Всички членове на ростера са се наредили на рампата за да отдадат чест на Аркейд. Необичайно начало на ACL Fire, породено от последните трагични събития.
Кадри от WAR FUCKING GAMES

Припомняме ужасяващият финал последното PLE на компанията! Собственикът Аркейд беше взривен в собствената си лимозина и сега бъдещето на цялата промоция е поставено под въпрос, всичко което знаем за момента е, че към това шоу, което може и да е последното в историята, в момента пътува главния прокурор на републиката - Боби Сарафов, както и екип от адвокати и журналисти, а сега отново се връщаме на рампата, където се отдава почит на Аркейд с минута мълчание, която започва сега.
60-те секунди изтекоха и публиката почва да аплодира в чест на покойната икона и основател на ACL! На титантрона показват негова черно-бяла снимка в героична поза. Ростерът, който до преди секунди стои мирно и отдава своите съболезнования, в момента започва да се раздвижва, всеки гледа подозрително към другия, не след дълго започват няколко мелета, Членове на WWG и отбор ACL отново са се ханали за гушите!
Трудно, но все пак останалите успяват да ги разтърват, а между двете групички байкиро е взел микрофон, той вдига високо световната титла която си върна след героичен куест в Плевен, достоен да стои наравно с приключенията на Херкулес, след като победи малкия клептоман, Кевин Макалистър на бвц - нешев!
байкиро - Спрете веднага! Не е моментът сега да продължаваме с разцепленията, те искат точно това! Не вярвам никой от WWG да е виновен за стореното, това е дело на утайките от бвц! С кръв, пот и много изхабени нерви върнахме титлата където и е мястото, у дома в ACL АРЕНА! Но на каква цена! Те не могат да преживеят, че тук сме създали най-великата промоция, тези копелета, знаех че са нагли, но не вярвах, че са способни да стигнат до убийство! Трябва да се обединим и да нахлуем в централата на бвц и да отмъстим за Аркейд!
Рейн изскача и взема микрофона от байкиро:
Рейн - Сигурен съм, че са били тези копеленца от WWG, каквото и да ми говорите, знам че са били ТЕ! АХХХХХХХХ!
Камерите показват, че Лекс Пенчев също е успял да се измъкне от разтърваващите ги и е захапал Рейн за ахилеса! БОЖЕ МОЙ! Това е парче месо! Рейн кърви, но Лекс е захапал като пираня и не иска да пусне! Рейн лежи облян в кръв, Лекс е с кървава доволна физиономия, изглежда членовете на WWG са в еуфория, но след като са обградени от целия ростер започват да се изнасят към съблекалнята! Какво по дяволите беше това!
Изведнъж на екрана се появява някакъв прошарен костюмар, намиращ се в задната седалка на луксозна кола:
? - Господа и дами, аз съм адвокатът на покойният Аркейд и скоро ще пристигна в залата за да прочета пред всички неговото завещание, както и да изясним правните въпроси около бъдещето на компанията. В същото време и докато това се случи, по силата на правомощията ми дадени от моят клиент, аз съм длъжен да организирам някакъв ред по време на настоящото шоу, но понеже никога не съм разбирал от кеч, то ползвам помощта на Чат Джипити! И така, длъжен съм да ви уведомя, че първият мач за вечертва, избран от АИ е.... Байкиро срещу отбор Копелетата на Виксен!
И така към ринга където байкиро вече ги очаква са се насочили Тъндър, Гламчо и Дерен! Но къде е тяхната покровителка Виксен? Тримата обграждат байкиро и почват да налагат световния шампион! Как е възможно АИ-то да е толкова несправедливо към него? Тези хора са шибани дегенерати, освен че имат и численото превъзходство! Летят тупаници и от трите страни насочени към ченето на Киро, но той издържа геройски и след като е притиснат в ъгъла, получава адреналинов ръш заради подкрепата на публиката която скандира името му и той успява да избухне и започва да се връща в мача! Хваща ги един по един и им забива крушета, след което ги изхвърля над третото въже, докато не остане сам на ринга с Гламчо! Сега е готов да му направи Паурбомб и о, НЕ! това е Виксен, която е само по розови бикини и сутиен зад байкиро и това е уоу боу! Байкиро пада покусен, Дерен и Тъндър също се завръщат на ринга, а Виксен вади столове и кендо стикове и им ги раздава, докато те попиляват от бой байкиро! Някой трябва да спре тази гавра! Съдията решава да бие гонга, явно дори за този безкруполен човек, това вече е прекалено! Виксен се качва на ринга с камшик и с удар заповядва на подчинените си да спрат с побоя над байкиро, който стои безжизнен в средата на ринга! Виксен взема световната титла, облизва я, вдига я високо, след което отива и застава над безжизнения байкиро и започва да целува и него! Всички членове на стейбъла стоят и гледат изумени!
Прехвърляме се зад кулисите, където Рейн е изнесен на носилка, обграден от своите бойни другари от отбор ACL, към тях се присъединява Васко, останалите го гледат на кръв, но Рейн им казва, че иска да останат двамата на саме:
Васко - WWG за мен приключи! Това преля чашата. В ACL може да има много хора които не харесвам, топ 5 няма да ми стигне да ги подредя всичките, но това Лекс да ти отхапе прасеца вече е извън всякакви граници! Не трябваше да се стига до тук, доколкото знам никой от нас не стои зад това което се случи и с Аркейд, но вече не мога да съм сигурен в нищо, виждаш за какви куковци става въпрос! Ние с теб сме приятели извън ринга и това е по-важно! Обещавам следващият ми топ 5 да е начини по които да отмъстя за теб, приятелю!
Камерите се отдръпват от трогателната сцена и показват как докато Васко изнася това промо на Рейн, екип медици го изчаква да свърши, за да го натоварят в линейката и да го откарат в болница. Членовете на отбор ACL се връщат в помещението и си разменят изпитателни погледи с Васко, след кратко каубойско вторачване и напрежение, Васко си тръгва с мир.
Пренасяме се отново на ринга, където излиза главният прокурор на републиката - Борислав Сарафов!

Сарафов - Скъпи сънародници и зриители на ACL, дойдох лично да ви съобщя, че лично главната прокуратура се е заела сериозно да разследва покушението върху вашият ръковотиел, господин Аркейд Старкадов! Мащабите на самото убийство са достатъчно плашещи, не изключваме възможност както за лична вендета от страна на друга организация(Боби прави драматична пауза за да проследи реакцията на публиката върху тази версия), така и терористичен акт! (тук реакцията на публиката е по-слаба)... ИЛИ опит за присвояване на неговата собственост! (летят чантове WHAT). Събираме доказателства, работим денонощно и ще доведем този слуай до край и ще намерим КОЙ Е УБИЕЦА!
Към ринга крачи Ди БЕСТ! Той се качва на ринга и застава лице в лице с Боби Сарафов!
Ди Бест - Боби, слушай ме внимателно сега! От малък водя битки с правораздавателната система на България и ви знам всички чалъми и номера! Всички в тази зала знаят, че не ставаш за нищо, прокуратурата не става за нищо, МВР не става за нищо! Млъкни сега и слушай! Аз може да съм част от WWG, но когато става дума за правосъдие, аз съм НАЙ-ДОБРИЯТ! И в тази връзка Боби, аз те предизвиквам на мач, който ще определи кой води разследването по убийството на Аркейд, защото няма по-подходящ от мен да намери КОЙ Е УБИЕЦА! Ти безполезно мекотело, никога няма да свършиш тази работа като хората!
Боби Сарафов се опитва да протестира, но на ринга вече има съдия и гонга е бит!
Боби Сарафов вс. Асен
Ди Бест обикаля застрашително в боксова стойка главния прокурор, който от своя страна се е понавел в някакъв странен гард и подскача като петле в опит да се предпази. Асен обаче успява да спипа Боби Сарафов, засилва го към ъгъла, а след това се насочва към него и му прави саблен удар! Боби вече е паднал в ъгъла и е в несвяст а Асен крещи! - Всеки чоп сега ще бъде за несправедливостите които съм изпитвал при сблъсъка си с правосъдната система. И завалява дъжд от чопове върху Боби Сарафов! Публиката ги брои до 200, след това се уморява и спира, Асен продължава с всичка сила да налага прокурора на републиката, към ринга прелита някакъв млад чиновник от прокуратурата, който мята бала кърпа на ринга, за да спаси живота на своя началник, но така разследването официално вече попада в ръцете на Асен! Какъв обрат! Асен ще разследва взривяването на Аркейд лично!
На ринга с куфарче под ръка излиза адвокатът на Аркейд, той се качва, пред него разполагат бюро на което той отваря куфарчето, вади оттам някакви документи, почва да си ги препрочита, след което взема микрофон.
Адвоката - Моля целия екип на това шоу да се събере около ринга за прочитането на завещанието на Аркейд!
И на ринга излизат един по един всички звезди от ростера, плюс оператори, общи работници, чистачи и който се сетиш още! Всички тръпнат в очакване и гледат нервно към ринга.

Адвоката - И така. Дами и господа, моят клиент Аркейд в своето завещание е посочил, че иска след неговата кончина ACL да продължи да съществува и да продължи неговото дело в развлекателната индустрия и кеч бизнесът. За целта той посочва за свой наследник и НОВ СОБСТВЕНИК НА КОМПАНИЯТА...
(Прави драматична пауза)
Адвоката - ЕНЕМИ!
Какво! Всички около ринга изглеждат изненадани? Направо шокирани, всички погледи се обръщат да търсят ЕНЕМИ, но къде е той? Него го няма никъде около ринга!
Камерите се пренасят в бившият офис на Старкейд, където на бюрото се чертаят линии, ЕНЕМИ е заобиколен от момичета в оскъдни облекла, а едно джудже се приближава до бюрото и му налива чаша с шампанско. ЕНЕМИ поглежда към камерата:
ЕНЕМИ - Всеки скърби за Аркейд по свой собстве начин!
След което забива глава в една от линиите.
To be continued...
@STARRCADE @Vasko @baikiro @Vixen @Rain @deren @Glam4o @Thunder @King of Jotunheim