Тема за трейлъри на филми и сериали. Поствайте всичко, което ще илиза и ви се струва интересно.

Това ще е интересно. Голям фен съм на оригиналните филми и Лесли Нилсен. Сега с Лиъм Нийсън в неговата роля се съмнявам да се получи толкова добре.

baikiro

Не съм фен на римейковете, но ще му хвърля едно око. Лиам Нийсън не е много типичен в комедийни роли, но в малкото, в които съм го гледал му се получава (A Million Ways To Die In The West, примерно). И тъй като сме кеч форум, да припомня тази класика.

Аз си чакам новия сезон на The Boys,ама ще е 2026.

Това с тия сезони през две и три години е страшен бич за феновете на The Boys. От сезон до сезон тотално забравям какво се е случило. Иначе и аз го чакам с нетърпение, топ е сериала.

Утре излиза новият трейлър на Супермен - ма така и не мога нещо да се надъхам. Аз си бях фен на Снайдър и неговата мрачна и гадна визия за DC вселената. 😃

6 days later

Не съм го гледал,понеже не е пуснат още 😅 ама реших да го споделя и да кажа,че нямам търпение да излезе,особено като знам,че братята Уеънс ще го правят (само първите два от петте филма са тяхно производство).Очаква се да излезе 12 юни 2026 година.

^ Това официален постер ли е?

Sugarev Едва ли е официален постер,по-скоро не е,но винаги съм си мислил как никога до сега не са използвали Фреди/Джейсън/Майкъл/Leatherface.Може да е нещо заради авторски права,но е крайно време,така че ще се изкефя,ако една доза от постера е истинска.

dmtbg Майкъл Майърс

Маската всъщност е маска на лицето на Уилям Шатнър, боядисана в бяло. Не съм сигурен кой държи авторските права.

^ Да, това го бях чел някъде

След като го видяхме в ролята на легендата Георги Аспарухов – Гунди, сега Павел Иванов се готви за нова култова трансформация:

👉 Той влиза директно в хитовия сериал „Под прикритие“, поемайки щафетата от Ивайло Захариев като новото лице на доброто ченге 👮‍♂️

🎬 „Под прикритие“ се завръща след почти 8 години пауза

Снимките започват това лято..

Ще има ретроспекции, нови сюжетни линии и много изненади!

Продуцентите от „Глобал Филмс“ (Халваджиян) вече държат правата и подготвят новия сезон

🌟 Завръщат се и легендите:
        Куката (Мариан Вълев) – с още по-голяма роля

Джаро (Михаил Билалов) – отново в центъра на конфликта

Юлиан Вергов – влиза в сериала с ключов персонаж, който засега се пази в тайна.

Изглежда интересно. Само ми писна от Вергов. Буквално е във всяка българска продукция.