив и двамата ще живеем при родителите ми! Ще лежим цял ден, без да правим нещо! Навихте ме, идвам!
Сър Rcade: Ето това вече са думи на силен човек! Да тръгваме, момчета. Време е да вземем вторите си 3 точки!
Крум Савов: Много емоция имаше от тази първа среща на Диего и неговата любима Виксен. Но най-доброто тепърва предстои, защото получавам информация, че преди да чуем двамата състава на отборите, ще видим новото издание на Лига Гламчо! Нека видим!

Гламчо: Здравейте, дами и господа, вие сте с нашето предаване! Вече ударихме почти 20 хиляди последователи и продължаваме да растем! Тази вечер при мен е един човек, който трябва да си тръгне от футболът! Това е Георги Иванов - Гонзо! Как си бе осмокластник? Провериха ли ти дипломата най-накрая? Кога ще те наследя аз и ще оправя футбола?
Гонзо: Виж какво ще ти кажа, благодаря ти за поканата. Имаш страхотно студио, но не ми харесва как се държиш неуважително към мен. Искаш да бъдеш президент на Българският Футболен Съюз? Дадено! Ще пуснем гласуване и ако ти спечелиш, то аз доброволно ще си подам оставката и ти ще станеш шефът, съгласен ли си?
Гламчо: "Гламчо потърква доволно ръце, усмивката е до ушите му, а в този момент изрича следните думи"! Естествено, че съм съгласен! Време е да се чуе гласът на народа! Ще се видим в следващото издание на Лига Гламчо, по същото време, на същата платформа. До следващият път!
Крум Савов: Какво само се обяви, уважеми дами и господа, ще има гласуване в Лига Гламчо! Столът на Георги Иванов може и да се клати, тъй като Гламчо го иска! Ще ми е много интересно да видя какво се случи. А сега е интересно да ви представя съставите на двата отбора, които ще играят футбол на Стадион Спартак! В отборът на BWS няма промяна, същите са заподозрените, които ще започнат! схемата е 3-5-2, а мачът ще започнат На вратата Vasko1234, пред него ще бъдат железните бранители Бай Киро, Ali_Alekov и The Enemy. В центърът ще им помагат Dimarata, MiroVT, WereWolf, Diegoaires55 и Suffer-H, а на върхът на атаката ще бъдат Rain и The Best! Щом казах състават, получих информация, че The Best е забелязан да държи снимка на своят пра, пра, пра, пра дядо George Best, който по негови думи е причината, той да започне да се занимава с футбол. Дано не му наследи алкохолизмът само! Резервите на BWS са както следва - Razor-Ramon, Yuliyan, uncleG, MapkycBG и Kobi Warkulaka! За отборът от Варна пък ще започнат със схемата 4-2-3-1. А те ще започнат със следният състав - на вратата ще бъде Георги Георгиев, пред него ще са Мариян Германов, Георги Богданов, Валери Каров и Иван Петров. В центърът пък ще са двама. Това са Орлин Орлинов и Николай Петров. А в халфовата линия ще са трима - Ангел Стойков, Боян Илиев и Лерой-Жак Микелс, както и ще има един човек на върхът на атаката, той се казва Генади Луго! Двата състава са вече на терена, а от мен Крум Савов имате приятно гледане! Само един от тези два отбора ще вземе 3 точки тази вечер, от Варна! Сега ви оставям в присъствието на нашите коментатори Краси Минев и Никола Ибришимов!
Никола Ибришимов: Добър вечер и от нас, уважаеми зрители, от стадион Спартак във Варна! Вижте, че Виксен е в публиката, тя има изключителен интерес към този мач, понеже момчетата от родният и град ще играят! Вижте Диего, лицето му направо се промени, щом видя, че любовта на неговият живот е в публиката. Дали това ще му се отрази на играта, Краси?
Краси Минев: Напълно е възможно, видяхме как момичето го одряза в най-скъпият ресторант във Варна...Аз лично нищо не мога да изключа...Може и нарочно да е тук Виксен, за да дразни Диего...Аз съм сигурен, че тя ще подкрепя своя роден отбор тази вечер...
Никола Ибришимов: Логично е, но да видим как ще се развие мачът! Тази вечер съдията ще бъде англичанинът Марк Клатенбърг! Той е имал много мачове и стаж, преди да свири този двубой! Нека видим дали ще може да държи добрият тон в срещата! Чуваме свирката и началото е дадено! Първи е логично, че ще бият център домакините от Варна! С топката е Лерой-Жак Микелс, той дава пас към Боян Илиев, който сега се опитва да мине през масивният Диего Айрес. Това обаче е изключително трудна задача и футболистът на „Спартак“ (Варна) се блъска в 150 килограмовото крило на BWS! фаул обаче няма и сега топката е в Diego. Той продължава топката към Димарата, който дава много интересен пас между трима на Suffer-H! Дали ще вкара първият си гол за отборът? Имаме удар, който обаче бива спасен от вратарят Георги Георгиев! Това е ъглов удар, уважаеми приятели на футболът! Зад топката е WereWolf. Той си наглася топката, хвърля един поглед към съдията. След това изчаква сигнал! Чува го и центрира! Топката попада в The Best, който прави странична ножица и къса мрежата на вратаят Георги Георгиев! Това е 1 на 0 за отборът на BWS! Какъв гол на правнукът на George Best! Той показва откъде са му корените! Минали са само 10 минути, откакто е започнал този мач, а вече е открит резултатът! Нека все пак проверим с ВАР дали има засада. След проверката няма засечена такава!
Краси Минев: Много хубав гол от нападателят на BWS, явно няма да е много труден мач за тях! Сега центърът е отново за варненци...Чуваме как Виксен крещи с цяло гърло за тях. Все още вярва, че може да обърнат резултатът! Центърът е изпълнен и с топката е Ангел Стойков. Той комбинира със Валери Каров, който пък продължава още повече напред към човекът, който е на върха на атаката - Генади Луго. Луго тръгва, но попада сред тримата бранители на BWS - Бай Киро, Ali_Alekov и The Enemy! Вижте какво прави The Enemy. Той прилага шпагат на Генади Луго! Имаме фаул и жълт картон за човекът, който нарича себе си сержантът! Вече навлизаме в 45 - тата минута! Зад топката за Соколите ще бъде Лерой-Жак Микелс! Той ще се нагърби с изпълнението на този свободен удар! Vasko1234 нарежда стената и е готов за неговия удар! На стената са застанали Бай Киро, Ali_Alekov и MiroVT! Чуваме сигнал от английският съдия и имаме удар към вратата! Топката минава малко над стената, но ударът бива спасен от Васко, който се мята геройски и плонжира! Тук обаче имаме сигнал за спиране на играта...Главният съдия е забелязал нещо нередно, той веднага се посъветва със системата за видеонаблюдение, която му показва, че е имало игра с ръка на Ali_Alekov! Каква конспирация срещу отборът на BWS! Съдията показва бялата точка и това ще бъде 11 - метов наказателен удар за ФК „Спартак“ (Варна)! Нека видим дали Васко ще стане отново героят на своя отбор...Отново ще споменем, че има много опит при спасяването на дузпи...Буквално целият му живот е минал по терените! Зад топката застава Генади Луго. Той се засилва, след което нанася мощен Боц, който обаче е право в ръцете на вратарят Васко1234! Той хваща топката, но и пада на земята...Явно целият му въздух е изкаран! Това е критичен момент за легендарният български вратар...Медицинският екип тича с носилката, след което започва да пита вратарят дали ще има как да продължи мачът. Неговият отговор е обаче не...Това знаете какво означава, а то е, че ще трябва да влезе пияницата uncleG. Резервният вратар на BWS...Васко е изнесен на носилка, на това момче хич не му върви...За щастие обаче чуваме последният сигнал на съдията, за половремето! Каква драма се развива само на стадион Спартак...Със сигурност Крум ще има какво да коментира! Ти си колега...
Крум Савов: Точно така, отново сме с предаването Трето Полувреме! Поканил съм и един гост при мен. Видяхте го и по-рано! Това е водещият на Лига Гламчо, той е самият Гламчо! Какви са ти наблюденията за мачът? Харесва ли ти представянето на двата отбора?
Гламчо: Абе махай ми се от главата с тия въпроси...Харесало ми било...Накрая ще се види кой ще ми хареса! Играе се 90 минути! Ще видим сега какво ще стане, след като пияницата Чичо G влезе на теренът. Ще е цяло чудо, ако BWS откраднат победата тази вечер. Но ще бъде и по-добре, след като спечеля изборите за президент на футболът срещу онзи осмокластник - Гонзо ли беше, Говньо ли беше...Забрайх вече! Махай ми се от главата с тия въпроси. Приказвал съм и с президента dmtbg, казал ми е, че като стана президент, ще има промени по тоя отбор! Да се връщаме на стадионът, че нямам търпение вече!
Крум Савов: Нетърпелив човек ще излезнеш ти! Хубаво е това, ми да се прехвърляме на стадион Спартак за второто полувреме! Отново ви пожелаваме приятно гледане!
Никола Ибришимов: Връщаме се във Варна, където камерата ни показва Виксен, която изглежда изключително тъжна...Тя си скъса гърлото да вика за „Спартак“ (Варна), а момчета правят издънка след издънка. Даже и пребиха човекът, който започна на вратата - Vasko1234! Дано Сър Rcade да е говорил мотивиращо на момчетата си, че ще им е нужно, особено с вратар като uncleG. Даже оттук мога да го надушя, че мерише на пращина това момче...Не е спрял да пие....Този път центърът ще бъде за BWS! Rain е с топката. Той прави грешката и връща към Диего, който обаче я губи от Орлин Орлинов...Каква грешка само, няма как да впечатли Виксен с такава игра. Диего Айрес обаче не се отказва. Той тръгва към Орлинов, след това му скача със шпагат, а може да си представите как изглежда такова нещо! Целият стадион се разтресе, а виждаме, че се появи и лека цепнатина на мястото, където го направи! Има жълт картон и за Diegoaires55! Това е фаул в центърът на теренът! Минутата 70 - та! Зад топката е Боян Илиев! Чуваме сигнал от съдията и играчът на Спартак рита топката! Това е центриране, като посоката е към Лерой-Жак Микелс! Той продължава към Генади Луго, който обаче се сблъсква със железният защитник на BWS - Бай Киро, който му взима топката и я рита далеч напред, където тича MiroVT! Той прави няколко финта, минава и през защитата на „Спартак“ (Варна)! Нанася удар и бележи първият си гол! Георги Георгиев нямаше никакъв шанс! Каква тупалка нанесе само това момче..Изключително брутално! 2 на 0 за BWS! На Виксен и се плаче, а Диего се радва. Той поздравява съотборниците си...Нямам идея как това момче ще спечели сърцето на съдийката...Много е сложно между тях, но както му каза и Сър Rcade, такива жени като Виксен обичат победителите! Ако този човек каже, Бай Киро ще помогне за връзката между Диего Айрес и ExplicitVixen! Въпреки всичко обаче, имаме гол в 75 - тата минута! Има още 15 минути до краят на този двубой, а Варненският отбор губи с 2 гола... Те даже не могат и да стигнат до вратата, тъй като защитата на Сър Rcade е много здрава тази вечер! Направо не са на себе си! Центърът обаче е за „Спартак“ (Варна), удрят го момчетата и започва едно разцъкване между Георги Богданов, Валери Каров и Иван Петров! Защитниците правят доста интересни разцъквания, след които виждаме висока топка към Николай Петров, който обаче бива спрян от Димарата, който рита с всичка сила топката, чак в половината на варненчани! Отново пробват домакините. Виждаме, че половината публика вече си е тръгнала...Те са загубили всякаква надежда, че техните хора ще вземат нещо от този мач...Това със сигурност е тежък удар за тях...Усеща се, няма как! Навлизаме в 90 - тата минута! Генади Луго е с топката, той опитва да мине през Suffer-H. Той обаче успява да вземе топката и тръгва с нея! Минава през всички, момчетата буквално са загубили всякакво желание за игра! Suffer-H нанася тупалка към вратата на Георги Георгиев и това е 3 на 0! Пълно унижение за отборът на ФК „Спартак“ (Варна)!
Краси Минев: В този момент чуваме и последният съдийски сигнал от англичанинът! 3 на 0 за BWS, които вече стават със 6 точки общо! Вижте само как Диего праща въздушна целувка на Виксен, която изглежда просто шокирана! Тя не може да повярва какво се случво, но е факт...Ще е интересно да видим как ще се развие историята им! Но от стадион Спартак видяхме всичко! Вижте само радостта върху лицето на Сър Rcade, той е толкова горд с работата си! Сега целият отбор вдигат този човек на ръце! От мен Краси Минев и колегата ми Никола Ибришимов беше чест, че комнтирахме този мач за вас! Ще се видим и следващата седмица! От нас лека вечер!