Не съм запознат. Ще го режат или ще го оставят? Адски много филър имаше за поредна седмица.Уайътите са 5 човека, не знам кой ще се бие за отборните титли, малко ми е странна цялата работа. Иначе има кадърни отбори в таг дивизията, която беше почнала да става леко скучна. Определено е някакво раздвижване и предизвиква интерес в мен, който не съм най-големият фен на Роуан и Бо Далас. По-добре са от Рау титлите, където има общо два отбора и са зациклили до болка.
Андраде ще се бие за куфарчето. Пълен смешник е това момче, не знам как се задържа толкова. Дефиницията на посредственост - не мога да кажа, че е зле, но ако изчезне, няма да забележа никога. Пропуснаха златен шанс да вкарат Фату в мача за куфарчето. Вместо това ще фюди със Соло извън мача за куфарчето. Като цяло - странно решение. Щеше да е яко да работят заедно и после да се прецакат взаимно и враждата да ескалира.
Жените доставиха неочаквано отново. Единствено ме е яд, че хайпваха тая история кой блъсна Ледения Джейд Каргил и накрая нямаше някакъв чист завършек. Едно пребиване в чеймбъра и тоя троен мач, а самият фюд го споменават така между другото. Като се замисля, май нямаше и някакъв особен завършек между Остин и Рикиши. Историите с превозни средства не са най-добрата част от кеча - автобусът на Лугър, блъскането на Остин, монстър тръковете с Хоган и Биг Шоу, белият Хамър, Голдбърг си разпира ръката в стъклото на една лимузина. Винс също се взириви в лимузина и историята отиде на майната си. Адам Роуз и парти автобусът. Въобще, да им взимат книжките на всички кечисти и да не се повтарят срамни епизоди. Надявам се да вкарат Бианка в мача за куфарчето, въпреки счупените пръсти. В момента изглежда много слабо на хартия.
Върховният момент беше последния сегмент, който ме превърна във фен на Сина. Джон нарече Джей Усо "мързелив". 😄 "Мързелив" е меко казано, тоя е шампион по мързел. Мързи го да ходи на фитнес, мързи го да дърпа промота, мързи го и да прави мачове. Ако имаше бог на мързела, щеше да абдикира в негова полза.
Едит: Джейд и Наоми са имали мач на Мания 41. Или е бил на прешоуто, или е бил толкова незабележителен, че не го помня.